• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

la multi ani tututror celor cu nume de imparati. sa fiti sanatosi, in primul rand, ca numai asa va puteti implini visele !!! si iubiti!!!

La multi ani , sanatate , bucurii si impliniri celor ce-si serbeaza azi onomastica

La multi ani celor ce poarta numele sfintilor de astazi ,sa aiba sanatate si bucurii .

La multi ani tuturor celor ce se sarbatoresc azi!!! Sa fiti sanatosi si frumosi (si la punga grosi , daca se mai poate :P ).

La multi ani! tuturor cu numele de sfant petru si pavel si derivate!
sa traiti si sa fiti sanatosi!

LA MULTI ANI ANUK!Multa sanatate,bucurii,fericire implinirea tuturor dorintelor iti doresc!Multe, multe flori pentru sefa tribului.=*

La Multi Ani pentru anuk,de ziua ta!

Attachments

• rsz_de_ziua_ta.jpg
    rsz_de_ziua_ta.jpg
    48.8 KB · Views: 2
Draga Anuk, iti aduc azi cele mai sincere ganduri de bine. Sa fii sanatoasa, la fel de voioasa, sa ai mereu acelasi suflet tanar si sa-ti realizezi toate visurile. Esti un om deosebit si-ti multumesc ca existi, chiar si virtual , in viata mea!!!!
LA MULTI ANI!

bodo said:
Draga Anuk, iti aduc azi cele mai sincere ganduri de bine. Sa fii sanatoasa, la fel de voioasa, sa ai mereu acelasi suflet tanar si sa-ti realizezi toate visurile. Esti un om deosebit si-ti multumesc ca existi, chiar si virtual , in viata mea!!!!
LA MULTI ANI!

Multumesc mult si ma bucur sa te fi cunoscut ,fie el si virtual.Gandurile tale bune si optimiste care-ti sunt caracteristice, sa -ti calauzeasca viata .

magda said:
La Multi Ani pentru anuk,de ziua ta!

Magduto,frumoasele flori insotite de urari imi fac o nespusa bucurie.
Multumesc .

alerim_61 said:
LA MULTI ANI ANUK!Multa sanatate,bucurii,fericire implinirea tuturor dorintelor iti doresc!Multe, multe flori pentru sefa tribului.=*

Asa sa dea Dumnezeu,atat mie cat si celorlalti.Multumesc pt urari.

Beyyy Anuk, a fost ziua ta? Ce scapare! LA MULTI ANI fetita !!! Scuze, urarea vine mai tarziu, dar e din tot sufletul, te asigur! Iti urez sa moderezi forumul asta cel putin 50 de ani de acum incolo ! Sa ai parte doar de lucrurui frumoase in viata ta!

Mercic ,Nita.Asa prorocesti tu,ca forumul nostruare viata lunga? :P
Asa sa fie! (indiferent cine il modereaza)

Sa-mi fie rusine!
LMA cu scuzele tardive pentru intarziere!

Multumesc,OLD,esti amabil . Niciodata nu-i tarziu pt un gand bun.

La multi ani! pentru cei care au nume de sfant derivat din ILIE

La multi ani ! tuturor sarbatoritilor de astazi si multa sanatate si,daca se poate,si prosperitate!

Magda,
Maine, in toate calendarele crestine este sarbatorita Sf.Maria Magdalena!
ANTICIPAT, La Multi Ani!

Old DG,iti multumesc mult pentru urare si aducere aminte.
infiecare an imi propun sa nu uit si...se intampla sa da. inca odata,mii de multumiri si tie numai bine si sanatate mamei tale.:19:

Back