• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

Iote! E ziua lu' Aditza!! La multi ani mey, sa ne cresti mare si sanatos! Si da-i drumu' la programul ala economic, ca tara are nevoie de sanje proaspat!!

Multumesc Nita !!! :20: Am de facut niste proiecte pentru facultate, si cand am timp liber o sa pun programul economic :D :P :D

La multi ani !!! Sa-ti gasesti linistea ,iubirea si slujba .

Da sa ne traiesti, bre , Adita, sa cresti mare si sa dea noroacele peste tine sau tu peste ele, sa fii sanatos tun , bucurii cu carul ,ca meriti.

La multi ani Adi! Iti doresc cam asa:
- sa cresti mare si frumos, ca sa ai noroc la toate fetele, sa ti-o alegi pe care crezi ca te intelege mai bine;
-sa fii sanatos si sa ai noroc in toate, sa iti gasesti sa faci tot ce iti pofteste inimioara;
-sa fii cumintel si sa te bucuri de lucrurile cele mai frumoase pe care ti le doresti;
-si...asa mai departe, numai de bine...:D:wink::happy::wink::bye::1::1::12::11:

La multi ani Adi! iti doresc ca cele mai frumoase vise ale tale sa prinda viata!

La multi ani adita!Sa-ti dea Doamne-Doamne sanatate,liniste si multumire sufleteasca...si la dublu intelepciune!

Ady, ieri te-am scapat, azi te-am prins: LA MULTI ANI!

Pentru toate Doamnele si Domnisoarele de pe acest site, un martisor virtual!

Attachments

• martisor.jpg
    martisor.jpg
    9 KB · Views: 0
Un martisor din partea mea pentru toate doamnele si domnisoarele de pe acest forum , si cate un :19:

martisor.jpg

La multi ani, fetelor! Sa fiti iubite, rasfatate si sa aveti parte de o primavara minunata.

00002785_medium.jpg

Back