• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SONDAJ CAINI VAGABONZI

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi?

• Sa fie eutanasiati ?

Votes: 4 36.4%
  • sa fie dusi in tarcuri amenajate ?

Votes: 4 36.4%
  • Sa fie castrati si lasati in strada ca pana acum?

Votes: 3 27.3%
  • Nu stiu.,nu raspund

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    11
Ca sa fiu bine inteles: eu nu dau cu pietre in oameni, dar nu am deloc incredere in organizatii gen Cutzu-Cutzu si Vier Pfoten, care nu au vocalizat deloc in ultimii ani in ceea ce priveste cheltuirea fondurilor pentru sterilizare. Cu rezultatele care se vad: haite de potai care se bat in plina zi pentru cate o catea in calduri, chiar langa intrarea la metrou ! Si care potai sunt marcate cu buline pe urechi, deci...au trecut cel putin printr-o inregistrare si care, deci, ar fi trebuit castrate. Ma deranjeaza protestele vocale ale acelor asociatii, care de fapt isi apara sursele de sifonat bani, in complicitate cu primari, alti functionari responsabili de diferite servicii publice. Cat priveste mitingistii pro-drepturile animalelor...le doresc sa ajunga in mijlocul unei haite de 10-15 maidanezi, si pe urma sa vorbeasca.
Anuk, sunt convins ca Adi nu s-a referit la tine :p Chit ca...deh, si pe mine m-a cam necajit mai demult, si nu am uitat deloc. :p

Geo, sa fim intelesi,eu vorbeam de iubitorii de animale,de cei carora chiar le pasa de vietuitoarele din jur, nu de ONG-uri care-si urmaresc interesele. :D:

Te cred ,dar asa cum ai formulat, pare ca te referi la mine ,de aia te rog, nu amesteca lucrurile si nu aduce pe forum "rafuielile " din alte parti virtuale.

anuk said:
Te cred ,dar asa cum ai formulat, pare ca te referi la mine ,de aia te rog, nu amesteca lucrurile si nu aduce pe forum "rafuielile " din alte parti virtuale.

scuze :)

A fost ucis de maidanezi! Un dresor explică de ce pică ipoteza atacului unui câine de luptă în cazul lui Ionuţ: "L-ar fi dezmembrat"

Sursa

Intr-adevar, este tare incomod subiectul pentru tovarasii primari, dar si pentru cei care se fac ca adopta caini dar care ii arunca pe strada chiar a doua zi. Incearca diversiuni de tot felul, ca sa abata atentia de la situatia actuala scandaloasa, in care Bucurestiul este bantuit de haite agresive. Nerusinarea este dusa la extrem de catre VC-ul Tudor si de maimuta aia de zavoranca, creaturi care pretind ca Ionut ar fi fost intai violat de un pedofil si apoi sfartecat. Rusine.
Pe de o parte, primarii hoti sau/si incompetenti au interes sa nu fie aratati cu degetul pierzand puncte electorale. Pe de alta parte, matracucele nerusinate de la Cutzu-Cutzu, Vier Pfoten si alte asemenea asociatii dubioase au interes sa abata atentia de la vina celor care se fac ca adopta caini, dar care ii arunca pe strada, precum si de la sifonarea de bani publici pe spinarea cainilor dar si a victimelor muscaturilor.

un caine de lupta face doar o singura muscatura si te scutura de nu te vezi , nu face zeci de muscaturi ;) Am pus si un video cu un caine de lupta care ataca un copil :
se vede clar ca il apuca si nu-i da drumul . Copilul a fost muscat de maidanezi si punct . Daca ne luam dupa V.C.T el a fost furat la alegeri , e urmarit de servicii secrete.

Apropo ati vazut stirea cu acel copil de 6 ani din Suceava care a stat aproape 24 de ore in padure , si a fost gasit ?!
http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/A...+Suceava+a+fost+gasit+A+dormit+in+padure+la+5

Daca te duci intr-o tara normala la cap si spui ca 2 copii s-au pierdut de parinti (unul in padure si altul in parc) si unul este mort ....multi o sa spuna ca cel din padure a fost gasit mort :)

De ce nu acceptati ca ar putea fi vorba de un caine dresat sa se lupte pana la moartea lui sau a adversarului ? Nu vorbim de cainele de lupta care apuca si nu mai dau drumul ci de cainii pustilor teribilisti care ii asmut sa atace? Nu spun ca este asa ,dar totul este posibil ,apropo, ati vazut filmarile din parc ,dureaza doua ore si bunica nu se zareste nicari.

http://www.animalzoo.ro/imaginile-c...1-000-de-cuvinte-un-boxer-isi-cauta-stapanul/

Toate ideile care circula pe net nu schimba insa realitatea, vorbesc evident de situatia din Bucuresti. Nu e admisibil sa nu poti intra la metrou din cauza unei haite de javre care nu si-au terminat treaba specifica in raport cu o catea in calduri. Ce se vrea, sa ajungem sa iesim cu batele pe strada ca sa ne aparam integritatea ? Pana la urma vom face si asta, daca nu se poate altfel. Cum isi permit niste gaite nesimtite si cu probleme psihice de la Cutzu-Cutzu sa proclame necesitatea intoarcerii potailor in teritoriu ? Luati-i in case si gata, sau duceti-i la tara, la curte, daca aveti neamuri cu rude la tara. Haitele de maidanezi nu au dreptul sa bantuie Bucurestiul. Cat priveste cainii agresivi cu stapan, aici e mai usor sa gasesti pe cineva care sa plateasca, eventual cu inchisoarea sau cu alta sanctiune. Dar deh, mai bine diluam problema, mai uita lumea de aceasta situatie...pana apare un nou caz. Intre timp, tovarasul primar al sectorului 2, Neculai Ontanu, fost activist P.C.R., va continua sa imparta, de 1 decembrie, fasole cu carnati la prostimea semidocta care se uita la dom' primar cu tichie de bucatar pe capatana. Apropos, ati vazut ce burdihan a facut nenorocitul de Ontanu ? Ar merita sa i-o mai subtieze niste caini vagabonzi, asa...8-x8-x>:)>:)>:):devil::devil::devil:

Au fost adoptati un nr de caini care cica s-ar fi intors in strada :D" despre ce vorbim ? Cine eludeaza legea.unde-i politia animaleleor ?

Pai eu ce spuneam ? De ce tot tip aici ? De ce urlu din toti rarunchii ? 8-x8-x>:):devil::devil:

Pai...nu ! Tu ai ce ai cu "doamnele de la cutu-cutu " nu ele fac legea in tara asta .Aaaa , ca au o vina,da, dar li se poate lua perna miresii de sub fund,daca s-ar vrea.

Pai da! Ca ele sifoneaza bani publici alauturi de primari, alti functionari, invart bani si pentru ce ? Ca sa invoce "adoptii" pe hartie, cainii ajung din nou in strada. Niste prefacute caraghioase, ar trebui sa intre autoritati de control peste Cutzu-Cutzu, Vier-Pfoten si alte asemenea...

anuk said:
De ce nu acceptati ca ar putea fi vorba de un caine dresat sa se lupte pana la moartea lui sau a adversarului ? Nu vorbim de cainele de lupta care apuca si nu mai dau drumul ci de cainii pustilor teribilisti care ii asmut sa atace? Nu spun ca este asa ,dar totul este posibil ,apropo, ati vazut filmarile din parc ,dureaza doua ore si bunica nu se zareste nicari.

http://www.animalzoo.ro/imaginile-c...1-000-de-cuvinte-un-boxer-isi-cauta-stapanul/

pai un caine de lupta face doar 1 singura muscatura , si s-a zis clar ca au fost mai multi caini ;) Da am vazut video-ul , bunica e vinovata , am spus de la inceput :)

DE 7 ANI. O poveste căreia nu-i poate pune punct nici justiţia, nici poliţia şi nici primăria
Dragoste de maidanezi. Cum arată un caz absurd

Zece vecini muşcaţi, poluare fonică, miros urât în scara blocului, zeci reclamaţii către autorităţile statului, şapte ani de procese în instanţe, apartamente vândute sau abandonate, certuri şi nervi. Aceasta este atmosfera creată într-un bloc din Bucureşti din cauza unei femeie care strânge toţi câinii din cartier în apartamentul său, din dragoste pentru aceste animale.

Una dintre ele deţine şi ea o asociaţie pentru câini şi îşi cheltuieşte toată pensia pentru hrana maidanezilor. „Am 560 lei pensie şi 450 lei îi dau pe mâncare, pe oase. Cunosc toţi câinii din cartier, nu e agresiv nici unul”, spune Teodora Gerdoi. Informal, femeile recunosc că hrănesc toţi câinii de pe strada Sibiu. Întâmplător sau nu, femeile erau nişte susţinătoare fervente ale tezei potrivit căreia Ionuţ Anghel, băiatul de patru ani, nu ar fi murit din cauza muşcăturilor de câini, aşa cum susţin medicii legişti, ci că ar fi fost ucis de cineva.

Sursa: Romania Libera

Da, sunt tot felul de persoane din astea, maimute batrane sclerozate si zoofile...niste manifestari anormale. Am citit in ziar in forma tiparita, are matracuca asta o fata de sarita de pe fix...8-x8-x E caz clar de zoofilie, e deja dincolo de orice limita a absurdului. Din articol reiese ca mai sunt si alte 2 babornite care incurajeaza haita de jigodii. Ce sa zic, dragoste de animale. Cotoroantele astea care se proclama iubitoare de animale...ar trebui internate de urgenta, cu forta, la balamuc...se poate incerca cu socuri electrice. Doamne-fereste sa ajunga cineva intr-o astfel de stare...zoofilie extrema. :ghorus::ghorus::ghorus::ghorus: Cotoroante senile, sclerozate si zoofile. Parca e un film horror, nu altceva. Brrr...@-)@-):10:

Cuvinte mult prea dure pt o persoana bolnava de atata dragoste de animale , ca are probleme la mansarad,e adevarat , ca a dus lucrurile la absurd ,da,dar nu face sex cu animalele deci nici nu pate fi vorba de zoofilie :P

Mai stii, sunt cazuri si cazuri :p Oricum tipa e deviata bine de la cele mai elementare lucruri. Sigur ca de vina sunt si autoritatile care s-au lasat umilite de o nebuna de la bloc. Asta arata insa ca sunt de vina si oamenii, care nu inteleg sau nu vor sa accepte niste norme elementare de convietuire sociala. Da-o incolo de treaba, nu suntem o jungla, totusi. Oricum babornita trebuie urgent internata la balamuc. Sunt convins insa ca sunt multe cazuri din astea...de aia am ajuns si unde am ajuns.

Ajungem din nou la a spune ca lipsa educatiei,lipsa legislatie ,lipsa banilor,lipsa dorintei da a face ceva bun atata pt oameni cat si pt caini este cauza situatiei de fapt care va trena si va trena ......Dumnezeu stie pana cand. Dar vina cea mai mare este a primarilor si a legiuitorilor.

Am rezerve fata de lipsa banilor. Cand unii si altii sifoneaza fara rusine banii publici, si fara sa faca nimic, doar simuland, deja sunt conotatii penale. Oricum lipsa banilor nu justifica astfel de atitudini antisociale de fapt. Orasul nu trebuie sa fie jungla sau cocina. Ce-ar fi sa fam drumul la porcine prin oras, oi, vaci, capre...

Back