Astazi cineva a incercat sa-mi vanda o centrala. Sigur, era "mama tuturor centralelor" , dar din cauza costului ridicat ,firma respectiva nu si-a permis sa tina centrala pe stoc. Prin urmare m-am trezit in fata ochilor cu un flacau, destul de tehnic de felul sau, inarmat cu o groaza de hartii scoase de pe net, dar care nu vazuse centrala aia niciodata . Am stat juma' de ora de vorba pina cand mi s-a cam urcat sangele in cap fiindca era o discutie tehnica, dar fara noima si fara vreo sansa de a o scoate la capat; baiatul ala era bun daca vorbeam la modul general.....daca vorbeam despre centrala respectiva, era pamint de flori din punctul meu de vedere; din punctul lui de vedere probabil eram un fitos care avea chef sa-l chinuie cu intrebari despre automatizari.
Sincer, situatia cu centrala mi-a ajuns. La fel cum m-ai acuzat de "inversunare", asa m-a sunat si patronul respectiv sa-mi spuna ca-s "incrancenat"
Din punctul meu de vedere, tot un drac .....
Am sters postul dublu. Anuk
Sincer, situatia cu centrala mi-a ajuns. La fel cum m-ai acuzat de "inversunare", asa m-a sunat si patronul respectiv sa-mi spuna ca-s "incrancenat"
Din punctul meu de vedere, tot un drac .....
Am sters postul dublu. Anuk