• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Spune ce este si mergi mai departe ........

E a doua varianta. Puncte cuantice de germaniu-siliciu, 15 nanometri inaltime si 70 in diametru. (materialele astea sunt folosite in constructia tranzistoarelor)

Acu sa pun sursa mea: Bosque cuántico. Puntos cuánticos de sílice sobre germanio.
Poza se numeste padurea cuantica

Pt a celebra 25 de ani de la descoperirea (crearea) microscopului cu efect tunel s-a tinut un concurs ,SPMage07, pt a premia cele mai spectaculoase foto facute cu ajutorul microscopului cu ''forta atomica''. Bine ati venit in cea mai mica lume vazuta pana acum

http://antiguopasalavida.com/2008/02/15/imagenes-microscopicas-nano-escala/

Normal, a doua varianta era fix ce gasisem eu ,numai ca in spaniola. Pune poza.
ps: ce ciuda mi-e ca am dat sursa ,erau alte poze interesante, ai vazut a doua, safirul taiat cu laser-ul?

La deruta era buna asta ,te duce cu gandul la paine :P
05_cyanobacteria.jpg

Dar poza mea este ........
fetus_5saptamani.jpg

Zapada este.
Este un tip de zapada de prin Siberia ce contine praf ridicat de furtunile din desertul Gobi si carat de vanturile de altitudine tocmai pana in Siberia.

Poate sa fie si fierbinte ca tot nu dibuiesc fructul :D:

Cocosul are miez alb si lipicios,dar nu arata asa; Litchi are miez alb si rotund,pur si simplu nu ma prind ce fruct anume este.

Back