• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

(Pre)-Viziuni seismice cu GeoX

GeoX

Administrator
Reaction score
0
Prima (pre)-viziune a lui GeoX: cutremur in Vrancea cu magnitudinea egala sau mai mare de 4,8 grade, pana la sfarsitul anului. :D: :D:
Si nu voi repeta zilnic aceasta (pre)-viziune, am spus-o, astept confirmarea.

Mai mare poa' sa fie si de 7 , nu? :D Uai, daca nu vine ceva sa se simta pana la sf. anului, la dau naibi de cotremure, ca ne plictisim asa... :D

Pana maine seara, cutremur de 2,5-3,2 grade in Vrancea.

Am avut dreptate:

22.09.2011 19h46min33sec UTC 45,57N 26,48E adancime 121 km ML=2,6.

Nu ca cei care pretind in nestire ca vine cutremur de 7,8.

... am vazut ca au fost o serie de vreo 30 de cutremure in 24 de ore , in Turcia ...
... o previziune pentru vecinii nostri turcaleti ? :D

GeoX said:
Prima (pre)-viziune a lui GeoX: cutremur in Vrancea cu magnitudinea egala sau mai mare de 4,8 grade, pana la sfarsitul anului. :D: :D:
Si nu voi repeta zilnic aceasta (pre)-viziune, am spus-o, astept confirmarea.

Am avut dreptate. In dimineata zilei de 4 octombrie s-a produs un cutremur vrancean cu magnitudinea MGR=5,25-5,4 grade si intensitatea maxima V pe scara Mercalli. Sa faca "vizionarii" ciocul mic, le-am spart piata. :p

Eu azi am nimerit ora , deci sunt pe un drum bun ;) Tu nimeresti magnitudinea , eu ora , si poate asa scapam :D :D :D

Care ora ? Daca te referi la banalitatea de 2,4 grade de la granita cu Ungaria... e 15h15 UTC sau 18h15 timp local. Plus ca nu e ceva iesit din comun. In zona aia au mai fost cutremure.

Nu conteaza () =)) E un inceput pentru toate . Intai incep cu astea mici apoi cu alea mai maricele ;)

E UTC dar tot la 15 a fost :P O punem de o colaborare ? =)) =)) =))

Si acum devenind un pic mai seriosi.... Spre sfarsitul lui noiembrie 25-30 eu zic un 5-5,5 in Vrancea :)

Ai ce ai cu 5,5 ? Dupa ce ca nu l-ai simtit pe asta de 5,25, carai ca un vrabioi =)) =)) Ciripesti ceva de speriat =)) =)) S-a terminat portia pe anul asta, mai lasa si pentru 2012...ca altfel nu mai au adeptii mayasilor sa urle isteric ca vine sfarsitul...

S-a terminat ....dar 5-5,5 se poate transforma in 6-6,5 ;) Am si pt 2012 :P Vrei sa zic ? O sa zic ....20-30 ianuarie 2012 , 6-6,5 ()

In schimb nu s-a terminat portia de 2-uri pentru tine...>:)>:):24::24::24::woodpecker::woodpecker::ghorus::ghorus::ghorus:

Hai sa nu abatem discutia :D :P O intrebare : Exista vreo asemanare intre perioada septembrie - octombrie 2003 , cu sept- oct 2011 ?

Cand ai auzit de 2-uri, gata, te fofilezi. Smecheria nu tine :p Nu te mai fofila ca un vulpoi hot, ca nu ma pacalesti.
Despre asemanari am mai scris, dar exista o vorba romaneasca: SEAMANA DAR NU RASARE. Deci intr-adevar seamana, dar...nu e identic. q.e.d.

Poi da nu e identic , ca luna asta nu vine ... Octombrie-Noiembrie parca e mai activa ...

Regula lui GeoX de previzionat cutremurele, regula bazata expres pe CITITUL IN STELE:

indicatii privind cititul in stele pentru configuratia de cutremur

1. se inspecteaza cerul
2. se determina pozitia Luceafarului, planeta Venus
3. se stabileste pozitia lui Marte
4. se stabileste pozitia lui Alpha Centauri
5.se traseaza un triunghi ale carui varfuri sunt Venus, Marte si Alpha Centauri
daca triunghiul este echilateral
atunci vine cutremur in Vrancea in maxim 48 de ore
daca triunghiul este isoscel atunci au loc serii de cutremure de 5+ in restul lumii

GeoX - 15-12-09:28 -- vedeti ca pana sambata...cutremur de 3-4 in Vrancea
GeoX - 15-12-09:30 -- maxim 3,8-4-4,2 asa
GeoX - 15-12-09:30 -- comparabil cu cele din 22 noiembrie si 3 decembrie

Uite ca nu a fost zgalt de 3-4 in Vrancea :D :D :D :D

Si daca triunghiul este dreptunghic? Atunci ce mai vine si unde? :D Sa nu zici apocalipsa, ca nu ti cred. :P

Back