• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Spune ce este si mergi mai departe ........

ibricul tau de cafea, oala, mamaliga , nu stiu ce sa mai spun.

ceva de arama?

nu dar ...f f aproape,si fiindca ai fost la un pas de a ghici pui poza si eu dau solutia .Recunosc ca am cautat tot netul pt a gasi dezlegarea dupa ce am vazut pozele .

Atunci când vedem numai părţi dintr-un întreg mintea noastră nu poate percepe obiectul fotografiat. Talentul artistului Christopher Jonassen este incontestabil, iar imaginile dovedesc din plin acest lucru.

Dacă vă gândeaţi că imaginile reprezintă planetele din sistemul nostru solar, vă înşelaţi. Fotograful a surprins mai multe tigăi, iar sute de mii de oameni au fost induşi în eroare de aceste imagini.

http://www.antena3.ro/life-show/fun...daca-le-vezi-nu-vei-ghici-ce-sunt-154762.html

nu.
E la microscop, si pt ca poza are un nume o sa dau un indiciu8-| padure

nu are de-a face cu padurea, ca sa nu induc in eroare, e o figura de stil

ntz, nu are a face cu anatomia, teoretic, pt ca in corpul uman exista multe substante, minerale etc.

Eu sunt derutata ,am aceeasi poza in doua materiale diferite si f ciudat , solutia este alta :D: ca su cum nu ar fi vorba de acelasi lucru.

Ar fi rasul lumii ca tu sa ai a treia solutie =))

1
For the first time, late last year, a team of British scientists filmed the nanoscale interaction of an attacking virus with an enzyme and a DNA strand in real time.

2
This image captured in German labs by Thorsten Dziomba, shows GeSi quantum dots -- a mere 15 nanometers high and 70 nanometers in diameter.

anuk said:
1
For the first time, late last year, a team of British scientists filmed the nanoscale interaction of an attacking virus with an enzyme and a DNA strand in real time.

2
This image captured in German labs by Thorsten Dziomba, shows GeSi quantum dots -- a mere 15 nanometers high and 70 nanometers in diameter.

adica?
citeste articolele si spune-ne si noua in limba romana la ce se refera 1 si 2

Back