Nu stiu ce s-a intamplat. Foarte probabil banii incasati pentru aceste consultatii sa-i fi creat toate aceste probleme de imagine. Foarte probabil ca acesti bani sa-i fi modificat curatenia spirituala pe care am descoperit-o prima data si pe care n-am mai simtit-o peste 5 ani la a 2-a intilnire.
Pe de alta parte cred ca foarte multa lume s-a folosit de capacitatile dumneaei ca sa obtina avantaje materiale.
Un alt punct de vedere este legat de cabinet. Are un cabinet decent, in care foarte multa lume sta in asteptare. Cum credeti ca se tine asa un cabinet? Cu vorbe bune si cu inima larga? S-avem pardon.....
Da, banii incasati au fost suficienti pentru a murdari de sus pina jos toate bunele intentii.
Dar eu, care am ajuns acolo dintr-o intimplare, va spun ca femeia nu este o sarlatanca (sau cel putin nu era). Stiu ce spun unii si altii , dar eu mai astept parerea cuiva care s-a intilnit cu ea fata in fata. Restul sunt doar pareri mai mult sau mai putin obiective , formulate in urma unor intilniri personale cu vrajitoare colorate sau in urma unui search pe google.
Da, este posibil sa-si fi pierdut din har. Dar atunci cand m-am intilnit prima data va spun ca am avut de-a face cu o experienta uluitoare si ca n-am sa regret niciodata banii pe care i-am dat; de asta nu ma prea interseaza ce se mai spune prin targ.
ps: am vazut la viata mea si tiganci si popi si bioenergoterapeuti... unii mai smecheri, alti mai lacomi, altii mai plini de vorbe goale. Daca va inchipuiti ca-i ridic Valentinei osanale.... traim intr-o tara (relativ) libera. Fiecare crede si spune ce vrea.
bodo said:
Asa si, ar trebui sa-mi fac o parere doar pe baza spuselor domului care pretinde ca a fost la ea. Nici macar nu stiu daca a fost si nici nu conteaza asa tare. Atata timp cat Valentina e recunoscuta azi ca o femeie avida dupa lovele care si-a pierdut din har...Si o spun foarte multi. Dovada sta faptul ca nu mai are trecere pe nicaieri. Sa ne scuze paukkk ca suntem asa ignoranti si nu ascultam marturia unui singur om.
Nu-i vorba de ignoranta. Fiecare crede ce vrea, cum vrea, cand vrea. Diferenta e ca eu chiar m-am intilnit de 2 ori cu dumneaei in niste imprejurari .... sa le numesc "complicate" din viata mea.
De asta cred ca nu-i suficient sa citesti 3 fraze de pe net si sa pui o eticheta. Si de asta mai cred ca fie mai apare cineva care s-a intilnit cu dumneaei si ne spune o parere, fie incetam din nou aceasta ....sa-i spun polemica? .... care-i oarba si care n-are sens