anuk
Moderator
- Reaction score
- 0
Femeia zilelor noastre este f ocupata si uneori, prepararea mancarii este o corvoada, in loc sa fie o bucurie.Exista o serie intreaga de ustensile sau aparatura de ultima generatie disponibila pe piata care ne garanteaza un trai mai usor si mai placut atunci cand vine vorba despre activitatile din bucatarie. Mie mi-a iesit ieri o farfurie de Masterchef =)) cu sosul verde pt friptura gratie unui mixer nou ,nout. 
Aici o sa postam ustensilele pe care le folosim, ca o recomandare pt fetele noastre,de ce spun asta? Pt acest aparat
la care facea referire Angela,a stat la mine in camara ani buni (il primisem cadou ) fara sa-l folosesc pt nu stiam la ce ar fi bun,pana intr-o zi
cand mi-a picat o fisa.
Sint multe ustensile care ne-ar ajuta ,dar se intampla sa nu le stim ,deci.... va astept sa participati "la emanciparea femeii "
:
M-am luat cu vorba si n-am prezentat "scula''
-se fixeaza pr vas pt a avea stabilitate
-are 3 razatori de diferite dimensiuni
-se invarteste f usor de manivela si se preseseaza strecurand ce-am ras
-se spala isor
-nu ocupa mult loc
-mie mi-e utila la dat fasolea pt fasole frecata
-merge si la cartofii pt galustele de prune

Aici o sa postam ustensilele pe care le folosim, ca o recomandare pt fetele noastre,de ce spun asta? Pt acest aparat

Sint multe ustensile care ne-ar ajuta ,dar se intampla sa nu le stim ,deci.... va astept sa participati "la emanciparea femeii "

M-am luat cu vorba si n-am prezentat "scula''
-se fixeaza pr vas pt a avea stabilitate
-are 3 razatori de diferite dimensiuni
-se invarteste f usor de manivela si se preseseaza strecurand ce-am ras
-se spala isor
-nu ocupa mult loc
-mie mi-e utila la dat fasolea pt fasole frecata
-merge si la cartofii pt galustele de prune