Prima mea idila... o sa spun aici, sa fie clar:
De la o prietena, am aflat de aceasta asa-zis aici "tipa"...
Era insarcinata de putin timp si, la o petrecere, a inselat-o in vazul ei iubitul...
Stiau parintii lor de ei, totul era OK, urmau sa se casatoreasca...
Am aflat si am alergat intr-un suflet acolo, in naivitatea mea credeam ca...o sa raman cu ea si...ca o sa ramanem cu copilul...(...)
El tot insista si isi cerea scuze, spunea ca a fost un accident, etc...
Parintii ei erau evident foarte suparati, si...am reusit sa obtin sa vina cu mine la Bucuresti, sa se calmeze, sa isi revina fata.
La inceput au ezitat, pareau bulversati la propunerea mea sa pastreze copilul, am spus ca nu va avea raspundere, ca imi asum eu totul, etc, etc...
Desigur, a fost doar un scurt moment de deruta, dar decizia a fost clara si logica: avort.
S-a facut asta, tipa a fost transferata cu scoala in Bucuresti, si am locuit impreuna la mine.
Insa...m-am indragostit nebuneste...
M-a ajutat, am crezut ca a fost doar o ratacire, apoi verisoarele i-au gasit un loc de munca si a plecat in Irlanda.
A fost dificil pentru mine, iar daca mai statea aici un timp "ma dadea pe brazda" ...cum spunea ea.
In sfarsit...pentru un timp ma ametise, de nu am stiut exact ce sa fac...
Insa, instinctul...ce s-a intamplat dupa aceea, cam stiti...
Nu am tinut legatura din cauza slabiciunii mele.
In vis a fost EA si nu "tipa" cea care a luat veverita ranita, si m-am gandit ca "tipa" ar fi ranita sa nu intreb de ea, macar...
Daca va fi ceva solid intre mine si EA, probabil nu ar mai fi probleme sa comunic cu "tipa", aceasta din urma fiind ca si toate celelalte, se intelege.
A avut un moment dificil atunci, insa inteleg cata ambitie si cata vointa a avut sa renunte la iubitul ei, am inteles din plin cat de mult tinea la el.
In ce priveste visele...sunt descumpanita. In ce priveste banii, s-a vazut ca s-au adeverit...plus ca...as ajunge in pat cu EA, si...mi-a dat bani, ca in vis...
Da, poti da bani cuiva, cum mi s-a intamplat si...vezi ce va face cu ei...ar fi o metoda buna sa testezi pe cineva...
Exact cum am visat, de parca pe bani erau camere de supraveghere...
Desigur, situatia concreta nu a avut acelasi sens, insa....
Visul a fost mai vechi, nu ma gandeam ca va fi chiar asa....
Si, daca as sti ca voi rani cumva pe cineva, fara sa vreau, as putea schimba ceva? As putea evita?
...Sau "tipa" s-ar putea simti ranita acum...? Ar trebui sa nu.
S-ar simti ranita daca nu intreb de ea, sau daca afla, deasemeni s-ar simti ranita...Orice as face, daca asta e sensul visului...nu pot schimba nimic.