• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

La multi ani Mihaleleor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor. Va doresc o zi frumpasa si o petrecere pe cinste :)

Sa traiti si sa-nfloriti, toti cei ce va sarbatoriti azi! Sa fiti sanatosi si iubiti. La multi ani! ( in special un gand bun pentru Gabita noastra.)

La Multi Ani tuturor celor care isi serbeaza astazi ziua de nume!

si din partea mea La multi ani ! tuturor celor ce-si sarbatoresc astazi ziua numelui,cu sanatate si impliniri!

599.jpg

La multi ani !!! celor ce-si serbeaza numele .

La multi ani tuturor sarbatoritilor!
Sanatate,fericire,noroc si multi bani !

Bodo,draga mea!Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume ,sanatate si satisfactii.

La multi ani !

tortcunuci.jpg

toata noaptea am mesterit la el =))

si multe,multe flori

148E36NBXAMMNHJ.jpg

Ce mey? E ziua lui bodo azi? Si n-a zis ea nimicuta? La Multi Ani bodo! Sa ne traiesti si sa ne bucuri si pe mai departe cu postarile tale!
Mi s-a parut ea mai "retrasa" astazi.... Acum am aflat si de ce. La Multi ani inca odata!!!

A fugeat, sa nu dea de baut =))

LA MULTI ANI !! din nou :P

bodo, la multi ani cu sanatate, ca-i mai buna decat toate :19:

:D desi ma ignori chiar la salut,iti urez La multi ani !

La Multi Ani bodo!Multa sanatate,fericire,realizari iti doresc din tot sufletul.>D<

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune. Va doresc si voua ce-mi doresc io mie, adica sanatate si fericire (universal valabile ), ca pe restu le rezolvam noi si scuzati absenta mea de ieri. A fost motivata. :D Va imbratisez pe toti cu drag si va multumesc ca faceti parte (chiar si virtual) din viata mea. >D<. Si un pupic special pentru abc (stie el de ce) . :P

Bodo, La Multi Ani,<:-P Multa Sanatata si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!<:-P >D<
Scuze de intarziere!
:14:

Back