Prima pagină » 2012 » Mai » 23 ", dezvăluie misterul" Leap Global Energy "On Earth
02:30 Dezvăluie misterul "Leap Global Energy" On Earth
Interviu cu profesorul Khalilov
Distinsi profesor, este al doilea raport confirmă concluziile GEOCHANGE mai întâi un "şoc de energie la nivel mondial", de pe planeta?
Desigur, ca evenimente ulterioare în mediul geologic, chiar şi mai convins de justeţea a făcut nostru în primul raport al constatărilor. . Creşterea continuă a numărului şi a energiei de catastrofe naturale şi o coincidenţă aproape completă a tendinţelor în parametrii statistice ale dezastrelor naturale, cu previziunile prezentate în raportul de mărturie la această aşa-numită "şoc de energie la nivel mondial", este clar reflectată în aproape tot ceea ce - în creştere de dezastre naturale, de toate tipurile, modificări ale magnetic Pamantului domeniu, în special, în accelerarea continuă a deriva de polii magnetici şi puterea mai mică de câmp magnetic, pentru a creşte numărul înregistrat în mai multe ţări, alunecări de teren şi surpările de teren, deformari mari din suprafaţa pământului, schimbarea globală în sistemul de cicloane şi anticyclones în circulaţie atmosferică în schimbările climatice la nivel global etc Schimbarile de pe Pamant, cu caracter planetar, inclusiv multe din parametrii săi geofizice, am putea continua, dar va fi greu de înţeles pentru omul de rând. Între timp, toate acestea vor fi reflectate în al doilea raport, care va fi, de asemenea, trimise secretarului general al ONU, şefi de stat, în organizaţia internaţională autoritate în viitorul apropiat. aţi spus despre modificările parametrilor geofizice, care unul este de oamenii de stiinta mai interesate? Cu mare încredere I Eu pot să spun că acest comportament a câmpului magnetic al Pământului. Accelerarea continuă a deriva Polului Nord magnetic al Pamantului si traiectoria sa de mişcare, oamenii de stiinta sunt din ce în ce obligat să se apropie de ideea de posibilitatea de a produce o schimbare a polilor magnetici. Acest lucru nu exclude experţii de la NASA. faptul că deplasarea permanentă a polilor magnetici apar întotdeauna şi, uneori, zeci şi sute de milioane de ani în urmă, pe Pamant exista o distributie foarte complex de câmp magnetic, fără stâlp pronunţată sau doi poli şi o pereche de diferite locuri. Acest lucru a fost reflectat în natura a magnetizarea rocilor în lavă se toarna un număr mare de vulcani subacvatici erupţii în zonele de rift oceanic. Zonele Rift sunt intervale subacvatice muntoase care se întind în mijlocul oceanelor formate şi în cazul în care crusta nou este tânără. dovezi geologice sugerează că ultima schimbare a polilor magnetici, atunci când sunt complet inversate, au avut loc aproximativ 780.000 de ani în urmă, în timp ce în ultimii 20 de milioane de ani, acest proces a avut loc cu o bicicleta medie, de 200 -. 300 de mii de ani, NASA nu se vedea nimic periculos, şi de a reduce totul la posibilitatea de a observa la sfârşitul frumoasa a lumii pe suprafaţa cerului, similară cu luminile nordice din Alaska, pe care oamenii să fie capabil de a viziona pe tot globul. Potrivit acestora, studii paleontologice nu indică existenţa de o schimbare bruscă de floră şi faună de pe Pământ în timpul schimbare a polilor magnetici. Într-o oarecare măsură sunt de acord cu ele - da, poate că acest proces nu va fi în detrimentul tuturor formelor de viaţă, şi acum aşa cum campul magnetic este neuniform, iar în timpul schimbarea polilor magnetici, aceasta va disparea, nu este peste tot, dar pentru a prezice modul în care câmpul magnetic va fi distribuit la acel moment, practic imposibil. Pe de altă parte, scăderea a câmpului magnetic şi de apariţia, în unele regiuni ale magnetosfera "lacune" le va face pentru a intra în fluxurile mari de materie cosmică şi de energie în formă de radiaţie electromagnetică şi corpuscular, de mare energie fluxuri de particule, care nu afectează numai în circulaţia atmosferică şi schimbările climatice, dar şi pe starea fiziologică a oamenilor, starea de flora si fauna. Dacă avem în vedere că, împreună cu ea merge o creştere semnificativă a activităţii solare, 24 unsprezece ani ciclu, devine clar cât de periculoasă scăderea în câmpul magnetic al Pământului , de fapt, aceasta protejează toate formele de viaţă de radiaţiile cosmice nocive. flora si fauna pot supravieţui, dar la ce modificări fiziologice la om şi animale în celulele vii, la nivelul constiintei umane se va schimba în polii magnetici şi de reducere a intensităţii câmpului magnetic - este greu de spus. Personal, eu cred într-un rezultat posibil optimistă a acestui eveniment pentru oameni, deşi am înţeles că unele dintre consecinţele sale negative sunt inevitabile. În primul raport al GEOCHANGE Comitetului a fost indicată data de începere aproximativă "de şoc de energie la nivel mondial" - în 1998, vă pot spune despre o data de finalizare posibil C decât procesul de conectat în continuare acest proces? Da, pentru că acum avem o înţelegere a ceea ce a influentat procesul de revigorare a energiei interne şi de atmosfera planetei noastre. Finalizarea "de şoc global de energie", este de aşteptat până în 2026, cu toate acestea, o reducere semnificativă a numărului şi a energiei de dezastre naturale va avea loc cât mai devreme în 2016. Anterior, am presupus că acest proces este pentru "solar-terestre" şi reflectă influenţa activităţii solare pe procesele interne de la centrul Pamantului. Dar acum, datorită includerii în oamenii de stiinta raportul din alte domenii ale ştiinţei, inclusiv biologie şi astrofizică, a devenit evident că observat la evenimentele curente, la scară galactică, şi sunt direct legate de poziţia a sistemului solar in galaxia noastra, Calea Lactee. Această poziţie are o influenţă majoră asupra formării de MHz geologice, în care există o schimbare planetara a biodiversităţii. Nu tocmai obişnuit "comportamentul", a polilor magnetici ai Soarelui a spus, de asemenea, natura globală a schimbărilor din natură. Conform unor oameni de stiinta americani si rusi, o serie de modificări anormale ale parametrilor fizici globale observate simultan de pe alte planete din sistemul nostru solar. Aceasta este o dovadă clară care să confirme natura galactic a "şocului de energie la nivel mondial." Oamenii sunt foarte frica de tot ceea ce se întâmplă în natură, şi previziunile dumneavoastra un pic de confort. Spune-mi drept, este "sfârşitul lumii", în conformitate cu calendarul Maya? nu cred că calendarul Maya spune că sfârşitul lumii în luna decembrie a acestui an, în sensul că este încorporat în mulţi oameni. În opinia mea, este o schimbare de epoci, la nivel galactic pe de o parte, şi anumite schimbări în natură şi civilizaţie - pe de altă parte. Întâi de toate, vreau să spun că umanitatea a supravieţuit timp de aproape jumătate din ciclul "de şoc de energie la nivel mondial", pe planeta, şi, deşi are un vârf la sfârşitul anului 2012 - 2014 de ani, vom continua să trăiască, deşi, în stres mare şi cu pierderi considerabile de la persoane fizice dezastre. nu vreau sa fie viclean, dar aceasta este opinia mea personală bazată pe o analiză ştiinţifică aprofundată. Eu cred că la sfârşitul anului 2012 până la sfârşitul anului 2014 vor fi principalele schimbări geologice şi atmosferice de pe planeta noastră, însoţite de mult mai mare decât în prezent, numărul de energie şi de dezastre naturale. Cred că după anul 2016 caracterul geologic al planetei noastre se va schimba ceva, poate, unele dintre insule mai mari vor dispărea, schimba linia de coastă din continente, este posibil ca vor fi inundate zone mari, nivelul este mai mic decât nivelul convenţional acceptat de mare. Dar dacă o persoană ştie în avans ce probleme exista in regiune, aceasta poate fi pregătit în prealabil cu precizie pericol, care este cel mai probabil pentru zona - cutremure, inundaţii, tsunami, eruptii vulcanice, tornade, etc Ce anume te sugereaza ca oamenii pregăti în caz de dezastre naturale şi să înveţe cum să supravieţuiască? Nu numai guvernele din toate ţările ar trebui să vină împreună sub auspiciile ONU, pentru a dezvolta o strategie unitară şi tactici de acţiune în cazul cel mai rău de situaţia în natură. Oameni obişnuiţi din întreaga lume au, prin reţeaua globală "Internet", a construi o comunitate de oameni care luptă pentru mântuire. Ar trebui să existe informaţii de mediu în care oamenii vor fi informaţii rapide şi exacte cu privire la toate dezastrele din lume, despre ce să faceţi în timpul dezastrelor anumite cum să se pregătească pentru ea. De asemenea, este important să ştie cum să acţioneze în urma dezastrelor. Oamenii trebuie să împartă cu fiecare alte experienţele lor de supravieţuire în situaţii de urgenţă diferite. Şi această posibilitate este reală. faptul că GEOCHANGE Comitetului Internaţional în colaborare cu o serie de alte organizaţii internaţionale în ArkNow.net proiect - "Arca acum", a creat un spaţiu neobişnuit de informaţii. Acesta combină de reţele sociale, blog-uri, sistem de informare şi puternic, în cazul în care puteţi obţine informaţii online despre toate existente la data de vizualizare, dezastre naturale şi pentru a obţine predicţii pentru unele dintre ele, inclusiv din lume devenit pentru prima dată disponibil pe termen scurt, previziunile de zone de mare riscului de cutremure, cu condiţia ca reţeaua globală de Prognoză cutremurele (GNFE, Londra). Va multumim pentru conversaţie interesantă. International Agenţia de ştiri WOSCO, Serviciul de presă ArkNow.net
http://planeta.moy.su/blog/raskryta_...12-05-23-20776
link-vecini
Parca toti cobesc despre dezastre naturale...Ce sa mai credem oare?!