• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

LA MULTI ANI, Magdalena!!! Sa fii sanatoasa, iubita si voioasa si mereu frumoasa! :D
:9: Dai un spritz, d-ala bun , din beci de la matale? Da sa fie rece beton. :D

La multi ani de zi onomastica ! sanatate si bucurii pt Magduta noastra .

La multi ani Magda!sanatate,bucurii si realizari cat mai multe.

bodo,anuk si alerim,va multumesc din suflet,vorbesc serios! iote,ca mi-au dat lacrimile:D
bodo,dau si mai multe!:P na,ca mi-am amintit de d. dimineata mi-a urat ce se cuvine si m-a pupacit,apoi,la fel ca bodo,cu ce-l cinstesc?!

la multi ani si de la mine magda! sa te bucuri de ziua ta!

iti multumesc mod,toate cele bune si tie!:19:

LA MULTI ANI DE SF MARIA TUTUROR CELOR CARE POARTA ACEST NUME!

cele mai bune ganduri pentru voi,sarbatoritii zilei de azi.La multi ani !

Alerim !La multi ani!(cu mare intarziere vine urarea)Sa fi sanatoasa si ma/ne ierti ca nu ne-am uitat la timp in topic.

Sa-mi fie rusine Si sa stii ,chiar imi este.

Multumesc pentru urare!N-ai de ce sa-ti fie rusine,fiindca e normal sa nu ne uitam zilnic in topic si nici nu avem cum retine atatea zile de nastere.Iti multumesc inca odata.:-X

Ba imi este tare rusine.Nu meritai sa uit de ziua ta ,scuze .

La multi ani si din partea mea si multa sanatate si bucurii! esti un om deosebit!

si pentru GeoX ,din toata inima La Multi Ani! si multumiri pentru tot ce face pt noi.

Multumesc mult pentru urari. Da, am implinit si eu azi 34 de ani, sunt deja batranel :D:D

La multi ani, GeoX! Am intarziat cu urarea, scuze :)

Tuturor celor care poarta numele Sfintei de astazi un sincer .......LA MULTI ANI!

si fetelor .....
Vara-7-trandafiri-rosii-poza-t-P-n-dreamstime_4010633.jpg

Maria ,La multi ani!

La multi ani!sanatate si bucurii tuturor celor care poarta numele Sfintei Maria:1:

La multi ani, multa sanatate si multe spritzuri , pentru cei ce se sarbatoresc azi! :20:<:-P:-X

images

La Multi Ani ! tuturor sarbatoritilor de astazi si un tort bun din partea mea (eu am luat deja o felie)
era sa uit niste flori frumoase pentru doamne
images

Back