Prima (pre)-viziune a lui GeoX: cutremur in Vrancea cu magnitudinea egala sau mai mare de 4,8 grade, pana la sfarsitul anului. : :
Si nu voi repeta zilnic aceasta (pre)-viziune, am spus-o, astept confirmarea.
Prima (pre)-viziune a lui GeoX: cutremur in Vrancea cu magnitudinea egala sau mai mare de 4,8 grade, pana la sfarsitul anului. : :
Si nu voi repeta zilnic aceasta (pre)-viziune, am spus-o, astept confirmarea.
Am avut dreptate. In dimineata zilei de 4 octombrie s-a produs un cutremur vrancean cu magnitudinea MGR=5,25-5,4 grade si intensitatea maxima V pe scara Mercalli. Sa faca "vizionarii" ciocul mic, le-am spart piata.
Care ora ? Daca te referi la banalitatea de 2,4 grade de la granita cu Ungaria... e 15h15 UTC sau 18h15 timp local. Plus ca nu e ceva iesit din comun. In zona aia au mai fost cutremure.
Ai ce ai cu 5,5 ? Dupa ce ca nu l-ai simtit pe asta de 5,25, carai ca un vrabioi =)) =)) Ciripesti ceva de speriat =)) =)) S-a terminat portia pe anul asta, mai lasa si pentru 2012...ca altfel nu mai au adeptii mayasilor sa urle isteric ca vine sfarsitul...
Cand ai auzit de 2-uri, gata, te fofilezi. Smecheria nu tine Nu te mai fofila ca un vulpoi hot, ca nu ma pacalesti.
Despre asemanari am mai scris, dar exista o vorba romaneasca: SEAMANA DAR NU RASARE. Deci intr-adevar seamana, dar...nu e identic. q.e.d.
Regula lui GeoX de previzionat cutremurele, regula bazata expres pe CITITUL IN STELE:
indicatii privind cititul in stele pentru configuratia de cutremur
1. se inspecteaza cerul
2. se determina pozitia Luceafarului, planeta Venus
3. se stabileste pozitia lui Marte
4. se stabileste pozitia lui Alpha Centauri
5.se traseaza un triunghi ale carui varfuri sunt Venus, Marte si Alpha Centauri
daca triunghiul este echilateral
atunci vine cutremur in Vrancea in maxim 48 de ore
daca triunghiul este isoscel atunci au loc serii de cutremure de 5+ in restul lumii
GeoX - 15-12-09:28 -- vedeti ca pana sambata...cutremur de 3-4 in Vrancea
GeoX - 15-12-09:30 -- maxim 3,8-4-4,2 asa
GeoX - 15-12-09:30 -- comparabil cu cele din 22 noiembrie si 3 decembrie
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.