• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

La Multi Ani!tuturor Andreilor si Andreelor,sanatate,bucurii si toate visele sa vi se implineasca.=*

La multi ani Andreelor si Andreilor, cu ocazia superbului nume. Sa fiti frumosi si sanatosi. Mai ales Zooks. :D Si sa va veseliti. Ce-mi place sarbatoarea asta, ca da liber la dicstractie. Poi ori e inceputul sarbatorilor de iarna , ori nu mai e? :20::20::20:

LA MULTI ANI !
celor ce-si serbeaza numele.
Sanatate,fericire si numai bucurii.
Mult noroc la bani!

HPIM8449.jpg
[/img]

LA MULTI ANI ROMANIA! LA MULTI ANI ROMANI!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE SIMT SI TRAIESC ROMANESTE !
LA MULTI ANI, ROMANIA !

La Multi Ani de Sfantul Nicolae

Attachments

• rsz_mos_nicolae.jpg
    rsz_mos_nicolae.jpg
    30.3 KB · Views: 4
Fie ca Sfantul Nicolae sa va aduca sanatate, bucuii si ceia ca va doriti sa se implineasca! La Multi Ani!

La multi ani !!! cu precadere celor care-si serbeaza numele .

Mosul sa fie generos cu toti userii :P
vine-mo-nicolae-copiii-r-i-vor-primi-sigur-o-nuielus-n-ghete-7446.jpg

Pt cei obraznicuti.........
streamphp.jpg
vargutele :D:

La Multi Ani tuturor!La Multi Ani!in special celor ce-si serbeaza numele.Mosul sa va umple cizmulitele doar cu bucurii,noroc si succese.

Nicoleta, Nicu, Niculina, Nicolas si alti Niculai, de ziua voastra onomastica va doresc "La Multi Ani"! si la cat mai multe premonitii pozitive!!!! (fara vibratii si ban-uri, care "face" rau la corason !)

zooks si adrian...La Multi Ani si toate gandurile bune la voi sa se adune !

LA MULTI ANI DE SFANTUL NICOLAE
si sa va aduca Mosu' la toti
un sac plin cu bunatati!

La multi ani, Nicolete si Nicolai! Adrian1988, am inteles ca e si ziua ta. Iti doresc multa sanatate si sa-ti gasesti un job.

Va doresc tuturor un Craciun fericit, sa va aduca mosul tot ce e frumos (la care ati fost cuminti >D<>D<:D ), si sa petreceti sarbatoarea Craciunului in liniste, pace si multumire sufleteasca.

un Craciun fericit si cu bucurii...Sarbatori indestulate tuturor !

Imi doresc ca magia sărbătorilor de iarnă să ne cuprindă pe toţi , să avem parte numai de lucruri frumoase, sanatate şi să realizam tot ce ne propunem.
Imi doresc să depasim mai usor problemele, să reusim sa fim mai buni, să avem dorinţa de a dărui, făra rezerve şi condiţionări, caci asta e adevarata magie a Craciunului. Sa ne veselim si sa uitam de tot ce-i rau. SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!

Back