bodo
Prieten
- Joined
- Nov 29, 2009
- Messages
- 9,993
- Reaction score
- 0
nu sunt o experta in ale gatitului, dar imi place sa citesc retete. uneori le fac, uneori imi ies
, important e ca incerc.
iata o reteta pe care as incerca-o:
Carnati de creier de vitel.
Se curata creierul de ate si de chiaguri de sange si se tine in apa rece ca sa se faca alb si frumos, apoi se scoate si se toaca, obligatoriu cu satarul (nu folositi topaia
), adaugandu-i sare, arapagic si piper rasnit, si se prajeste cu mila-n unt, ca sa se-ntareasca putin si sa se poata taia in felii potrivite, care se rasucesc prinzand in mijloc tot creierul, dar numai fiert si sarat. Iar carnatii acestia se tavalesc prin oua batue care leaga , si prin pesmet de paine, si se prajesc in untura de ramator, incinsa, pregatindu-le alaturi pat fierbinte de conopida si spanac.

iata o reteta pe care as incerca-o:
Carnati de creier de vitel.
Se curata creierul de ate si de chiaguri de sange si se tine in apa rece ca sa se faca alb si frumos, apoi se scoate si se toaca, obligatoriu cu satarul (nu folositi topaia
