Eu ma distrez ca un copil.Restul ce mai conteaza.Pt aia talentati estem topicuri aparte.
Gogu nu-si vedea capul de treburi.Grupul era tot imprastiat pe coclauri, fiecare cu ale lui, parca nu stiau pe ce lume se afla.
Nita avea remuscari si taia frunza la caini, Bodo si Abc nimerisera in gradina paradisului, Black privea pe sub gene faptura gingasa care s-a dat drept Anuk, Manu cu previziunile ei (ancoraaa). Survi ..., da el ,macar, facea ceva util, se ocupa de arme, dar simtea ca umerii lui vor fi impovarati de responsabilitati la care nu s-ar fi asteptat.
Victor se cam perpelea de unul singur, nestiind ce sa faca , cronometrul era oprit, canistra la loc sigur.
Un trup neansufletit zace in poiana, nu se stie a cui este dar nimeni nu-si bate capul cu asta.
Doar Gogu se framanta , dupa atata munca, are in carca un grup de oameni care mananca, beau ,petrec si uita de ziua de maine.
Gogu (in gand): cred ca astia au beut ceva suspect, de fumat ierburi nu cred, desi totul e posibil.
- Survi, da alarma, toata lumea in fata cabanei, fara organizare se duce dreaq toata munca noastra.
Survi:- facem un plan dupa care cine nu-i cu noi....
Gogu:-ii ia mama naibii
Survi: ce facem Gogule, mai organizam expeditia aia sau ne stabilim acilea si ii punem pe astia la munca?
Gogu: deocamdata eu zic sa facem ture de cate 10 km in jurul cabanei, 2 pers pe zi, restul organizati la baza cu treburi.
Incepem sa vanam cate ceva, adunam lemne, punem in functiune un radio, poate prindem ceva.
Survi: ar fi oare potrivit sa antrenez femaile sa fie pregatite in caz de nevoie?
Gogu

oate, vedem peste cateva zile care si cum ce pozitie are.
Survi:apropos de 'pozitie', da niste bromura ai, nu de alta da rezolv mai usor niscaiva situatii ,in caz de nevoie, bineanteles.
Gogu: luam in calcul posibilitatea, vedem cum se comporta baietii astia tineri, hai, da adunarea .
Trei salve se ridica spre cer, amorteala din oasele unora dispare, grabiti se indreapta spre cabana, altora li se opreste suspinul pe beregata. Agale, ridicandu-si genele negre, cu zambetul misterios intepenit pe fata ,un altul raspunde la apel.
Nu departe, Anuka (cea adevarata) sta in cumpana nestiind ce sa faca. Doar paroasa se zbate , scapa si se ghemuieste langa faptura despuiata de fiare.Isi pune capul in poala ei si incepe sa ingane leganandu-se usor.Anuk, priveste de departe, usor nehotarata se indreapta catre cele doua ciudatenii.
- Ciudata si paroasa asta...
ps:acuma ,cineva sa introduca personajele de care am uitat.
ps: la adunare ar trebui sa fie toti (poate), cineva sa introduca pers de care am uitat.