• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Tenis

Stiti ce porecla a primit Simona Halep ? "Doamna Inconstanță" ()

S.H. a mancat iar papara, ceea ce era si de asteptat, deoarece nu e jucatoare de top, nu e competitiva si nu face fata la valori adevarate cum e Serena. Am zis eu mereu ca nu e nimic de capul domnisoarei H.

Intrebare: Ce a mancat Simonica azi-noapte ?? >:)>:)>:)>:)>:)>:)>:)

Rapuns: Bataieeeee, paparaaaaaaa, fireste. >:)>:)>:):devil::devil::devil:b-(b-(:24::24::24::22::18::ass::ass:

Cam fomista fata. E flamanda, asa...>:)>:)>:):devil::devil: Ciuculitaaaa....bataitaaaaa...ciuca batailor...>:)>:):devil::devil::devil:

Mai farte draga, ai o bucurie cand o da in bara Simona...ceva de spaima :P

Irina Begu. a invins-o pe Caroline Garcia, in trei seturi insa bucuria i-a fost umbrita de reactia frantuzoaicei care s-a intors spre public si a spus in franceaza " "Nu pot să cred că mă bate o ţigancă împuţită".

D-soara S.H. se duce...in jos. :p Cobori in jos, Luceafar bland/Alunecand pe-o raza...>:)>:)>:)>:)

Asa e, de ieri, Simona Halep, a mai cobarat un loc in clasamentul WTA si este pe locul 6.

Clasament WTA

1 Serena Williams, 8625 puncte
2 Angelique Kerber 6025 puncte
3 Agnieszka Radwanska 5775 puncte
4 Garbine Muguruza 4831 puncte
5 Victoria Azarenka 4530 puncte
6 Simona Halep 3785 puncte
7 Petra Kvitova 3763 puncte
8 Robert Vinci 3595 puncte
9 Maria Şarapova 3432 puncte
10 Belinda Bencic 3340 puncte

32 Monica Niculescu 1495 puncte

34 Irina Begu 1410 puncte

97 Alexandra Dulgheru 710 puncte

.
110 Andreea Mitu 601 puncte

131 Patricia Ţig 438 puncte

135 Sorana Cârstea 419 puncte

http://www.treizecizero.ro/news/des...te-face-oameni-seriosi-sa-isi-piarda-cumpatul

Morala: a face din tantar armasar si a lua de bun tot ce circula pe Internet nu e dovada de discernamant elementar, necum de cine stie ce inteligenta, nu mai vorbesc de asa-zisa genialitate spirituala si moral-intelectuala a turmei numita "popor roman".

Mai rău. Un site de sport publică link direct către pagina oficială de Facebook a jucătoarei din Franța. Iar rezultatul, bineînțeles, nu întârzie. Mii de români nu refuză invitația aproape directă, deloc subtilă, și o linșează mediatic pe Garcia. Se scriu cuvinte grele pe contul acesteia. Înjurături inovatoare și o răutate fără margine se revarsă. Se ajunge până într-acolo încât se scrie că francezii își merită nenorocirile care li s-au petrecut recent. Pe Twitter, Mircea Geoană, fost candidat și aproape președinte, cere Ambasadei României de la Paris să ia poziție. Se scriu zeci de articole pe site-uri și bloguri, care rașchetează mii de afișări. Escaladarea e incredibilă și se propagă cu o viteză amețitoare. În câteva ore, toată România a aflat că Garcia ar fi făcut-o pe Begu țigancă. Toată lumea are o părere. Toată lumea știe exact ce s-a întâmplat acolo. Pentru că așa li s-a spus. Toate astea, în câteva ore.

În continuare, nimeni nu își pune problema că poate, doar poate, evenimentul citat NU S-A ÎNTÂMPLAT NICIODATĂ.

Nu mai e nimic altceva de analizat sau de discutat. Pentru că NU, NIMIC NU S-A ÎNTÂMPLAT din cele scrise azi. Nimic. Nu există probe în acest sens. WTA a trebuit să facă o anchetă azi, pentru că europarlamentari români au cerut imperios acest lucru, deoarece până și imaginea sa ar fi avut de suferit. Printre altele, WTA a intervievat toate persoanele aflate pe teren, arbitri de linie și copii de mingi, și a studiat înregistrarea video. “După o investigație amănunțită, nu a fost găsită nicio dovadă care să poată susține aceste alegații. Cazul este acum închis”, se arată într-un comunicat semnat de CEO-ul Steve Simon.

Am pierdut cu toții azi câte ceva. Singurii care au câștigat sunt numărătorii de afișări. Ei au avut o zi perfectă.

Ca de obicei blamezi "turma numita popor roman", nu doar romanii au luat atitudine si nu este vorba de naivitate si de a lua de bun tot ce scrie pe internet,"stirea" s-a vehiculat in toata media,Tv,ziare etc. Vrei sa spui ca tu nu iei nimic de pe net ? De unde Doamne iarta-ma poti sti daca ceea ce citesti este sau nu veridic? Vina este a jurnalistilor care cauta senzationalul si denatureaza .

Faptul ca se vehiculeaza in media nu e un argument infailibil. Eu nu imi iau informatiile despre cutremure din presa, de exemplu, ci de pe site-urile centrelor seismologice de specialitate, e o diferenta, nu merg oriunde (si cred ca am mai spus treaba asta). Si vehicularea in media nu justifica atitudinile celor care au injurat-o pe jucatoarea aceea, nici prostia lui geoana si a diversilor europarlamentari ultra-populisti.
Unde e fapta reala, nu ce "se zice" ? Una e o fapta reala, un fenomen fizic sau ceva concret petrecut, si alta ce e preluat din surse neprecizate sau neclare, oricum. Una e un gest inregistrat sau un eveniment vizibil, atestat din surse multiple independente si alta e ceea ce se preia si se amplifica facand abstractie de caracterul obscur al originii. De exemplu, cutremurul e ceva real, concret, dar ce se spune despre cutremur in media e prostie 100%. Asa si in cazul asta. Si da, e dovedit ca romanii au caracter de turma, oameni iubitori de coruptie si corupti, creduli la zvonuri de tot felul.
Au luat romanii atitudine ? Au porcait-o pe jucatoarea aia, curat atitudine romaneasca, demna de caracterul civilizat al natiei, deh. Si atitudine bazata pe un zvon, macar daca era ceva real, concret, demonstrat fara dubii.

In general, cam stiu care sunt site-urile care promoveaza lucruri neverificate si cele serioase. Oricum si pe fbk nu sharuiesc chiar orice, de obicei ma limitez la cele meteo si la lucruri oricum verificabile din surse multiple.
Revenind la caz, nu se justifica oricum "atitudinea romanilor indignati" de a o injura pe fbk pe jucatoarea respectiva. Faptul ca au sarit in haita sa o porcaiasca pe pagina de fbk arata spiritul gregar de turma. Daca ar fi la fel de energici si fata de coruptia generalizata, fata de parlamentarii care l-au aparat pe porcul ghita, fata de cei care si-au votat pensii speciale si fata de cei care au votat ca fondurile partidelor sa nu poata fi executate silit, as intelege, chiar ar dovedi civism. Dar fata de coruptia alesilor nu reactioneaza, probabil ii reprezinta bine pe vajnicii "romani verzi" care au etalat in cea mai mare splendoare calitatile natiei atunci cand au injurat-o pe jucatoarea respectiva.

Apropos de spiritul de turma morcovita al romanilor: bravo islandezilor ca au iesit in strada contra sefului guvernului dupa dezvaluirile in afacerea Panama Papers. Romanii cei "vanjosi" tac malc la ce fac parlamentarii. Partidele datoare vandute scapa neexecutate, oare ce parere au romanasii cei "vezi" si cu "atitudine" ? >:)>:)>:)>:) Ca doar multi au si ei credite la banci, neh ? >:)>:)>:) Ce spuneam, turma gregara, asta sunt astia care au sarit sa o injure pe fbk pe Caroline Garcia. Isi arata si ei "vitejia" la cine ii tine baierea, ca la alesii neamului nu au turloaie sa sara, la alde ghita si la parlamentarii care voteaza in draci pensii speciale.

http://adevarul.ro/news/sport/roman...1_5704302d5ab6550cb8a4b418/index.html?ref=yfp

Dar "rumanii verzi" nu ies in strada contra parlamentarilor corupti si a nesimtitilor de la CSM care o pedepsesc pe judecatoarea Camelia Bogdan pentru ca a indraznit sa il condamne pe Voiculescu. De asta ziceam, astia formeaza o turma gregara. Isi merita soarta. Se plang ca sunt datori la banci, dar tac malc cand partidele isi voteaza in parlament sa scape de executarea silita/poprirea bunurilor/fondurilor sau cand il scapa pe porcul ghita. Ei da, usor de zis ca sunt eu nu stiu cum, dar iata realitatea neplacuta.

Domnita Halep...pe tobogan, in jos, asa cum e normal.

După o primă parte a anului 2016 modestă, Simona Halep a arătat la Madrid că e pe drumul cel bun. A jucat excelent, fiind foarte agresivă şi aducându-ne aminte de sportiva care acum doi ani ajungea în finala de la Roland Garros

Simona Halep a cucerit al 12-lea trofeu al carierei şi va reveni de luni pe locul 5 WTA. Adversara din finala de la Madrid, Dominika Cibulkova, a admis superioritatea sportivei noastre, care nu i-a dat nicio şansă: 6-2, 6-4.

http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Reactia+slovacei+Cibulkova+dupa+infrangerea+in+fata+lui+Halep+in
.

Back