• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

vise

Ca sa vezi dom'le cum visam ceea ce suntem!:) Cum transcede realitatea visul....sau ...cosmarul:)))
Of mai Sarrah...viseaza mai si tu ceva mai frumos si fara ...bani:)))

...Iarasi un vis cu "oglinda", ca si celelalte cu bani...
Cum acelea s-au cam adeverit, mi-e teama ca si acesta...

...Se facea ca eram intr-un loc deosebit de frumos, o pajiste inverzita intr-un tinut montan.
Spargeam lemne, deja se facuse o stiva buna in dreapta mea.
Deodata, o tandara a sarit aiurea si a ranit o veverita ce era intamplator pe acolo, desi era ceva distanta. Dar, ghinionul a facut ca tocmai ea sa fie tinta...
Am observat si am alergat catre ea, parea in stare grava, inconstienta.
M-am pierdut cu firea, nu stiam sa-i acord ingrijiri.
Deodata, a aparut EA, a examinat-o si mi-a spus ca va fi ok.
A luat-o usurel in brate si s-a urcat intr-o barcuta si au plecat pe un rau, in aval, spre un punct de ajutor, un ipotetic centru medical.
Eu am ramas pe loc in stare de soc, am ramas privind sangele ce ramasese acolo...Privind asa, m-am vazut oglindindu-ma in acel sange...
M-am trezit speriata...

Sa inteleg ca, fara sa vreau, voi rani pe cineva.
Pot fi si rani sufletesti...
Primul gand a fost ca o sa caut sa ma intalnesc in Irlanda cu "tipa", am mancat luni de zile din aceeasi strachina.
Probabil asa si trebuie, datorita EI imi va fi mai usor, ca in vis...
Probabil as rani-o sa nu o caut, ar afla si ar simti un gust amar.
Daca o caut, si daca ne intalnim, ea nu are decat sa se bucure.
Macar sa stiu ca am cautat-o. Nu am putut pastra legatura ca sa uit, sa-mi vad de "drum", a inteles asta.
Macar de ar fi doar atat semnificatia visului...

Sa inteleg ca EA nu e Ea ci o alta Ea,prima ta idila .

Ai visat-o pt ieri te-ai gandit la ea .

Nu-ti fa probleme, vise de noapte care uneori tradeaza procuparile de peste zi sau ....o supapa care refuleaza.

Prima mea idila... o sa spun aici, sa fie clar:

De la o prietena, am aflat de aceasta asa-zis aici "tipa"...
Era insarcinata de putin timp si, la o petrecere, a inselat-o in vazul ei iubitul...
Stiau parintii lor de ei, totul era OK, urmau sa se casatoreasca...
Am aflat si am alergat intr-un suflet acolo, in naivitatea mea credeam ca...o sa raman cu ea si...ca o sa ramanem cu copilul...(...)
El tot insista si isi cerea scuze, spunea ca a fost un accident, etc...
Parintii ei erau evident foarte suparati, si...am reusit sa obtin sa vina cu mine la Bucuresti, sa se calmeze, sa isi revina fata.
La inceput au ezitat, pareau bulversati la propunerea mea sa pastreze copilul, am spus ca nu va avea raspundere, ca imi asum eu totul, etc, etc...
Desigur, a fost doar un scurt moment de deruta, dar decizia a fost clara si logica: avort.
S-a facut asta, tipa a fost transferata cu scoala in Bucuresti, si am locuit impreuna la mine.
Insa...m-am indragostit nebuneste...
M-a ajutat, am crezut ca a fost doar o ratacire, apoi verisoarele i-au gasit un loc de munca si a plecat in Irlanda.
A fost dificil pentru mine, iar daca mai statea aici un timp "ma dadea pe brazda" ...cum spunea ea.
In sfarsit...pentru un timp ma ametise, de nu am stiut exact ce sa fac...
Insa, instinctul...ce s-a intamplat dupa aceea, cam stiti...
Nu am tinut legatura din cauza slabiciunii mele.

In vis a fost EA si nu "tipa" cea care a luat veverita ranita, si m-am gandit ca "tipa" ar fi ranita sa nu intreb de ea, macar...
Daca va fi ceva solid intre mine si EA, probabil nu ar mai fi probleme sa comunic cu "tipa", aceasta din urma fiind ca si toate celelalte, se intelege.
A avut un moment dificil atunci, insa inteleg cata ambitie si cata vointa a avut sa renunte la iubitul ei, am inteles din plin cat de mult tinea la el.

In ce priveste visele...sunt descumpanita. In ce priveste banii, s-a vazut ca s-au adeverit...plus ca...as ajunge in pat cu EA, si...mi-a dat bani, ca in vis...
Da, poti da bani cuiva, cum mi s-a intamplat si...vezi ce va face cu ei...ar fi o metoda buna sa testezi pe cineva...
Exact cum am visat, de parca pe bani erau camere de supraveghere...
Desigur, situatia concreta nu a avut acelasi sens, insa....
Visul a fost mai vechi, nu ma gandeam ca va fi chiar asa....

Si, daca as sti ca voi rani cumva pe cineva, fara sa vreau, as putea schimba ceva? As putea evita?
...Sau "tipa" s-ar putea simti ranita acum...? Ar trebui sa nu.
S-ar simti ranita daca nu intreb de ea, sau daca afla, deasemeni s-ar simti ranita...Orice as face, daca asta e sensul visului...nu pot schimba nimic.

Sarrah said:
Prima mea idila... o sa spun aici, sa fie clar:

De la o prietena, am aflat de aceasta asa-zis aici "tipa"...
Era insarcinata de putin timp si, la o petrecere, a inselat-o in vazul ei iubitul...
Stiau parintii lor de ei, totul era OK, urmau sa se casatoreasca...
Am aflat si am alergat intr-un suflet acolo, in naivitatea mea credeam ca...o sa raman cu ea si...ca o sa ramanem cu copilul...(...)
El tot insista si isi cerea scuze, spunea ca a fost un accident, etc...
Parintii ei erau evident foarte suparati, si...am reusit sa obtin sa vina cu mine la Bucuresti, sa se calmeze, sa isi revina fata.
La inceput au ezitat, pareau bulversati la propunerea mea sa pastreze copilul, am spus ca nu va avea raspundere, ca imi asum eu totul, etc, etc...
Desigur, a fost doar un scurt moment de deruta, dar decizia a fost clara si logica: avort.
S-a facut asta, tipa a fost transferata cu scoala in Bucuresti, si am locuit impreuna la mine.
Insa...m-am indragostit nebuneste...
M-a ajutat, am crezut ca a fost doar o ratacire, apoi verisoarele i-au gasit un loc de munca si a plecat in Irlanda.
A fost dificil pentru mine, iar daca mai statea aici un timp "ma dadea pe brazda" ...cum spunea ea.
In sfarsit...pentru un timp ma ametise, de nu am stiut exact ce sa fac...
Insa, instinctul...ce s-a intamplat dupa aceea, cam stiti...
Nu am tinut legatura din cauza slabiciunii mele.

In vis a fost EA si nu "tipa" cea care a luat veverita ranita, si m-am gandit ca "tipa" ar fi ranita sa nu intreb de ea, macar...
Daca va fi ceva solid intre mine si EA, probabil nu ar mai fi probleme sa comunic cu "tipa", aceasta din urma fiind ca si toate celelalte, se intelege.
A avut un moment dificil atunci, insa inteleg cata ambitie si cata vointa a avut sa renunte la iubitul ei, am inteles din plin cat de mult tinea la el.

In ce priveste visele...sunt descumpanita. In ce priveste banii, s-a vazut ca s-au adeverit...plus ca...as ajunge in pat cu EA, si...mi-a dat bani, ca in vis...
Da, poti da bani cuiva, cum mi s-a intamplat si...vezi ce va face cu ei...ar fi o metoda buna sa testezi pe cineva...
Exact cum am visat, de parca pe bani erau camere de supraveghere...
Desigur, situatia concreta nu a avut acelasi sens, insa....
Visul a fost mai vechi, nu ma gandeam ca va fi chiar asa....

Si, daca as sti ca voi rani cumva pe cineva, fara sa vreau, as putea schimba ceva? As putea evita?
...Sau "tipa" s-ar putea simti ranita acum...? Ar trebui sa nu.
S-ar simti ranita daca nu intreb de ea, sau daca afla, deasemeni s-ar simti ranita...Orice as face, daca asta e sensul visului...nu pot schimba nimic.

Te intreb si eu ,asa, ca un nepriceput, ce faceai cu ea in pat?

Mama, ce curios esti... :P asa ceva nu se intreaba.

Sarrah said:
Pai ce sa facem, ca nu prezentam interes pentru ea.

Cauta si tu pe cineva pt care sa prezinti interes, fiecare sac isi are peticul,sau tu vrei totul instant.Sau mai bine zis asteapta ,nu se poate sa n-ai si tu o pereche pe ac pamant.

...N-ai inteles nimic...
Cred ca am gasit perechea, am vorbit mai sus de prima incercare.
Sa nu ies din topic, cred ca va trebui sa o revad, doar ca nu stiu ordinea...
Mai intai pe EA, sau mai intai pe "prima"?
Sigur va fi mahnita sa afle ca nu m-am orientat spre barbati, si in aceasta privinta ar putea fi ranita, dezamagita.
Sigur ar fi mai afectata decat verisoarele mele, pe care le cunosc foarte bine.
Si mai bine ca nu-s afectate, ar fi trebuit sa lupt cumva si cu ele.
Probabil ar trebui s-o vad mai inainte pe "prima", sa nu o pun direct in fata faptului implinit.
Posibil sa imi zica cateva sa imi piara tot cheful, dar cred ca asta e ordinea.
Posibil sa aiba mustrari de constiinta, in opinia ei "ma dadea pe brazda" daca mai statea.
Probabil se convingea ca mi-ar fi facut rau, cred ca asa a fost cel mai bine.
Daca nu o caut, iarasi va fi dezamagita ca nu am intrebat de ea...e o tipa ok. Problema a fost la mine.
Da, cu acea tipa trebuie sa ma vad mai intai. Asa cred ca e corect sa procedez.

Poate faci distinctie intre EA si acea tipa...
Deja e o probabilitate foarte mica sa nu mearga...
E greu sa nu ranesc pe nimeni, si cei pe care-i voi rani sunt cei ce au tinut la mine cu adevarat.

Sarrah said:
...N-ai inteles nimic...
Cred ca am gasit perechea, am vorbit mai sus de prima incercare.
Sa nu ies din topic, cred ca va trebui sa o revad, doar ca nu stiu ordinea...
Mai intai pe EA, sau mai intai pe "prima"?
Sigur va fi mahnita sa afle ca nu m-am orientat spre barbati, si in aceasta privinta ar putea fi ranita, dezamagita.
Sigur ar fi mai afectata decat verisoarele mele, pe care le cunosc foarte bine.
Si mai bine ca nu-s afectate, ar fi trebuit sa lupt cumva si cu ele.
Probabil ar trebui s-o vad mai inainte pe "prima", sa nu o pun direct in fata faptului implinit.
Posibil sa imi zica cateva sa imi piara tot cheful, dar cred ca asta e ordinea.
Posibil sa aiba mustrari de constiinta, in opinia ei "ma dadea pe brazda" daca mai statea.
Probabil se convingea ca mi-ar fi facut rau, cred ca asa a fost cel mai bine.
Daca nu o caut, iarasi va fi dezamagita ca nu am intrebat de ea...e o tipa ok. Problema a fost la mine.
Da, cu acea tipa trebuie sa ma vad mai intai. Asa cred ca e corect sa procedez.

Poate faci distinctie intre EA si acea tipa...
Deja e o probabilitate foarte mica sa nu mearga...
E greu sa nu ranesc pe nimeni, si cei pe care-i voi rani sunt cei ce au tinut la mine cu adevarat.
Copiiiiluu... tu n-ai inteles nimic,perechea ta nu poate fi decat un EL, restul nu poate fi deact surogat.

Ionut, in principiu ai dreptate.
Practic insa deja am ajuns destul de departe.
Atat de departe, incat doar printr-o minune si doar peste muuuult timp s-ar mai putea intampla ce spui tu. Insa "nu ma vad" in aceasta postura.
Important e ca momentan nu regret nimic, asta conteaza cel mai mult acum.
Sunt atat de aproape sa am pe cineva apropiat, incat nu m-ar mai putea opri decat destinul. Sau EA.
Dar, dupa cum s-au realizat visele, cred ca e vointa lui Dumnezeu. Chiar cred asta.
Parteneriat, surogat, ce o fi; decat nimic...(...)

Sarrah said:
Ionut, in principiu ai dreptate.
Practic insa deja am ajuns destul de departe.
Atat de departe, incat doar printr-o minune si doar peste muuuult timp s-ar mai putea intampla ce spui tu. Insa "nu ma vad" in aceasta postura.
Important e ca momentan nu regret nimic, asta conteaza cel mai mult acum.
Sunt atat de aproape sa am pe cineva apropiat, incat nu m-ar mai putea opri decat destinul. Sau EA.
Dar, dupa cum s-au realizat visele, cred ca e vointa lui Dumnezeu. Chiar cred asta.
Parteneriat, surogat, ce o fi; decat nimic...(...)

Niciodata nu se regreta pe moment, intotdeauna dupa,cand de regula constatti ca timpul,cel mai pretios avut a omului, l-ai pierdut iremediabil. Bine inteles,alegerea iti apartine.

Am reflectat indelung atat asupra viselor, cat si asupra timpului "pierdut"
Poate cumva nu imi mai apartine acest timp (...)
Daca dupa atata meditatie atat am putut face si la concluzia asta am ajuns, asta e.
Si, daca asa vrea Dumnezeu, atunci inseamna ca orice altceva nu mergea.
Ma resemnez cu gandul ca, poate, am evitat chin suplimentar si...ajungeam tot aici.
Deci, timp pretios castigat. Dar, pe de alta parte, tot la mama-surogat ramane gandul, asa ca...mare lucru nu am facut.
De una singura nu ma pot "intoarce", numai daca vom ajunge impreuna la un consens, o intelegere ceva...si, din cat inteleg acum, doar daca va propune EA asta, eu clar NU.
Imi doresc cat mai repede o oarecare stabilitate emotionala; oricum precara daca vom ramane la aceasta distanta, desi mai unite sufleteste.
Ce castig, se rasfrange in mentinerea distantei...Deci, mare lucru nu castig, poate doar bani...
Macar timpul se va cuantifica in bani...Asta e cert!
Daca tot se indeplineste un vis, atunci sa se indeplineasca!

Macar astfel sa fie rasplatite clipele fara EA.

Copiiiiluu... tu n-ai inteles nimic,perechea ta nu poate fi decat un EL, restul nu poate fi deact surogat.
[/quote]

Imi place cum gandesti...si gandesti foarte corect...poate reusesti sa o faci pe Sarrah sa inteleaga ca lucrurile imposibile raman imposibile.

Sperante desarte, Sarah pare de neclintit, nimeni si nimic nu o poate influenta.

Am spus exact ce am simtit.
Stiu ca oricine ma intelege nu ma poate incuraja.
Si inteleg perfect asta.

Mai ,visele vad ca le intelegi.Realitatea se pare ca nu prea vrei sa o intelegi...Foarte naspa...

anuk said:
Sperante desarte, Sarah pare de neclintit, nimeni si nimic nu o poate influenta.

Desi ma voi duce, in buna masura m-ati influentat.
In sensul ca mi-am clarificat gandurile, am inteles cum trebuie procedat.
Deasemeni, partea cu visele trebuie tratata ca atare, in sensul ca...un vis trebuie sa ramana doar un vis.
Acum, in situatia concreta, una la mana ca inima spune ceva, dar nici ratiunea nu poate refuza.
Si, daca ambele sunt in consens, de ce oare sa ma impotrivesc?
Cum ar fi peste ani sa privesc inapoi si sa vad ce am pierdut?
Acum, ce am de pierdut? In principiu stiu, insa, daca ma pot controla, totul ar fi perfect.
Pana la urma e o chestiune de autocontrol, asta inteleg.

Back