O plaja la nord de Miami a fost acoperita in ultimile zile de meduze violet numite Velella care sunt otravitoare .oamenii sunt sfatuiti sa nu puna mana. Acest fenomen se repeta cam la 3 ani.
Roboti umanoizi , echipa Iran GraceBand, în albastru, iar echipa din Germania , in rosu,joaca fotbal in timp ce vizitatorii urmaresc meciul .Asta se intampla in timpul concursul international de robotica, RoboCup Iran Open-2016 de la Teheran.
Pachistanezul cu 3 neveste si 35 de copii cu varste cuprinse intre 1 și 16 ani.
Doctorul pachistanez cheltuieste pt educatia copiilor sai 100.000 de rupii pakistaneze (955 de dolari) pe luna.
Partea interesanta este ca el isi doreste sa aiba 100 de copiii pt a ajunge in RAI .
"„Vreau să am 100 de copii, așa cum a spus Profetul, pentru că cei care cresc rândurile credincioșilor islamici nu vor merge în niciodată în Iad. Cu voia Domnului, copiii mei mă vor ajuta să ajung în Rai”
Benda de biciclete care s-a prăbușit facand două victime din Rio de Janeiro, Brazilia. Banda nou Inaugurata a fost construită în perspectiva Jocurilor Olimpice de la Rio.
Statuia lui Hristos Mantuitorul iluminata in culorile pavilionului brazilian,realizata de artistul Gaspare Di Caro, pentru a sarbatori 100 de zile pana la inceperea Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.