• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Urari

Bodo draga, LA MULTI ANI !!!!!
Sanatate si multi bani :P
Vesela mereu sa fii ,
In forma sa te "mentii ".
Drept cadou de ziua ta
Un pupic mare ti-oi da
Si-un pahar in cinstea ta
Cu drag il voi ridica.

LA MULTI AAANI !!!

Si cum fara flori nu se poate ....pt tine cu tot dragul

lacramioare_90361c1d581223.jpg

Iar cireasa de pe tort este cadoul = ))

Multa , multa sanatate ,fericire, impliniri, realizari,o viata linistita si fericita alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI,bodo!=*

La multi si fericiti ani, bodo, sa fii sanatoasa, bucuroasa si sa ti se implineasca toate aspiratiile...>D<>D<>D<

Va multumesc din suflet tuturor, celor ce mi-ati spus urari de bine si celor ce nu ati spus nimic (desi, poate, ati trecut pe-aici :P). Pana la urma , faptul ca esti si placut si contestat, demonstreaza ca esti un om viu . Ce pot sa spun cu siguranta este ca nu ma voi schimba, cum frumos mi-a urat cineva si stiu ca mi-a urat din suflet. Sanatate si ganduri bune tuturor. >D< Si incercati sa fiti mai deschisi si mai impacati cu voi insiva! :-X

La multi ani , Bodo! Sa fii sanatoasa, iubita, fericita, sa ai parte doar de bucurii si toate dorintele sa ti se implineasca!

Attachments

• La multi ani Bodo!.jpg
    La multi ani Bodo!.jpg
    49.8 KB · Views: 6
Iti mai zic si io inca o data, LA MULTI ANI!! De restul te ocupi tu, ca esti fata desteapta.

LA MULTI ANI, BODO !!!
Iti doresc ca de ziua ta sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericita, iubita, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani !

Va multumesc din suflet. M-a bucurat fiecare cuvant in parte! Va doresc si voua tot ce e mai bun si un mesaj pentru toti, si nu uitati, trebuie doar sa credeti :

Celor care poarta numele de Andrea si Andrei un sincer La multi ani !

La multi ani de Sf. Andrei!

Attachments

• La multi ani de Sf. Andrei!.jpeg
    La multi ani de Sf. Andrei!.jpeg
    209.3 KB · Views: 2
Sa traiasca toti Andreii ! La multi ani si vise implinite! :20::20:E unul din numele mele preferate. Am si io un regret ca nu-l port.

Back