Prima mancare facuta in wok a fost sub indrumarea directa

: a mosului
ingredinete :
-ciuperci 0,500
-un piept pasare
-ardei rosu1
-ardei verde 1
-dovlecei 2mici
-morcovi 2
-orez o cescuta de cafea mijlocie
-o lingura ulei masline
-sos de soia (dupa gust
-sare
-piper
-curry
Asta am avut eu in casa,voi puteti modifica cantitatile
Ciupercile taiate julien peste uleiul incins (totul se face la foc mare),morcovii taiati in forma de bastonase,apoi ardeii julien,si dovleceii bucatele ,mestecati,intoarceti amestecul ca pe clatite ,astfel ca ce-i deasupra sa fie dedesubt

: ,fara discriminari =)) .In alta tigaie ( am facut in wok-ul vechi cu maner )fara ulei am pus pieptul bucati mari,asa cum a ramas dupa desosare),sarat ,piparat sa se albesca pe ambele parti ,mijlocul ramanad crud, sau facut pe gratat.La voia domniilor voastre.
Orezul fiert pe jumatat in apa cu sare.
Cand apa lasata de ciuperci scade,se adauga carnea ,taiata in bucatele ,si orezul (strecurat).Se condimenteaza ,se adauga sosul de soia,se mesteca in permananta ,pana va piere pofta de mancare =)).Daca este nevoie se mai aduga nitica apa ,dar in final nu trebuie sa fie nicio picatura.
Se poate manca si calda si rece, este f buna, se face in maxim jumatate de ora
Se poate face cu carne de porc slaba sau vita.
Am poza dar nu o pot descarca

:
Se poate face si cu taietei ,o sa revin si cu alte retete,dar va invit si pe voi sa le puneti pe acelea pe care le-ati gatit deja .