• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Poza zilei

Demolarea cladirilor din carterului rosu Kalijodo pt eredicarea prostitutiei .

Kalijodo în Jakarta, Indonezia.

Alte demolari, de data asta,in portul francez Calais, muncitorii au continuat demolarea taberei "Jungle", care a devenit un magnet pentru refugiaii care spera sa ajunga in Marea Britanie.

Ieri, 1 martie 2016, aterizarea pe Pamant dupa un an de stat in spatiu.

02 martie 2016 JAKARTA Locuitorii se adapostesc pe un teren mai mare dupa ce un cutremur a lovit largul coastei de vest a Sumatrei.
Initial s-a estimat ca ar fi fost de 8,2 pt mai tarziu s-a reviit la 7,9. Epicentrul seismului a fost la 808 km (502 mile) sud-vest de orasul de coastă Padang. n-am inteles exact adancimea, 24 km (15 mile) sau la 10 km.

Cimitirul anvelopelor - milioane de avelope ,undeva in lume :P

Cimitirul de anvelope ar putea fi in Sulaibiya, Kuwait sau Colorado ....:P

Pentru fiecare butoi castigul este de 15 taka (USD $ .19). Dhaka -Bangladesh.

Fault :P in timpul meciului de rugby femei .

Nadine, un umanoid creat la Nanyang Technological University (NTU), de profesorul Nadia Thalmann si echipa sa, reacționeaza la prezenta oamenilor in timpul unui interviu acordat pt Reuters .Daca n-ar avea privirea tamapa ....la o prima vedere ai crede ca e om . :D:

Si......ce fac musulmanii din Indonezia pe tot parcursul eclipsei totale de Soare ()
Moscheea Istiqlal din Jakarta, Indonezia

Calugarii budisti si membrii familiilor disparute pe 11martie 2011 dupa cutremur si tsunam. Japonia

Momentde reculegere pe faleza din Miyako,ora 02:46 ,pentru victimele cutremurului și tsunami-2011.

Of course , ca doar suntem in 11 martie,simpla neatentie , merci, am corectat .

Era cat pe ce sa primesti...ce ai mai primit altadata. :p Dar am zis sa fiu milostiv, treaca de la mine...:ghorus::ghorus::ghorus::ghorus:

Sunt femeie si mi-e imposibil sa nu empatizez :D:

Bebelus abia nascut ,care este spalat cu apa rece din bodon , in afara cortului, la granita dintre Grecia si Mecedonia.....

Strazi maturate sub supravegherea soldatilor .

Coreea de Nord

Papusa de 17 m la parada de Sf Patrick din Londra ai.......

Parada din Dusseldorf- Germania

cu caricaturile guvernatorului Horst Seehofer, și cancelaruuil german, Angela Merkel,

O mașină marca Toyota Camry a fost călcată de o blindată. Autovehiculul a ajuns sub șenilele unei mortiere autopropulsate pentru că șoferul a încercat să treacă printre câteva blindate care treceau în coloană pe un drum de țară.

Din fericire, mecanicul-conductor a văzut mașina și a făcut manevre pentru a o evita, scrieautostrada.md. Lucru care nu s-a întâmplat, trecând doar pe partea din față a mașinii.

Preot ortodox binecuvanteaza racheat Soyuz si echipajul sau ,pe rampa de lansare de la cosmodromul din Baikonur, Kazahstan.

Back