• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Anul foametei

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
Gogu said:
Io deja plecai, bre... Ma anuntati si pe mine daca se intampla ceva.

Unde pleci ,Gogule?Pai tu ne lasi numai pe noi sa ne cutremuram? Te induri tu sa ne lasi pe mana guest-ului?:))))))

anuk said:
Guest,esti of topic, pt prognoze cutremure aici : http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=29009&page=4 . Multumesc .

Pai elnu vrea acolo, anuk! El are asa o foamete de cutremure ca nu conteaza ce ,unde si cum.:))))))))))))))))))Cred ca pusca aceea aratata lui Goru era de fapt pentru impuscatul zgalturilor.hihihi

Spuneti-mi daca la postarea mea anterioara voi vedeti aceeasi postare reluata de mai multe ori?

Am editat eu ce se repeta. Geo cred ca are dreptate . Anuk

Degetica, nu e prima data cand vad ca apare repetat la ce postezi. Tu dai reply de mai multe ori ? Ca de fiecare data se adauga...

Atunci...logheaza-te :p :p Ca nu e nici un secret....vorba aia, stie tot satul :p :p

Geo, ce stie tot satul, nu stie barbatul :P

Ar trebui sa facem un of topic pt guesti :P sa aibe si ei unde posta diverse ,diferite :D:

Lasa ca guestul respectiv stie el prea bine ca l-am dibuit ! :p Zat ! :D :D

Nu GeoX ,nu dau reply de mai multe ori ,de aceea am si intrebat...Multumesc Anuk!

Guest said:
da, maxim 4 in vrancea azi

Offtopic:

Pai in Vrancea zilnic sunt cutremure de maxim 4, fiindca asta inseamna foarte bine si 1,9. Mare scofala. Relevanta = 0. Nu merita sa sariti pe geam fiindca azi o sa fie un maxim 4 in Vrancea. In fiecare zi e cate un "maxim 4". Ce sa-i faci, Vrancea e mai altfel decat se crede, nu misca asa usor, si cand misca, o face de regula asa usor, sa nici nu simti. Nici macar un 5 nu a putut scoate pana acum, de aproape 2 ani.

Bietul guest ,e tare flamand ,asa ca hai sa punem mana de la mana sa-l saturam! Poate totusi se logheaza, ca daca nu in loc de mancare ,sper ca imi permiteti sa-i administrez o mama de bataie!:)

Particip si eu la administrarea unei mame de bataie...>:)>:)>:):devil::devil::devil::devil::woodpecker::woodpecker::topaia::topaia::ass::ass:

Stii cum se spune ca doua portii de mancare nu strica ,eventual sa faci indigestie ,dar doua batai...stiu eu...parca mi-e mila de el ...totusi sa stii GeoX ca n-am uitat facaletul pe care l-ai postat candva ,asa ca ...foloseste-l! Acu' sa te vad mister guest cu puscociul tau cu tot! ha ha ha

Nu doua batai, ci o singura bataie amplificata, stimulata cu instrumente diversificate. >:)>:)

Back