• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

Va uraz un Craciun fericit cu multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa va aduca mosul! Sarbatori fericite tuturor!

Craciun fericit,un Mos bogat,fericire si bucurii alaturi de cei dragi!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si Craciun in pace si liniste !

Craciun fericit si linistit alaturi de cei dragi!

Attachments

• christmas-candles-wallpaper-005.jpg
    christmas-candles-wallpaper-005.jpg
    181.6 KB · Views: 1
Cam asa este imbracat Seven in zilele de Crciun si ureaza cu latraturi pe toata lumea!
View attachment 7

Attachments

• HR.jpg
    HR.jpg
    441.8 KB · Views: 5
La multi ani celor care-si serbeaza ziua onomastica !!!!

(Din totalul româncelor, 76.836 se numesc Ştefania, 23.020 - Ştefana, 9.291 - Fănica, iar 350 - Fana.

Majoritatea bărbaţilor se numesc Ştefan - 266.343, Istvan - 19.016, Fănel - 8.799, Ştefănel -3.204 sau Fane 581.)

La multi ani cu sanatate, fericire si noroc tuturor sarbatoritilor!

Chiar daca nu am mai trecut de mult pe aici...vad ca nu s-au schimbat prea multe in lipsa mea, acelasi talmacitor al stirilor tv, aceiasi clarvazatoare...,aceiasi alieni care inca isi vulcanizeaza cauciucurile dupa nu stiu ce planeta, acelasi calendar mayas, aceiasi biblie care garanteaza apocalipsa dupa apocalipsa, aceleasi cutremure cu grade mai multe decat vinul(ca tot suntem in perioada vinoaselor),deci nimic nou... poate doar mai multa liniste

Cu voia dumneavoastra voi publica premonitia mea
poimanine(ziua de dupa maine)... va fi prima zi dintr-un nou an (cel apocaliptic, logic)
In speranta ca premonitia mea se va indeplini.. va urez La Multi Ani!<:-P

Va doresc un An Nou fericit, cu sanatate si impliniri pe toate planurile! Sa aveti un An prosper, cu multe bucurii, si sa auzim numai de bine, LA ANU' SI LA MULTI ANI de acum incolo!

La multi ani cu sanatate,
Mintile mai luminate,
Ganduri bune si curate,
Ca dezastrerele tot vin,
Voi traiti clipa din plin!
Si la anul care vine,
Sa ne tina Leru bine,
Sanatosi, lucizi, voiosi,
Chiar de suntem pacatosi.
Va doresc un an prosper,
S-aveti psihicul de fier,
Daca vreti sa evoluati :P
Si sa fiti mai luminati,
Dar aveti si grija mare
La plimbarile astrale.
Hai noroc si la mai mare! >D<

Ceva nou o sa aveti voi, pt anul nou, macar o pereche de sosete :D, ceva rosu se gaseste, din multele chestii vechi am ales melodia desenului animat ''regele leu'', pt mine e superba

Urari face toata lumea si aici le simt sincere si binevenite. Si eu va doresc din toata inima sa fiti sanatosi , in rest, forta si putere sa ne mai facem norocul si viata dupa pofta inimii.

Un an nou fericit tuturor, multa sanatate si La multi ani!

Anul Nou sa va aduca multa sanatate, belsug si impliniri ! La multi ani !<:-P

La multi ani si fericire tuturor .Va doresc un an care sa va aduca doar bucurii , sanatate si sper sa realizati tot ceea ce va doriti.

Noul An sa va aduca realizari,impliniri,sanatate,fericire si multe bucurii! La multi ani tuturor!

Aho, aho, voi useri frati
Stati usor nu va-nervati:D:
Pe fotolii v-asezati
Si-n forum cu toti intrati :P
Si-ncepeti sa postati
Ca in anul care vine
O sa fie si mai bine .
La multi ani cu sanatate
Ca-i mai buna decat toate
Cele bune sa se-adune
Cele rele sa se spele.
Sa traiti ,sa infloriti
Pe Premonitii .ro sa fiti.

La multi ani !!!!!

Noul an sa va aduca numai bucurii
si indeplinirea tuturor dorintelor,
multa sanatate si prosperitate,
LA MULTI ANI!

Eu si sotia va dorim tuturor inca odata multa SANATATE!
Restul ar trebui sa vina de la sine!

Back