• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Stiri diverse

O sa dea vreo televiziune stirea? O sa spuna cineva de unde vin si care-i destinataia?

Un convoi cu arme de război a traversat România. Destinația este STRICT SECRETĂ

O coloană de tancuri şi lansatoare de rachete a traversat țara noastră, cu destinaţia portul Constanţa. Transportatoarele militare au fost îmbarcate pe două nave şi au plecat într-o destinaţie necunoscută.

Noua trailere gigant ce transportau tancuri şi lansatoare de rachete au traversat România în viteză.

Vehiculele militare au intrat pe la Vama Borş şi după o mie de kilometri parcurşi prin toată ţara au ajuns în final la Constanţa. La un moment dat, transportatoarele militare s-au oprit pentru a alimenta la o benzinărie.

Trupele de jandarmi care au însoţit trasportul militar sunt din Bihor şi au păzit echipamentele militare până când camioanele au ajuns la vapoare. Nimeni nu ştie de unde vin şi unde trebuie să ajungă pentru că informaţiile despre transport sunt strict secrete.

"Avem imagini din zonele interzise israeliene". Un lider iranian lanseaza un avertisment puternic

61198333.jpg

Iranul este in posesia unor imagini surprinse deasupra Israelului de un avion fara pilot al Hezbollah, a declarat luni Esmail Kossari, presedintele Comisiei de Aparare din cadrul Parlamentului iranian, la postul de televiziune Al-Alam, relateaza AFP.

Avem, de asemenea, capacitatea de a produce drone de atac", a adaugat el.

"Din acest motiv spunem ca daca Israelul vrea sa recurga la cea mai mica actiune impotriva noastra, noi vom raspunde pe teritoriul acestui regim", a continuat oficialul.

stirile protv

Ca sa vezi, domnule!
Incepand cu 1 Noiembrie, prin Ordonanta de Guvern, preotilor nu li se mai impoziteaza salariile, ca oricum le aveau mai mari ca ale profesorilor, iau bani cu orice ocazie de la vii si de la morti ( botez, nunta, inmormantare, parastas, sfestanie ) fara a da nici o chitanta si fara impozit!
Stau si ma intreb cate puteri sunt in stat, cred ca toti au uitat de BOR, sau au prea multe pacate si vor sa si le spele cu bani!

Vin Mosii de Iarna, numai la o singura parohie, a noastra, pe trei serii, incepand cu orele 4am. vin cel putin 1000 de oameni care lasa fiecare min.5 RON, deci total in 7 ore de munca cei trei preoti strang 5.000RON si asta intr-o singura biserica, dar in tot orasul, dar in toata Romania?

Vina nu-i apartine bisericii ci a celor care nu pot da de pomana daca nu trec intati pe la biserica pe motiv ca n-ar fi primita pomana daca n-o binecuvanteaza preotul.

Ati vazut imbulzeala de la moaste ? Dar pe cea de la de la deschiderea noilor magazine ? Va puteti imaginea cum ar arata o coada de 500.000 evident , la noi ?!? :D:

Pana una ,alta priviti cum arata 500.000 de japonezi care asteapta ordonati sa intre la cel mai mare targ de reviste și benzi desenate din lume.

Cand auzi Pentagon, esti tentat sa ridici palaria, ca deh, e o simbolul puterii militare americane,o institutie serioasa ,dar au si astia o minte si precupari fanteziste......si daca n-ar costa bani,n-ar fi asa de grav si socant :D:

S-a jertfit IISUS și pentru klingonieni? Întrebarea pentru care PENTAGONUL a plătit 100.000 dolari!

Autor: Roxana Roseti

Sună ireal, dar este real: Pentagonul a cheltuit 100.000 de dolari pentru a afla răspunsul la o întrebare care șocantă.

Vorbim despre o instituție mai mult decât serioasă, Pentagonul fiind simbolul puterii militare americane, care a organizat un atelier de dezbatere privind modul în care religia creștină s-ar putea aplica in cazul unor civilizații extraterestre. Proiectul a fost realizat anul trecut și se numea chiar așa: “S-a jertfit Iisus și pentru klingonieni?”!!!.

Bani aruncați

Americanii nu se află la ”prima încercare” de acest fel. Ei au mai cheltuit 300.000 de dolari ca să afle ce culoare au penele păsării preistorice Archeopterix, și alte zeci de mii de euro pentru o aplicație de smartphone care să-i învețe pe oameni să își planifice mai bine pauzele de cafea. =))

Toate aceste informații reies dintr-un raport recent al Congresului American, care exemplifică proiectele incredibile pentru care Pentagonul a cheltuit sume colosale în ultimii ani. Proiecte care, conform Congresului, ”nu au legătură cu siguranța națională, și nici cu combaterea terorismului”. În plus, conform analiștilor, mai ales atelierul-dezbatere ”S-a jertfit Iisus și pentru klingonieni?” a înghițit bani și timp, mai ales că nu nu s-a ajuns la vreo concluzie sau vreun răspuns.

http://www.evz.ro

A murit "J.R."...

Actorul Larry Hagman, interpretul maleficului J.R. din Dallas, a murit la 81 de ani

Larry Hagman, interpretul personajului JR Ewing din serialul "Dallas", a murit vineri, la varsta de 81 de ani, in urma complicatiilor produse de un cancer, informeaza Reuters.

Actorul este cunoscut in special pentru rolul din Dallas, unde i-a dat viata persoanjului machiavelic, fara scrupule, John Ross (JR) Ewing.

Larry Hagman a murit intr-un spital din Dallas, in urma complicatiilor produse de cancer la nivelul gatului. Actorul a suferit, in anii '90, de cancer la ficat si de ciroza provocata de abuzul de alcool, arata agentia de presa britanica.

Sursa: Hotnews

Dumnezeu sa-l odihneasca! Desi in film juca un rol de personaj negativ, totusi in viata reala se pare ca era un om foarte cumsecade, chiar simpatic. Foarte bine a jucat in serial, desi el a mai avut roluri si in alte filme...

Fara comentarii :D:

Scrisoarea unui elev chinez

Sistemul educaţional din China a devenit faimos în întreaga lume pentru presiunea pe care o pune pe elevi şi studenţi. Examenul de intrare la liceu - cunoscut sub numele de gaokao - este foarte cunoscut pentru dificultatea crescută, iar poveşti cu elevi care aleg să ajungă în spital, pe perfuzii, doar ca să poată învăţa mai mult sunt din ce în ce mai răspândite.

Un profesor din China a postat pe site-ul Weibo eseul unui elev de clasa a VI-a, care pare să fie la un pas de a claca (elevii fuseseră puşi să compună o scrisoare imaginară despre rolul lor în societate). Compunerea a fost tradusă în limba engleză de Tea Leaf Nation:
weibo-china-essay.jpg

"Timpul a trecut mult prea repede. Deja am ajuns la mijlocul semestrului şi încep să mă pregătesc serios pentru teste. Trebuie să mă străduiesc mai mult, pentru că dacă nu o voi face şi nu voi avea rezultate bune, notele mele nu vor creşte iar părinţii mei mă vor certa. Dacă voi fi certat de părinţii mei, atunci îmi voi pierde încrederea în mine şi nu-mi voi mai termina studiile; dacă nu îmi voi mai termina studiile, atunci nu voi absolvi nicio universitate; dacă nu voi absolvi universitatea, atunci nu-mi voi putea găsi un loc de muncă. Dacă nu mă voi angaja, atunci nu voi putea face bani, şi atunci nu-mi voi putea plăti taxele. Ca o reacţie în lanţ, dacă eu nu îmi voi plăti taxele, ţării mele îi va fi foarte greu să plătească salariile profesorilor. Dacă ei nu vor fi bine plătiţi, atunci nu-şi vor mai da silinţa la catedră, iar acest lucru va avea un impact uriaş asupra viitorului ţării noastre.

Dacă acest lucru se va întâmpla, Chinei îi va fi foarte greu să avanseze şi să se dezvolte, iar chinezii vor ajunge un popor tribal şi înapoiat. Dacă se va petrece asta, atunci SUA vor declara război Chinei, şi va izbucni Cea De-a Treia Conflagraţie Mondială, şi pentru că ambele părţi se vor lupta să câştige, vor apela la armele nucleare. Dacă vor folosi armele nucleare, atunci mediul înconjurător va fi distrus, iar atmosfera va fi pur şi simplu ciuruită.

Încălzirea globală va determina astfel topirea gheţii de la poli, iar nivelul apei din oceane va creşte, iar atunci întreaga populaţie a planetei va fi în pericol.

Pentru că toată lumea stă pe umerii mei, atunci trebuie să pun mâna să învăţ, să învăţ şi iar să învăţ, pentru a preveni această tragedie!", scrie elevul chinez, citat de Business Insider.

N-as fi crezut ca putem fi tinta teroristilor AL-QAEDA ,se pare ca n-am inselat.

BREAKING NEWS Atentat terorist AL-QAEDA dejucat în România. CINE SUNT TERORIŞTII

SRI a reușit să oprească un atentat terorist care urma să fie comis în România. Doi bărbați se pregăteau să comită atentatul în preajma sărbătorilor.

Update 17.21 Curtea de Apel Bucureşti a decis ieri extrădarea celor două persoane. Potrivit minutei: „Admite cererea. Admite sesizarea PParchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti în contradictoriu cu intimaţii Ramzan Muhammad, Adeel Muhammad şi INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI. Declară pe numiţii Ramzan Muhammad, cetăţean pakistanez, născut la data de 01 ianuarie 1982 în Layyah - Pakistan, fiul lui Muhammad Yousaf şi Salma Bibi, şi ADEEL MUHAMMAD cetăţean pakistanez, născut la data de 04 aprilie 1993 în Layyah - Pakistan, fiul lui Muhammad Khalil şi Asia, ca persoană indezirabilă pentru raţiuni de securitate naţională pe o perioadă de 15 ani. Dispune luarea în custodie publică a străinilor până la îndepărtarea de pe teritoriul României în temeiul art.97 alin.(3)OUG nr. 194/2002. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

Aceștia sunt acuzați că ar fi constituit „puncte de sprijin sub coordonare externă în condiții de conspirativitate” în vederea unui atac terorist în țara noastră, potrivit purtătorului de cuvânt al SRI, Sorin Savu.

Cei doi membri au fost declarați indezirabili pentru 15 ani în România de către o instanță de judecată, a adăugat acesta.

Teroriștii derulau activități pregătitoare pentru commiterea unei acțiuni teroriste pe teritoriul României în perioada sărbătorilor de iană.

Mai mult, anunţă Serviciul Român de Informaţii, cei doi ar fi încercat să coopteze şi alte persoane în vederea atacului.

http://www.evz.ro

Posibil sa fie o ocazie de neratat.

Plăcerea cumpărăturilor ţine tot anul, dar mâine (27 aprilie) e cu siguranţă mai intensă. De “Ziua cumpărăturilor de Paște”, centrul comercial București Mall afişează reduceri de până la 60% în aproximativ 40 de magazine.

Ziua cumpărăturilor de Paște va veni cu reduceri atât în magazinele de bijuterii, precum Altinbas, unde articolele cu diamante vor avea prețuri cu 15% mai mici decât în zilele obișnuite, sau Cielo Venezia 1270, unde produsele vor avea o extrareducere de 10%, precum și în magazinele de haine, încălțăminte, cosmetice și articole sportive.

Tot pe data de 27 aprilie, retailerul H&M oferă reduceri de 30 de lei pentru cumpărături totale în valoare de 150 de lei. Magazinele Depot 96 și Lashez oferă reduceri de 20%, respectiv 15% pentru orice articole achiziționate în Ziua cumpărăturilor de Paște, în timp ce Camaieu oferă reduceri de 60%.

Magazinele cu articole sportive Lotto și Nike vor avea şi ele reduceri de 60%, respectiv 20%.

Vizitatorii București Mall vor putea profita de reduceri și în magazinele de încălțăminte. Office Shoes și Latter Point oferă reduceri de până la 30%, printre brandurile care pot fi achiziționate numărându-se: Lacoste, Tommy Hilfiger, Converse sau Polo Ralph Loren.

În plus, pentru cumpărături în valoare de minimum 250 de lei, clienții vor avea parte de premii instant.

AICI lista completă a magazinelor și a reducerilor practicate.

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/181242.html

E clar ca lumina zilei ca ceva nu a fost in ordine la Eurovision anul acesta . Danemarca acuzata de plagiat , acum scandal cu voturile :) Eheee.... ne dadeam cu parerea ca a fost corect, dar e foarte clar ca ceva dubios s-a intamplat :D Si am avut dreptate cand am zis , dar mi s-a dat peste nas cu ousor , traistariu , paula selinge =))) =))))

Rusia denunta votul "scandalos" de la Eurovision 2013

60490659.jpg

Seful diplomatiei ruse Serghei Lavrov a denuntat votul "scandalos" de la concursul Eurovision, dupa anuntul facut de Azerbaidjan potrivit caruia voturile cetatenilor azeri in favoarea reprezentantei Rusiei nu au fost luate in calcul in rezultatul final.
Potrivit regulamentului acestui concurs foarte popular, organizat in acest an in perioada 16-18 mai, in orasul suedez Malmö, telespectatorii din cele 39 de tari participante au votat prin SMS si prin telefon, iar voturile lor au fost ponderate (50%) cu votul unui juriu profesionist din fiecare tara, informeaza AFP.
Ministrul azer de Externe, Elmar Mammadiarov, a afirmat marti ca Rusia s-a clasat pe locul al doilea in votul acestei foste republici sovietice - ceea ce inseamna ca a obtinut 10 puncte -, in conditiile in care, potrivit rezultatelor anuntate in Suedia, Azerbaidjanul a acordat "zero puncte" Rusiei.
"Atunci cand sunt furate 10 puncte de la reprezentanta noastra, acest fapt nu poate sa ne incante", a declarat Serghei Lavrov, intr-o conferinta de presa la care a fost prezent si ministrul azer Elmar Mammadiarov.
"Unde s-au dus aceste voturi, cum au disparut ele - aceasta este o intrebare care trebuie pusa televiziunii noastre publice", a declarat Mammadiarov.
Serghei Lavrov a cerut televiziunii publice azere sa clarifice acest incident. "Ne vom coordona actiunile comune pentru ca acest act scandalos sa nu ramana fara un raspuns", a subliniat el.
Luni, directorul postului public azer care a difuzat Eurovisionul, Camil Guliev, s-a declarat "foarte preocupat si surprins" de rezultatul voturilor, afirmand ca reprezentanta Rusiei, Dina Garipova, a obtinut note foarte bune in Azerbaidjan. Cele 10 puncte ale Azerbaidjanului nu ar fi schimbat insa pozitia Rusiei, care a ocupat locul al cincilea in clasamentul final Eurovision 2013, la 17 puncte in spatele reprezentantei Norvegiei. In schimb, Rusia a acordat cea mai mare nota - 12 puncte - reprezentantului Azerbaidjanului la Eurovision, Farid Mammadov, care s-a clasat pe locul al doilea.
Potrivit unor informatii publicate pe site-ul bbc.co.uk, ambasadorul Azerbaidjanului in Rusia, Polad Bulbuloglu, a dezvaluit faptul ca presedintele Ilham Aliev a ordonat initierea unei anchete si renumararea voturilor. In 2012, Azerbaidjanul a organizat cu mare pompa aceasta competitie muzicala, urmarita de peste 100 de milioane de telespectatori din lumea intreaga.
Azerbaidjanul, care a organizat concursul Eurovision din 2012, a incercat in mod traditional sa pastreze relatii bune cu Moscova, in ciuda unor tensiuni din trecut intre cele doua tari cauzate de o disputa pe teme energetice. Cezar, reprezentantul Romaniei, s-a clasat pe locul al 13-lea in concursul a carui finala a avut loc sambata seara, la Malmö Arena.
Editia de anul acesta a concursului Eurovision s-a desfasurat la Malmö, in Suedia, dupa ce reprezentanta acestei tari, Loreen, a castigat, anul trecut, celebra competitie muzicala, cu piesa "Euphoria".
Danemarca a castigat concursul Eurovision 2013, cu melodia "Only Teardrops", interpretata de Emmelie de Forest, care a obtinut 281 de puncte in urma voturilor publicului si ale juriului international.
Pe urmatoarele doua pozitii s-au clasat Azerbaidjan si Ucraina. Cezar, care a participat la Eurovision cu piesa "It's My Life" (muzica si versuri Cristian Faur), a obtinut un total de 65 de puncte. Cezar nu a primit de la nicio tara punctajul maxim de 12 puncte, in timp ce cate 10 puncte au fost acordate reprezentantului Romaniei de Republica Moldova si Grecia.

stirileprotv.ro

Plina lumea de ...."ciudati " si ca sa va convingeti cititi " cereri cel putin ciudate de viza :P

Un bărbat din Africa de Sud a vrut să se mute în Europa pentru a putea urmări vampiri în România.

O femeie din Rudia a cerut viză pentru a se putea muta în Olanda, pentru ca astfel ea să poate deveni prostituată.

Cererea unui bărbat din Mexic a fost respinsă după ce omul a prezetat ca motiv pentru a obţine viza talentul său de îmbălsămare pe care dorea să-l folosească la pregătirea cadavrelor în Spania.

O femeie care a lucrat ocazional ca "zombie" a cerut viză pentru a putea locui în Marea Britanie

Alte cereri ciudate Aici

Back