• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Anul foametei

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
Si a unui vizitator parca ....cunoscut! Poate ma baga si pe mine in siloz,dar nu cred ca e bine ca nu mai am 20 de ani sa fiu buna de pus la pastrare pentru zile negre!

Acu' Gogule ,nu stiu daca puscociul guest-ului (na ca eram sa scriu ghost:)) o fi pentru tine sau pentru mine! Poate ne spune el!:)

Adica ii dau eu red alert de intra direct in anul foametei!:)Asta cu alertele e boala grea la acest ,,vizitator,,! Incurabila chiar!

Da-da! :p Sa se plimbe potaile maidaneze :p Sa faca pasi si sa dispara javrele de maidan...:P Iti dau eu tie red alert >:)8-x

17.70 S 178.74 W 540 mb 4.2 M FIJI REGION NEIC
2013-09-07 09:44:33.9 19.32 S 168.69 E 300 mb 5.5 A VANUATU * (check antipode map_)

Cred ca trebuie sa scot artileria grea pentru mister guest...Stie el foarte bine cat de bine tintesc! Si-l trimit direct in parc printre maidanezi si sa vezi atunci red alert! hihihi

Guest said:
17.70 S 178.74 W 540 mb 4.2 M FIJI REGION NEIC
2013-09-07 09:44:33.9 19.32 S 168.69 E 300 mb 5.5 A VANUATU * (check antipode map_)

Si n-a fost nici un cutremur de 5,5 in Vanuatu. Ce e pe automat e adesea cu erori. Nici un centru seismologic international nu raporteaza asa ceva cu date verificate. Doar am mai spus asa.
Asa ca: nota 2 (doi).

Io deja plecai, bre... Ma anuntati si pe mine daca se intampla ceva.

Nu se intampla nimic Gogule, stai linistit. Marile cutremure sunt oricum plecate undeva departe, prin Pacific, America Centrala, Indonezia, Japonia. Nu merita sa sarim pe geam pentru fleacuri, oricum.

Write your reply...
Back