• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Site-ul ioanistrate.ro este manipulat de securisti

M-am lamurit. Definitiv. Cuib de vipere afectate de nfdmt.
In locul tau as fi profitat de un astfel de topic pt a purta o discutie constructiva.Fiind o sectiune unde pot posta cei neinregistrati, ti-a trecut prin cap asa ceva? Imi dau seama ca e imposibil.
ps: sper sa fiti uniti si sa-l vizitati pe istrate cand o intra in puscarie, sau la balamuc.

cerveza said:
Daca pe acest forum vezi atatia useri ar trebui sa te puna pe ganduri - ca aproape toti au plecat de acolo :gogu:
De obicei primavara si toamna se face curatenie generala in casa oricarui gospodar, insa daca mare parte a gunoiului ajunge la Glina, mai sunt si vechituri de care se poate bucura cate unul mai oropsit de soarta: un aspirator vechi, un aragaz harbuit sau frigider de care nu te mai folosesti.
Iata explicatia reala a celor remarcate de tine: ce arunca Forumul Istrate ca perimat si nefolositor, iau altii de nou si bun.
Ce sa faci? Asa e-n viata, fiecare dupa posibilitati...:wink:

quod erat demonstrandum

Aici avem persoane, nu obiecte de unica folosinta.
De fapt de ce ma mir? E mentalitate jegoasa, pur romaneasca. Pacat de naivii aia care se lasa considerati aragaze harbuite.
ps: un om inteligent recicleaza, inventeaza , este util.Un lucru bun si de calitate trebuie intretinut, altfel se strica. Continua sa achizitionezi ieftin, nu vei avea calitate niciodata.

Guest'ul nu este o ea ci este un el ham-adam ala care la inceput a avut ceva contre cu jana,d'apoi jana fomeie dastapta si-a dat seama ca are nevoie de un caine care sa latre si nu garantez ca nu i-a facut seax h'oral

Aspectele personale nu au importanta.
Incet, incet, isi demasca mentalitatea, pretinsa superioritate se naruie ca un castel de nisip.

Apropo de intrebarea din titlul topicului...
Nici nu a aparut bine acest topic, si deja cateva personaje "de baza" de pe forumul susamintit (da, este vorba de forumul oficial al ing. chimist ioan istrate) au si sarit pe el, cu strigate de "ura" si foc la gura tzevii ca sa-l ocupe si sa-l abata, de la intrebarea din titlu, catre campii (exact aceiasi campi batuti si pe respectivul forum).
Mie unul mi se pare o actiune "ca la scoala" (iar daca va intrebati care scoala, nu stiu exact cum se numeste acum, dar deunazi se numea Stefan Gheorghiu), prin atacuri la persoana, probleme semantice si alte nimicuri. Orice se poate, doar doar sa se abata atentia de la intrebarea din titlu.
Si acum nu ma pot abtine sa nu-i mai dau un credit amicului meu ce a ridicat problema, si sa vin eu insumi cu un argument in favoarea ideii ca site-ul ioanistrate.ro este manipulat. Ca o fi de securisti, budisti (aia de stau pe buda) sau hindusi (mai mult sau mai putin in eroare) nu ma pot pronunta. Insa daca aici se forteaza in asemenea hal o manipulare de la un subiect aparent banal, va dati seama ce actiuni de manipulare si de razboi psihologic se desfasoara acolo?

Gogule, intreg saitul tau e doar un parazit care se hraneste din trupul Forumului Istrate.
Topicele cu cel mai mare numar de postari, cele mai vizionate, au drept tema in dezbatere ceea ce se discuta acolo, diversele neintelegeri dintre administratie si useri sau oblojirea cu grija parinteasca a ranilor pe care le sufera, in urma binemeritatului sut in cur, pretinsii dizidenti - in fapt bieti complexati de statura pigmee a intelectului.
Poftim, asta nu mai e un atac la persoana ci radiografia exacta a Premonitii.ro.

PS. Legat de "metode securiste", exemplul edificator este de gasit tot aici, la voi, in paginile voastre. Ce poate fi mai concludent decat modul in care ati rascolit intreg netul, cautand printre urmele lasate in spatiul virtual de cristina-teodora?:sherlock:
Astea-s adevaratele metode securiste, nu manipulari existente doar in imaginatia bolnava a unora dintre voi sau alte cacaturi de gen.:bye:

Iar incerci s-o dai in diverse...
Din pacate pentru tine, eu vin cu dovezi. Dovezi care sa contrazica cele spuse de tine. Statisticile forumului http://www.premonitii.ro/stats.php
Nici macar un subiect din cele enumerate de tine nu este in lista. Fain, nu?
Nu-i asa ca informatia reala este dusmanul tau? Nu-i asa ca un om informat este greu de manipulat? Nu-i asa ca nu reusesti sa manipulezi pe nimeni aici, la fel cum o faci pe te miri unde?

Nu are cum sa inteleaga de ce premo e apreciat. Nu-i sta in putinta.
O calitate esentiala este aceea ca aici oamenii se simt bine, chiar isi doresc binele unii altora. Nu sunt antrenati de INTERESE, nu ai obligatia de a linge, nu ai obligatia de a te supune.
Ne distram si facem ce vrem, iar din simt civic fata de sarmanii naivi, mai combatem pe unii ,altii ,care isi imagineaza ca le sunt cuvenite plecaciuni.

--------------------------------------------------------------------------------
asdf

Gogule, rad de te imprastii!...
Pai tu cu exemple d-astea imi vii?!!! Fazan, Poveste fara sfarsit si alte abureli?
Clar ca ma refeream la teme in dezbatere, nu topice cu postaci infantili sau oligofreni.
Aoleoooo!... scuza-ma.
Am pierdut din vedere faptul ca ultimele doua sunt trasaturi definitorii conturilor de aici.

Gata, asta-i ultima mea postare; mi-e teama sa nu calc in vreunul dintre voi, ca nici Dunarea nu ma mai spala.

Omule nu conteaza ca topicurile cu fazan si poveste fara sfarsit sunt primele, dar vezi tu ceva despre Istrate in statisticile acelea?

Iar incerci sa abati atentia. Si cum intelectul se pare ca chiuleste, iei atitudine de troll. Stii ce este aia, nu? :D
Ti-am demonstrat cu date clare faptul ca nu esti si nu sunteti sub nici o forma buricul universului, asa cum iti place sa crezi.
La fel cum tu si colegii tai, aia de au postat tot ca si anonimi, incercati cat puteti de mult sa abateti atentia de la subiect. Care subiect mi se pare mie ca se numeste
"Site-ul ioanistrate.ro este manipulat de securisti"
Si se pare ca, prin aceasta abatere a atentiei, incerci sa manipulezi si aici.
Iti urez succes in viata! O sa ai nevoie, crede-ma.

Guest, da dovada ca ai 7 ani de-acasa. Ti-au fost zgandarite interesele? Altfel nu vad motivul agitatiei tale. Vrei sa domini si nu-ti iese.
Vrei sa-mi fac un cont la voi ,sa dezbatem? Daca-mi promiti ca nu ma banezi o saptamana , hai ca pierd niscaiva timp. Sau mai bine fa un topic unde putem scrie neinregistrati, poate pe teren propriu esti mai in largul tau.

Raspundem unei NONPERSONA (INGRATA)si chiar nu merita efortul... Doar ca, n-a inteles ca toate subiectele "de lauda" au fost postate de useri de valoare care au plecat de mult si nu mai posteaza nimic chiar daca mai apar numeric pe acolo si putea sa spuna acu' vreo 2 ani ca forumul acela este "de valoare" - acum este fix egal cu zero... Si fara moderatori, ca nici un user n-are valoarea "Albastrelei" (sic) care a ajuns sa posteze singura pe forum "subiecte interesante" (vezi QWE)... ZURLIOOOOO, trezeste-te!!! Superioritatea pe care o afisezi, nu-ti mai foloseste la nimic! Eu zic sa latri in alta parte si sa te autobanezi pentru pentru limbajul neadecvat pe care l-ai folosit aici ( ca de', te-ai simtit in largul tau sa vorbesti cum iti este caracterul real, pe forumul lui Gogu ca pe al tau "nu se permite" si multumita aceluiasi Gogu,ai si tu unde sa refulezi...) si sa continui sa vorbesti singura, ca la asta ai practica indelungata! :P
P.S. Dar cu sammy 11 ce-ai avut?!

FOARTE INTERESANT!!!

Carevasazica, prima reactie (planul A) a fost aceea de trolling.

Vazand ca nu merge, se trece la planul B, prin care se incearca bagarea "la comun" a forumului banuit a fi manipulat si a celui ce a pus problema. Si asta doar pentru ca, in psihologia maselor, daca ioanistrate.ro este manipulat, asta inseamna ca si premonitii.ro este manipulat. Iar ca premonitii.ro sa nu para manipulat, trebuie sa inceteze campania de a arata cu degetul spre ioanistrate.ro.
Din fericire, varianta asta este una cu dublu sens. Mai ales ca am pretentia ca nivelul de inteligenta al cititorilor forumului nostru, premonitii.ro, le permite sa-si puna intrebari abstracte.
Curios care va fi planul C :D

Gogule, esti securist si matale breh? :D Rusine Dinu Patriciu!!!=))=))=))

Back