• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SONDAJ CAINI VAGABONZI

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi?

• Sa fie eutanasiati ?

Votes: 4 36.4%
  • sa fie dusi in tarcuri amenajate ?

Votes: 4 36.4%
  • Sa fie castrati si lasati in strada ca pana acum?

Votes: 3 27.3%
  • Nu stiu.,nu raspund

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    11
Intr-adevar, se speculeaza orice pentru a se abate atentia de la gravitatea problemei. Sa nu cumva sa sufere la imagine borfasul oprescu si jigodia ontanu. Ba ca e nu stiu cum, ba ca de ce e alb, ba ca asa si pe dincolo. Chestiile astea vor enerva si mai mult pe cei care pledeaza pentru masuri radicale. Altfel se va ajunge sa iasa lumea cu batele. Sunt unele lucruri care devin insuportabile.

Am vazut si eu noaptea trecuta aceasta varianta... Din cate stiu eu imaginile astea nu sunt de la 9:21 la 11:36 , minut cu minut ...Desigur in presa iar s-a scapat ce vor unii ... De unde stiu eu ca in intervalul asta nu s-au mai intalnit cu bunica , si ea i-a dat. Parerea mea e , ca e o manipulare , nu -ti poti face o idee cu cateva secvente de la 9:21 si 11:36 :) Directorul de IML a spus ca nu a fost vorba de vreo agresiune sexuala , doar muscaturile :) Vad ca se lucreaza intens ca sa pice vina pe altceva , cand se stie sigur ca maidanezii sunt vinovati de moartea acelui copil :)

Pai asta vor: borfasul oprescu si acolitii lui, escrocul ontanu si acolitii lui, pleiada de functionari corupti din diversele servicii publice, matracucele de la Cutzu-Cutzu si Vier Pfoten...si diversele persoane atinse mintal care nu pricep normele elementare de convietuire sociala (deja nu mai e vorba de legi scrise, ci de o minima civilizatie).

Din cate am auzit , daca o sa se dea vreo decizie ...ontanu si oprescu ar putea sa o pateasca :)

Sfinte Sisoie! Ontanu este la al 4-lea mandat de primar !!!

Ma refeream ca faptul ca in imaginile de dimineata copilul are tricou cu maneca scurta si la final are tricou cu meneci lungi. Pe mine ma intereseaza cu mult mai mult cauza mortii copilului decat problema cainilor. care este vece si readusa din cand in cand in atentia lumii , se face valva fara a se rezolva nimic.

Asta nu inseamna ca pe Ionut l-a violat un pedofil, cum pretinde cineva. E clar ca are muscaturi multiple, ceea ce inseamna ca a fost sfasitat de o haita de potai, ce mai calea-valea. Sigur ca celor care se fac ca ploua de problema haitelor de maidanezi...nu le convine, inteleg asta. Sa nu li se strice imaginea...Au interesul sa se scada presiunea opiniei publice, inclusiv in media, pentru eliminarea de pe strazi a haitelor. Cine ar avea de pierdut daca nu ar mai fi atatea haite pe strazi ? Pai, functionarii corupti din administratie care nu ar mai putea incasa ciubucuri grase, ONG-urile de "protectie a animalelor" care nu ar mai putea beneficia de sifonarea banilor publici...
Ideea este ca nu se vrea sa se rezolve, macar partial, aceasta problema. Sunt interese in joc, si unii nu ar mai avea "obiectul muncii" daca nu ar mai vocaliza mereu cu vai, saracele patrupede. Daca ar fi de buna credinta, ar invoca si drepturile sobolanilor, ale porcilor, lupilor, mieilor etc. Ia sa umplem orasul cu porci pe strazi...>:)>:)
Q.E.D.

anuk said:
Ma refeream ca faptul ca in imaginile de dimineata copilul are tricou cu maneca scurta si la final are tricou cu meneci lungi. Pe mine ma intereseaza cu mult mai mult cauza mortii copilului decat problema cainilor. care este vece si readusa din cand in cand in atentia lumii , se face valva fara a se rezolva nimic.

eu in momentul asta cred ca e manipulare :) Sunt cateva secvente unele de la 9:21 si altele de la 11:36 .... Pana nu se analizeaza tot filmul minut cu minut , unde era bunica , daca in acele ore bunica apare pe imagini ... consider ca e din categoria "ionut a fost omarat de caini de lupta".

Pai scopul este abaterea atentiei oamenilor de la cei care nu au vrut sa faca nimic sa amelioreze situatia. Plus ca ei aplica si strategia "divide et impera", creand opinii adverse pro si contra, tot pentru a scapa ei de presiunea publica.

M-as bucura sa nu mai fie caini pe strada atat pt copii si oameni cat si pt caini,dar cel mai tare vreau adevarul mortii copilului, ceva nu-i in ordine,ca in presa se speculeaza de ambele tabere.....e alta gasca-n alta traista.

In orice caz, avea muscaturi multiple, ceea ce arata ca mai multe dihanii au tras de el. Si nici pomeneala de agresiunile sexuale invocate de vc-ul tudor si de catre becata zavoranca. Intra-adevar, nu e in ordine ca se incearca aruncarea lucrurilor in ceata, pentru ca cei care au responsabilitati in administratie si asa-zisele asociatii de protectie a animalelor sa scape basma curata. Abate atentia cu diversiuni ieftine, si mai uita lumea sa mai intrebe: ce ati facut, domnule oprescu, ce ati facut, domnule ontanu ? De ce potaile sterilizate si pretins adoptate ajung din nou in strazi ? Si de ce, sterilizate fiind, continua sa se inmulteasca ? Prin ce miracol ?
Fratele lui a zis ca, citez,"5 caini erau pe el". Sigur, dam cu pietre in el ca a mintit pentru a denigra sarmanele javre maidaneze si pe iubitul domn primar oprescu ??? Mira-m-as !

Am citit pe net , ca Andrei a fost pus de psiholog sa-si deseneze familia.....pe Ionut l-a desenat fara cap ?! :O Si a zis ca a fost atacat de 4 caini (sursa e Ring) nu stiu cat de serioasa e , eu am spus de unde am citit :D

Tudorica ala a iesit la vanatoare de capital politic , i se termina mandatul de europarlamentar ....Trist ca iubitorii de animale nu vad asta ... Asa a facut si atunci cand Becali a iesit din puscarie , s-a lipit de el si a ajuns la Bruxelles ....

Mihai Morar , a spus ca stie ca din trupul lui Ionut lipseau bucati de carne , ceea dovedeste ca au fost maidanezi ...4 caini de lupta ...se luptau intre ei, il atacau si pe Andrei

La urma urmei....e vorba de un copil care a sfarsit intr-o spaima cumplita,nici nu vreau sa-mi imaginez ce a fost in mintea lui ,cert e ca de la caini i se trage,care or fi aia?.....mai are importanta ? Exista situatii cand si cainii pasnici ataca dar nu vreau sa dicut despre situatiile in care o fac ,nu are rost acum si aici .

Asta apropos de marii "iubitori de animale":

Tu le spui ca omeni au fost ucisi de haite de caini, ei iti raspund ca…

Tu le spui că omeni au fost desfiguraţi de haite de câini, câţiva chiar au fost ucişi, ei îţi spun că a fost UN ACCIDENT, poate două. Tu le spui că mii sunt muşcaţi anual în Bucureşti, ei îţi răspund că e după sufletul omului… n-au ştiut să se poarte cu animelele. Tu le spui că cu banii cu care ar fi ţinuţi în adăpoturi pe perioade nedeterminate câinii, ai putea să finanţezi priorităţi reale: şcoli, spitalale, copii fără părinţi, bătrâni care degeră iarana în stadă, operaţii grele în spitale, câte şi mai câte, ei îţi spuncă n-ai dreptul să omori un animal tânăr şi sănătos. Tu îi spui că dacă-l vrea să şi-l ia acasă, să-şi asume răspunderea pentru el, că nu te poate obliga să-l accepţi, folosind astfel SPAŢIUL PUBLIC pentru pasiunea sa, îţi zice că nu ai suflet.

Sursa: Hotnews

Ieri a circulat un zvon ca s-ar fi gasit un pitbull mort, si ca vezi-Doamne Ionut ar fi fost ucis de un caine de lupta. Si cum ramane cu sutele de muscaturi ? Intre timp, s-a dovedit ca era un maidanez mort de mai multe luni.
Deci, la 3 saptamani de la tragedie, apare peste gard "pisica moarta". Convenabil, nu ?
La fata locului se prezinta coordonatorul de programe de la Asociatia Vier Pfoten-4 Labe Maidaneze, domnul Potaie Barbuceanu. Convenabil, nu ?
Nu se mai vorbeste despre iresponsabilitatea criminala si despre incompententa lui oprescu si ontanu. Convenabil, neh ?
Nu se mai vorbste despre cei care se fac ca adopta javre, dar de fapt a doua zi le arunca pe strada. Convenabil, eh ?
Sa ne mai slabeasca unii cu asa-zisa dragoste de animale, ca sunt niste falsi.
Pe scurt: sa dispara haitele de pe strada. Orasul nu mai trebuie sa fie teritorul haitelor.

P.S: sorin oprescu a fost securist sadea. Tatal lui a fost general de securitate, iar talharul asta de oprescu sorin e un nerusinat. Inapt din toate punctele de vedere, hot ordinar. S-a dat mare independent ca sa pacaleasca lumea. A pus niste liste de semnaturi falsificate, a bagat si morti pe lista ca sa i se sustina candidatura de "independent-impertinent", si cand a fost contestat, a inceput sa miorlaie ca un caraghios...El si securistii lui sunt, intr-adevar, competenti in diversiuni ordinare.
Se tinea cu dintii, nemernicul asta, sa fie director la 3 spitale, cica e competent si face fata. Obraznicul mananca praznicul, deh. Doctorul Capitalei, deh...

Observ cu tristete ca se incearca musamalizarea acestui caz.... Deh ... sunt interese foarte mari , si sunt mai mult ca sigur ca nu cainii vor fi gasiti vinovati ...ci parintii ca si-au dus copilul in parc.

Gresit, nu au vina ca l-au dus in parc dar....poti spune ca au fost supravegheati non stop? Orice om responsabil are grija ca cei mici sa nu dispara din raza vizuala.Tragedia putea fu evitata daca nu-i scapa din ochi. evident , asta nu scuza haladuirea haitelor de caini pe strazi, parcuri etc.

Corect. Dar isi imagina oare ca parcul nu prea era intretinut, ca nu era gard intre parc si locul ala viran detinut de nu stiu ce firma ? Ca pazeau gardienii aia publici aflati in subordinea primariei ? Si de ce potaia aia alba a fost aruncata din nou pe strada, desi initial fusese adoptata de o tipa de la un ONG ? Pai da, iata...cate intrebari se pun, la care factorii in drept se fac ca ploua.

Pun pariu ca la presiunea ong-urilor si a unor televiziuni singurii vinovati sunt ....parintii si bunica :) Maidanezii o sa ramana in continuare pe strada , ca deh... se pot scoate bani multi de pe spatele lor... In saptamanile astea am aflat ca Romania e plina de iubitori de animale pana cand vine vorba sa-i adopte... Problema aici ar trebui sa fie pusa simplu ...caini ori in adapost(cainii batrani eutanasiati , cei agresivi) ori adoptati ...

Back