Angela74
New member
- Joined
- Jan 23, 2011
- Messages
- 1,207
- Reaction score
- 0
Tot de la amica mea am incercat 'cremes la cuptor', asa zice
Avem nevoie:
9 oua
- 250 gr zahar
- 1 pachet de unt
- 9 linguri faina
- 1 pac. zahar vanilat
- 1 litru lapte
- galbenusurile se freaca cu zaharul
- se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina
Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.1 ora nu se deschide cuptorul !!!
Dupa o ora ... surpriza!! Prajitura are blat, crema si glazura! Si mai e si foarte buna pe deasupra! Mmmmmm
Acuma ce mi-a iesit mie
Am pus 10 linguri de faina in loc de 9, imi parea prea lichid.Tot lichid a ramas si dupa o ora nu era gata, am mai lasat cam o ora. A iesit bine ,numai ca pe alocuri cand am taiat-o s-a desprins partea de jos de mijloc.

Astea sunt ale ei, ale mele is mai bulite dar is f bune, data viitoare o sa iasa mai bine.
Avem nevoie:
9 oua
- 250 gr zahar
- 1 pachet de unt
- 9 linguri faina
- 1 pac. zahar vanilat
- 1 litru lapte
- galbenusurile se freaca cu zaharul
- se adauga apoi untul topit si racit, laptele rece, albusurile batute spuma, zaharul vanilat si faina
Se pune totul intr-o tava tapetata si se lasa 1 ora la cuptor, la foc foarte mic si pe pozitia cea mai de sus a cuptorului.1 ora nu se deschide cuptorul !!!
Dupa o ora ... surpriza!! Prajitura are blat, crema si glazura! Si mai e si foarte buna pe deasupra! Mmmmmm
Acuma ce mi-a iesit mie
Am pus 10 linguri de faina in loc de 9, imi parea prea lichid.Tot lichid a ramas si dupa o ora nu era gata, am mai lasat cam o ora. A iesit bine ,numai ca pe alocuri cand am taiat-o s-a desprins partea de jos de mijloc.

Astea sunt ale ei, ale mele is mai bulite dar is f bune, data viitoare o sa iasa mai bine.