• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

SONDAJ CAINI VAGABONZI

Cum credeti ca trebuie rezolvata problema cainilor vagabonzi?

• Sa fie eutanasiati ?

Votes: 4 36.4%
  • sa fie dusi in tarcuri amenajate ?

Votes: 4 36.4%
  • Sa fie castrati si lasati in strada ca pana acum?

Votes: 3 27.3%
  • Nu stiu.,nu raspund

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    11
Cipurile ar face minuni. Sa fii obligat sa ai cip in catel, altfel sa iei amenda.
Si, sa ai apoi curaj sa-l abandonezi, sa fii pasibil de puscarie.
Nu s-ar reduce nr. de catelusi abandonati?
Nu peste noapte, dar cu timpul...nu?

Un copil de 7 ani a fost atacat de un caine maidanez in Parcul IOR din Bucuresti

Un copil de 7 ani a fost atacat de un caine maidanez, marti dupa-amiaza, in Parcul IOR din Bucuresti, anunta B1 Tv. Copilul era in parc la joaca, era supravegheat de o prietena a mamei sale, iar cainele l-a atacat din senin, spun martorii. Baietelul a fost transportat la spital, ambulanta sosind la fata locului la aproximativ 15 minute dupa incident. "Copilul era plin de sange. Am sunat la ASPA si la spital", a declarat o martora a incidentului la B1 Tv. Aceasta a povestit ca imediat dupa atac au fost chemati reprezentantii ASPA, insa cainele care l-a muscat pe copil disparuse. In zona a fost vazuta si o femeie care a hranit cainele imediat dupa atac, iar apoi animalul a disparut.

Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-esentia...-caini-maidanezi-parcul-ior-din-bucuresti.htm

Q.E.D. Asa-zisii iubitori de animale, organizati in asociatii dubioase, alde matracucele de la Cutzu-Cutzu, borfasii de la Vier Pfoten si de la Ham & Miau sunt de vina pentru toate astea. Fiindca e in interesul lor ca javrele asa-zis sterilizate si, chipurile, cipate, sa fie pe strazi sa isi faca de cap. Parcurile sunt pentru javre, nu pentru copii. Copiii sa faca bine sa stea in casa, strazile sunt proprietatea suverana a potailor. Asta e.
Pana la urma se va pune mana pe bata, nu se mai poate. Desi prioritatea ar fi sa se intre cu forta peste Cutzu-Cutzu si celelalte adunaturi de nenorociti.
Asa-zisii iubitori de potai sa faca ciocul mic, ca deja e penibil.

Deci o tanti dadea de mancare la potaia care a atacat copilul. Ce spuneam ? Aici trebuie intrat cu forta inclusiv in aia care ascund jigodiile cand vin echipele de hingheri. Sunt adeptul unor masuri dure aplicate asa-zisilor iubitori de animale care vocalizeaza in sus si in jos dar care incalca flagrant legislatia.

Mai,mie mi-e bila de bietele animale,dar si mai mila imi este de cei ce cad prada acestora.Sii ca e o vorba de tine mi-e mila,dar de mine mi se rupe inima...Se pare ca in Romanica viata unui caine valoreaza mai mult decat a unui om ,daca aceasta situatie se pare ca e neschimbata .

Astazi se implineste 1 an de la moartea absurda si oribila a lui Ionut, sfasiat de haitele de maidanezi, dintre care unii descoperiti ca fiind chiar "reteritorializati" de catre damele bune de la asociatiile alea ridicole. Cred ca si damele alea ar fi trebuit totusi inculpate, poate asa nu mai aveau totusi tupeul sa cotcodaceasca prostiile lor. Aceasta "reteritorializare" pe care au sustinut-o si promovat-o cu o incapatanare talibana ONGurile alea dubioase s-a dovedit o catastrofa. Maidanezii nu violeaza oameni, ci ii sfasie. Las la o parte ca asa-zisii caini pretins sterilizati se imperecheau bine-mersi, i-am vazut cu ochii mei, asa ca nu ma impresioneaza clampanelile ONGurilor. Progrese? Cam mici totusi. Tare as vrea sa le vad pe madamele de la 4 Labute si Cutzu-Cutzu in mijlocul haitelor din campusul Politenicii bucurestene...si sa le muste bine de poponet, asa...sa se invete minte sa mai pledeze jalnic pentru "reteritorializare". Le-as zice asa haitelor de la ONG-uri: Mars nenorocitelor! Indivizii si individele alea au mainile murdare de sange. Pai cine ar mai papa bani daca nu ar mai exista haite pe strazi, cine ar mai invarti marafeti impreuna cu primari si alti functionari corupti, sau diversi alesi locali si centrali ? De aia trebuie sa existe haitele de potai pe strazi.

Ar fi mai bine sa le si violeze dupa aceea sa le muste.
Da sa le muste de poponeatza.

Ar merita niste lectii mai dureroase asa...fiindca acest concept de "reteritorializare" a condus si va conduce la dezastru. Sa se invete bine madamele alea...

Nu am stiut de acest concept. Nu vad logica mai exact avantajul celEi care concepe asa ceva.

Da, cica trebuie sa le dea drumul din nou in strada, cica asa e bine. Ba nu e bine deloc, pentru nimeni. Eu asta contest, iar cei care promoveaza, direct sau indirect, treaba asta, sunt niste nenorociti. Cum sa le dai din nou drumul in strada ? E ilogic si se vede la ce duce treaba asta. Dar deh, interesele unora in a exista haite pe strazi au dedesubturi pur materiale. De aia le doresc alora sa fie muscati bine in partile moi si mai dolofane. De exemplu, madam Pasla de la Cutzu-Cutzu sa fie muscata bine de poponeata, sa vada cum e.

Pai aia si vor maimutele alea ong-iste. Cand te uiti la ele ce dichisite sunt, umbla in haine scumpe de tot felul, aranjate, fandosite...niste pupeze de 2 bani care clampane toata ziua cu necesitatea "reteritorializarii" potailor...

Sarrah said:

Cine ,pe cine,? Sper ca nu te referi la sex cu animale .....

anuk said:
Sarrah said:

Cine ,pe cine,? Sper ca nu te referi la sex cu animale .....

:O:O:O:O:O:O

Eu am zis doar ca persoanele care propovaduiesc "reteritorializarea" maidanezilor prinsi ar trebui sa capete experienta unei muscaturi de poponet asa. Sau in alte parti moi. :D Eu de asta ma iau, de trimis animalele inapoi pe strada, cum fac pretinsii iubitori de animale. Nu ma intereseza pretextele invocate.

Nu era referitor la postarea ta ci la ceea ce a postat Sarah " Ar fi mai bine sa le si violeze dupa aceea sa le muste." Nu-i OK.

Evident ca nu. Eu am zis o chestie de principiu, in sensul ca nu e normal ca potaile sa fie eliberate pe strazi dupa asa-zisa sterilizare, fiindca nu violeaza femei, ci musca si chiar sfasie lumea. Deci o forma de figura de stil, trebuia sa o ia ca atare. Oricum eu imi mentin parerea ca atat timp cat vor exista diverse gasti, fie ele ONGuri, fie functionari, sau si una si alta, care profita si castiga bine din prezenta haitelor pe strazi, nu se va rezolva mai nimic. Plus ca mai sunt si diversi psihopati, asa-zisi iubitori de animale, cum e acea cucoana de la nu stiu ce bloc care chema vreo 20-30 de potai in casa si in scara blocului, cred ca e nebuna, poate chiar zoofila, au dat-o cei de la asociatie in judecata si nimic. Babornita trebuia evacuata din casa si internata la balamuc, ce mai calea-valea.8-x>:)>:):devil::devil:

Astazi, adunare de comemorare a lui Ionut, copilul sfartecat de haitele de potai maidaneze. Una dintre jivine era o javra reteritorializata, eu de asta spun. Degeaba le tai/scoti...ce le tai/scoti, daca jivinele revin pe strazi, mai agresive chiar. Exista voci care sustin, nu stiu in ce baza, ca in urma castrarii/sterilizarii, unele potai devin chiar mai agresive. :O:O@-)@-)b-(

Am inteles ca ai vrut sa transmiti, m-am explicat in postarea anterioara.

Era si nuanta poponeata, in conceptia mea ceva diferit de poponet...

Sarrah said:
Era si nuanta poponeata, in conceptia mea ceva diferit de poponet...

Las-o cum a cazut.

Uite ce scrie Dex-ul:

POPONEÁȚĂ s. f. v. poponeț3.

POPONÉȚ3, poponețe, s. n. (Fam.) Șezut, dos (de copil). [Var.: poponeáță s. f.] – Din popou.

poponeț, poponețe s. n. (eufem.) fese

Adica ,cur ,mai pe romaneste.

Asta e varianta academica. Ma refeream la ceva mai fraged dar nu stiu varianta academica a termenului la care ma gandisem. In termeni populari conopi#da.

Sa revenim totusi. Pledoaria unora pentru "reteritorializare" frizeaza deja penalul, intr-o tara normala invidivizi ca acel barbuceanu de la Vier Pfoten erau demult saltati si bagati la racoare. Asta e marele rau de fapt, asa-zisa "reteritorializare"; chestia asta face rau de ambele parti, am spus-o si o spun mereu. De aia nu se vede nimic.

Back