Am luat un pepene (6kg) si l-am transat, am dat prin razatoare coaja cu putin din miez.
Restul miezului l-am aruncat, nu mi-a placut.
Ce am dat prin razatoare am lasat sa se scurga prin sita pana cand am facut siropul de zahar. Am pus cam 1,5 kg de zahar, sigur am exagerat, dar sper ca nu e o tragedie.
Siropul l-am inceput cu apa plata, mi s-a parut dezgustator sa pun scursura aceea rezultata din coaja.
Acum e pe foc, la foc miiiic de tot, abia palpaie. Am gusta, pare ceva special, nou, nu stiu cu ce sa zic ca seamana la gust...e ceva malaiet asa, insa...deocamdata simt ceva "atos", nu e fiert.
A devenit cafeniu, o sa-l fierb cat mai mult.
M-a costat sa zic 10 lei cu totul, iar daca mancam si miezul...
De cateva ori mi-a venit sa arunc totul, insa...triumfa "mama", si poate o dau gata.
Abia maine se va vedea, cand se va raci.
Am luat sedative, imi e un soooomn...
Cand inchei aerisesc bine, fac racoare si un dus, apoi la somn.
O sa mananc intre timp si nu mai vreau nimic, doar sa treaca si ziua asta.
Ah, uite poza cu ce am dat prin razatoare:
Restul miezului l-am aruncat, nu mi-a placut.
Ce am dat prin razatoare am lasat sa se scurga prin sita pana cand am facut siropul de zahar. Am pus cam 1,5 kg de zahar, sigur am exagerat, dar sper ca nu e o tragedie.
Siropul l-am inceput cu apa plata, mi s-a parut dezgustator sa pun scursura aceea rezultata din coaja.
Acum e pe foc, la foc miiiic de tot, abia palpaie. Am gusta, pare ceva special, nou, nu stiu cu ce sa zic ca seamana la gust...e ceva malaiet asa, insa...deocamdata simt ceva "atos", nu e fiert.
A devenit cafeniu, o sa-l fierb cat mai mult.
M-a costat sa zic 10 lei cu totul, iar daca mancam si miezul...
De cateva ori mi-a venit sa arunc totul, insa...triumfa "mama", si poate o dau gata.
Abia maine se va vedea, cand se va raci.
Am luat sedative, imi e un soooomn...
Cand inchei aerisesc bine, fac racoare si un dus, apoi la somn.
O sa mananc intre timp si nu mai vreau nimic, doar sa treaca si ziua asta.
Ah, uite poza cu ce am dat prin razatoare: