• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Tenis

N-am zis ca nu e talentata, dimpotriva. Dar daca nu face fata la jucatoare de top cum e Sharapova, despre care sigur ca se spun multe, ok, de acord, dar totusi e buna. Si nu chiar de azi de ieri... Plus ca trebuie sa se mentina si sa joace bine, nu sa aiba un servici slab...

In orice caz are mult de muncit, daca vrea sa ramana in topul celor mai bune. Si sa nu fie o intamplare favorizata de ghinionul altora. Si sa vad ca ajunge sa si invinga alte jucatoare de top, nu din cele mai de mijloc oricum.

@Geox, nu ma pricep. Poate accidental a mai prins vreuna in zi proasta, si e posibil ca si norocul, intamplarea, sa-i fi netezit drumul.
Cine a urmarit-o, se poate pronunta. Dar e ceva sa fii favorizat de noroc un pic si sa iesi pe locul 2!
Fara ceva al ei, nu se putea. Mai ales in sport, trebuie sa transpiri nene!

Da, dar trebuie sa se mentina in top, ca daca nu face nimic mai departe, e pacat. Eu de aia zic...

Ar face bine sa se odihneasca, nu e nici o rusine ca e obosita, dar daca vrea sa confirme si sa arate ca rezultatele de anul asta nu au fost o intamplare, trebuie sa munceasca din greu.

Simona Halep marturiseste ca simte presiune ." Întrebată când va ajunge pe prima poziţie în clasamentul mondial, Halep a răspuns că acesta nu este un obiectiv pentru ea: „Locul 1 nu este un obiectiv pentru mine. Serena Williams este foarte puternică şi a jucat bine la US Open. Obiectivul meu din acest an a fost să mă calific la Turneul Campioanelor de la Singapore”

http://www.evz.ro/tenis-simona-hale...a-ca-pot-castiga-un-turneu-de-grand-slam.html

A crescut repede, dar se poate duce jos cel putin la fel de repede.

Tenismena Simona Halep a trecut, astăzi, de primul tur de la China Open după ce a învins-o în două seturi pe Barbora Zahlavova Strycova (Cehia).

Simona Halep nu a avut probleme, astăzi, în prima fază a China Open, turneu dotat cu premii în valoare de 5,4 milioane de dolari. Românca a eliminat-o fără probleme pe Barbora Zahlavova Strycova (Cehia), locul 32 în clasamentul WTA, în două seturi, scor 6-1, 6-4, după o oră şi 27 de minute de joc.

În turul doi, constănțeanca o va întâlni pe chinezoaica Lin Zhu (168 WTA), beneficiara unui wild card, care a acces în turul doi în urma abandonului rusoaicei Anastasia Pavliucenkova, la scorul de 3-6, 3-3.

Ieri s-a retras Simona Halep de la turneul din Beijing iar astazi, si americanca Serena Williams a renunțat sa mai evolueze in competiție.

normal :) Halep e o jucatoare mediocra , am spus-o si o sa mai spun acest lucru . O sa cada in curand , si nu o sa mai fie in top 10 :)

Nu dati cu pietre inca, are probleme de sanate.

Nu dau cu pietre acum :) fatuca asta nu e in stare sa joace la acelasi nivel in toate turneele la care participa . Nu e pregatita fizic. Am urmarit si dupa un turneu mai reusit sau mai putin reusit... la urmatorul turneu abandoneaza :) asta e adevarul , iar unii nu vor sa inteleaga asta :)

Se pare ca Fortuna o indrageste pe Simona Halep :p atat Eugenie Bouchard cat si Serena Williams s- ar putea sa nu participe la Turneul Campioanelor.

Aflati mai multe citind Aici

Clasamentul WTA la simplu

1 (1). Serena Williams (SUA) 8.645 puncte
2 (2). Maria Şarapova (Rusia) 6.680
3 (3). Simona Halep 6.246
4 (4). Petra Kvitova (Cehia) 6.126
5 (5). Na Li (China) 5.020
6 (7). Agnieszka Radwanska (Polonia) 4.650
7 (6). Eugenie Bouchard (Canada) 4.523
8 (8). Ana Ivanovic (Serbia) 4.435
9 (9). Caroline Wozniacki (Danemarca) 4.215
10 (10). Angelique Kerber (Germania) 3.745
.................................................................
47 (45). Monica Niculescu 1.110
61 (61). Irina Begu 918
93 (101). Sorana Cîrstea 606
103 (105). Alexandra Dulgheru 531
136 (136). Andreea Mitu 420
205 (195). Alexandra Cadanţu 259
234 (243). Ana Bogdan 206
255 (281). Patricia Maria Ţig 180 etc.

Clasamentul WTA la dublu

1 (1). Sara Errani (Italia) 9.815
1 (1). Roberta Vinci (Italia) 9.815
3 (3). Shuai Peng (China) 8.250
4 (4). Su-Wei Hsieh (Taiwan) 6.960
5 (5). Elena Vesnina (Rusia) 6.190
6 (6). Ekaterina Makarova (Rusia) 6.170
7 (7). Cara Black (Zimbabwe) 5.555
8 (8). Sania Mirza (India) 5.185
9 (9). Katarina Srebotnik (Slovenia) 4.660
10 (10). Kveta Peschke (Cehia) 4.410
.......................................................
38 (38). Monica Niculescu 1.940
53 (64). Raluca Olaru 1.418
60 (57). Irina Begu 1.285
137 (173). Sorana Cîrstea 550
142 (136). Elena Bogdan 521
175 (180). Alexandra Cadanţu 360 etc.

Back