• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Site-ul ioanistrate.ro este manipulat de securisti

bun, mi-ai raspuns cat de cat de ce esti singurul. dar pe tine de ce te intereseaza, de ce iti pierzi timpul sa te iei in piept cu aia care stiu doar un refren? (in paranteza fie spus, nici nu-i aprob, nici placere nu mi-a facut sa vad refrenul ala ca argument la orice). cu ce te ajuta pe tine sa demolezi o afirmatie, stupida sau nu?

... sa zicem ca-mi face bine la reumatism, ceva in genul bailor de namol de la Amara.
Ce naiba, dom'le, chiar toate-n lume trebuie sa aiba vreo motivatie?
Atata bine sa-mi dea mie Dumnezeu, de cate ori am intrat in carciuma, chiar daca nu-mi era sete si foame nici atat.

Adarm,recunosc faptul ca nu te-am primit cum se cuvine astazi.Au venit multi" vecini "aici doar pentru a improsca cu noroi.Te-am tratat,gresit,ca pe unul dintre ei.Nu suntem doar "injuratori"de Istrate.Suntem persoane civilizate care accepta si discutiile contradictorii. Daca ai ceva de spus,si o faci la modul civilizat,te ascultam.Hai sa o luam de la capat:Bine ai venit printre noi AdarM!

:D si uite cum se si reuseste atat ducerea in derizoriu cat si abaterea atentiei :D

AdarM said:
... sa zicem ca-mi face bine la reumatism, ceva in genul bailor de namol de la Amara.
Ce naiba, dom'le, chiar toate-n lume trebuie sa aiba vreo motivatie?
Atata bine sa-mi dea mie Dumnezeu, de cate ori am intrat in carciuma, chiar daca nu-mi era sete si foame nici atat.
asta e o eschiva, nu un raspuns. un om de afaceri, cum te pretinzi a fi, are mereu un castig din ceva. acum sa vedem daca esti asa cum spui, un om cu principii, si ne explici ce castigi.

1 - Personal ma consider un artist, un creator; de partea cu "afacerile" se ocupa asociatul meu.
2 - Principiile nu se expun, se traiesc.
3 - Mai "securist" imi pare a fi interogatoriul la care am fost (si sunt) supus eu, decat pretinsa manipulare existenta pe saitul Ioan Istrate.
Apropo, toti userii noi beneficiaza de acelasi "tratament"? Tu, cand te-ai inregistrat aici, te-ai confruntan cu acelasi tir de intrebari?
4 - Derizoriul exista in titlu, tot ce a urmat a fost o palida incercare de a-l transforma intr-o discutie cat-de-cat serioasa. (Pentru Gogu)

AdarM said:
1 - Personal ma consider un artist, un creator; de partea cu "afacerile" se ocupa asociatul meu.
2 - Principiile nu se expun, se traiesc.
3 - Mai "securist" imi pare a fi interogatoriul la care am fost (si sunt) supus eu, decat pretinsa manipulare existenta pe saitul Ioan Istrate.
Apropo, toti userii noi beneficiaza de acelasi "tratament"? Tu, cand te-ai inregistrat aici, te-ai confruntan cu acelasi tir de intrebari?
4 - Derizoriul exista in titlu, tot ce a urmat a fost o palida incercare de a-l transforma intr-o discutie cat-de-cat serioasa. (Pentru Gogu)
1 - eu consider ca esti mult prea cu capul pe umeri pentru a fi un artist.
2 - vorbe fara continut
3 - ce au facut altii, nu pot schimba, iar ce fac eu nu e un interogatoriu. incerc sa inteleg psihologia unuia dintre cei patru mii si ceva de useri ai forumului ing ioan istrate, singurul deranjat de afirmatia ca securistii ii manipuleaza.
deci, de unde stii tu ca nu-i asa?

Gogu said:
=)) yeah, sure =))
De, mai Gogule!...
Dinspre partea mea ai avut intreaga disponibilitate, insa mai mult de atat, nu s-a putut, c-asa-i cand lucrezi cu materialul clientului.
Stii si tu cum e: nu merge sa faci din rahat, bici, bashca sa trosneasca...:D

mod1 said:
3 - ce au facut altii, nu pot schimba, iar ce fac eu nu e un interogatoriu. incerc sa inteleg psihologia unuia dintre cei patru mii si ceva de useri ai forumului ing ioan istrate, singurul deranjat de afirmatia ca securistii ii manipuleaza.
deci, de unde stii tu ca nu-i asa?
Dom'le e o treaba indeajuns de simpla, pan' la coada:
- Nu poti face afirmatii, mai ales dezonorante, la adresa cuiva, fara dovezi pe care sa te sprijini.
Exista vreo proba in sustinerea titlului? Alta in afara ceaiului cu sau fara alcool? Ori poate chiar cantitatea de alcool sa fie motivatia?
Aaaa... uitam, uita-m-ar necazurile, ar mai fi una indeajuns de intemeiata:
- C-asa vrea muschii nostri!

AdarM said:
Gogu said:
=)) yeah, sure =))
De, mai Gogule!...
Dinspre partea mea ai avut intreaga disponibilitate, insa mai mult de atat, nu s-a putut, c-asa-i cand lucrezi cu materialul clientului.
Stii si tu cum e: nu merge sa faci din rahat, bici, bashca sa trosneasca...:D

Asa de prosta calitate-i "materialul clientului " ? Poate ai dat de un "cupon" cu defecte :P Mai incerca, poate ca te-ai inselat. :D:

Gogule, pot sa afirm doar ca merge bine.
In rest, partea cu "planificatul" mi-e la fel de straina ca limba rusa - si zau ca n-am de gand s-o-nvat!

Gogu said:
Exceptional!
Ma bucur pentru voi.
Gogule, e cumva persoana a doua plural, forma de politete?
Stii ceva? Hai sa nu ne formalizam, poti sa-mi spui pe nume, poti sa ma tutuiesti.
De altfel eu sunt unul, nu mai multi.

Lasa, Gogule, nu-ti face o vina din asta; nu-i prima oara si, slava Domnului, esti tanar, ai toata viata 'nainte, n-o sa fie nici ultima.
Toti gresim.
E drept, unii mai putin decat altii, insa nu face nimeni un cap de tara dintr-o eroare.
Spilu-i sa nu persevaram - atunci nu s-ar mai numi greseala.

Back