• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Notiuni relative,ce-i "bun "pt tine , pt "mama" ta cu siguranta e rau ,sa speram totusi ca nu va fi asa si eu ma insel.

"Binele inceteaza de a mai fi „bun”, din momentul in care ajunge pe buzele vecinului. Si cum ar fi cu putinta sa existe un lucru comun! Cuvantul se contrazice pe sine: ceea ce poate fi posedat in comun, are intotdeauna prea putina valoare.”
Friedrich Nietzsche

Da, cata dreptate ai, doamne! Stiu asta dar nu am ce face, prefer sa afle de la mine decat sa afle de la vecin. Apoi, in Bucuresti cu vecinii...nu e ca la tara, plus ca ma voi muta la momentul "x".
Nu las nimic la intamplare. Azi am fost la Dragasani, sper sa vindem casa sotului ei.
Se ruineaza de la sine; iar cu banii, mai vand garsoniera ramasa de la parintii mei si ma mut.
In privinta "bunului comun" interpretez profund, atat de profund incat m-as putea intrista.
Atat de profund incat copilul nu il consider bun comun, ci doar al mamei biologice.
Ca sa spun(em) ca "nu are valoare" acel copil, asta m-ar intrista, dar maxima are alt sens, nu aplicat in cazul particular dat.

Da, pentru ea e rau, de aceea vreau sa fiu langa ea, PENTRU EA, nu pentru mine.
La mine nu ar mai conta cateva zile in plus sau minus de plans.
Detalii doar cat va fi curioasa sa ma intrebe, doar intentia va trebui sa o stie.
Si "sa stie" ca oricum va fi greu de gasit, desi nu e asa!!!
Sa stie pe moment ca e doar sau poate doar un gand ratacit, poate de la atata plans, sa minimalizez.
Dar, sa aiba in subconstient. Daca va cere detalii, oricate. Daca se scarpina, va sangera.
Cu alta ocazie, i-am dat in plic detalii si i-am spus: "mai bine arde daca nu vrei sa plangi"
Si a plans. Poate s-o fi invatat minte si nu va mai cere...
M-am gandit, oho...

Recunos cu mana pe inima, ca desi citesc printre randuri, m-ai bagat in ceata totala.

Sarrah ,eu am mari indoieli ca matusa ta ,sau,,mama,, cum spui tu nu si-a dat seama mai de mult ca ceva la tine e altfel...Esti sigura ca e o surpriza pentru ea si ca chiar ai sa o surprinzi cu aceasta destainuire? Poate ca si ea ,ca si tine a incercat sa se faca pe undeva ca tu nu ai o problema ,dar cred ca nici asa nu e bine si faptul ca o sa discutati deschis cred eu ca e cea mai buna solutie.Pana la urma asta esti si indiferent ca ii place sau nu matusii tale tu asa vei ramane,nu? Esti destul de mare sa iti asumi indentitatea ta sexuala si destul de mare sa suporti si consecintele acestei identitati ,iar ea cred eu ca e destul de matura sa inteleaga ca indiferent ce v-a face nu te poate schimba si ca indiferent de situatie te-a crescut si pe undeva tot copilul ei esti.Sentimentele nu se sterg asa usor chiar si sub imperiul furiei si al dezamagirii.Macar iti vei linisti inima si vei fi tu insuti si acolo in casa ta ,locul unde din ce vad eu tu iti doresti cel mai mult sa fii acceptata asa cum esti.

anuk said:
Recunos cu mana pe inima, ca desi citesc printre randuri, m-ai bagat in ceta totala.

Te-a bagat in ceata totala ca si pe mine de altfel tocmai pentru ca face un fel de doi intr-unul...Cred ca incurca pe undeva ceva...sau le amesteca de nu se mai intelege nimic...

Pai Anuk, "ca sa ma scot", sa nu-mi reprosez ca nu i-am spus tot, dar nici sa o daram complet, ce e dur, in pliculetz.
Daca indrazneste sa citeasca, s-a ars. E patita, asa ca sper sa nu citeasca. Poate rezista o femeie unei astfel de tentatii?
Am printat ce pun in plic si, in lumina soarelui am ramas o clipa inmarmurita...
Cumva a fost ca in acel vis (am povestit la vise) cand in final am ajuns acasa si am pus in lumina acea bancnota...m-am vazut in ea, ca intr-o oglinda...
Asa si azi, batea lumina soarelui in hartie, imprimanta e sus pe tot felul de lucruri (am deranj cu ocazia zugravelii) si lumina intensa a strapuns hartia...
Am simtit ca o sageata in inima, am fost un pic descumpanita, un moment am ezitat, dar cred ca astfel o protejez cumva.
E patita si probabil va citi cand va fi pregatita. Va avea calmante langa ea. Esentialul acolo e varianta eprubeta. Nu o pot darama cu asta. Daca as fi cu un barbat probabil ca nu m-as putea abtine sa-i cer...
Doamne, si cum batea lumina aceea in hartie...

Si inca ceva ,Sarrah.Ma intreb cum ar fi fost ca unul din fii mei ,sau fiica mea sa imi fi spus asa ceva.Probabil ca intai as fi fost socata ,apoi furioasa ,apoi deznadajduita ,apoi as fi izbucnit ,dar in mod sigur nu as fi incetat sa-i iubesc.Asa vad eu problema chiar daca asa ceva nu exista in familia mea pot incerca sa ma pun in locul matusii tale...cu toate ca reactiile ,,pe viu,,pot fi si cele neanticipate, dar ...multa bafta si sa ne spui si noua daca ai sa vrei cum a decurs tot demersul tau.

Sarrah said:
Pai Anuk, "ca sa ma scot", sa nu-mi reprosez ca nu i-am spus tot, dar nici sa o daram complet, ce e dur, in pliculetz.
Daca indrazneste sa citeasca, s-a ars. E patita, asa ca sper sa nu citeasca. Poate rezista o femeie unei astfel de tentatii?
Am printat ce pun in plic si, in lumina soarelui am ramas o clipa inmarmurita...
Cumva a fost ca in acel vis (am povestit la vise) cand in final am ajuns acasa si am pus in lumina acea bancnota...m-am vazut in ea, ca intr-o oglinda...
Asa si azi, batea lumina soarelui in hartie, imprimanta e sus pe tot felul de lucruri (am deranj cu ocazia zugravelii) si lumina intensa a strapuns hartia...
Am simtit ca o sageata in inima, am fost un pic descumpanita, un moment am ezitat, dar cred ca astfel o protejez cumva.
E patita si probabil va citi cand va fi pregatita. Va avea calmante langa ea. Esentialul acolo e varianta eprubeta. Nu o pot darama cu asta. Daca as fi cu un barbat probabil ca nu m-as putea abtine sa-i cer...
Doamne, si cum batea lumina aceea in hartie...

Ce ar putea sa fie asa groaznic Sarrah in acel plic? Doiar nu ii destainui ca ai omorat un om!

Sarah,cu certutudine complici lucrurile si mai ca as cred ca ai o imaginatie bolnavicioasa.Imi place sa "creionez "persoana care se ascunde in spatele unui nik,pe tine insa.....chiar nu pot .

Si o melodie pentru Sarrah:)))

Si una pentru mine si Anuk:))))))

Si una...tot pentru Sarrah.Nu m-am putut abtine sa nu o postez cand am ascultat-o:))))))))))

anuk said:
Sarah,cu certutudine complici lucrurile si mai ca as cred ca ai o imaginatie bolnavicioasa.Imi place sa "creionez "persoana care se ascunde in spatele unui nik,pe tine insa.....chiar nu pot .

Anuk ,fara suparare ,dar cred ca la ,,creionat,, ai mai dat gres nu numai cu Sarrah:)

Am intrat sa va spun ca e alaturi de mine, a spus ca face orice, doar sa nu ma mai vada in halul asta.
Am avut inima grea cand nu m-ati inteles, poate ca atunci cand am zis "sotul ei" v-am bagat in ceata.
Abia apoi mi-am dat seama ca se poate face o mare confuzie dar nu am mai putut intra sa mai explic.
E vorba de sotul "mamei". In afara acestor framantari ale mele, ne intelegem foarte bine. Spre rusinea mea, desi merita din plin, nu ii pot spune tata.
Sunt agitata, e alaturi de mine, nu as fi suportat sa raman atat de singura in fata vietii.
I-am multumit si am plans. Ma duc inapoi si o sa ma culc, am promis ca ma intorc. Plicul nu a fost desfacut, a fost doar o garantie ca nu-i ascund nimic, a ramas la mine dar am pus-o sa semneze, ca si sigiliu pe el, o sa-l desfacem impreuna alta data, sa lamurim totul, nu am mai putut.
Era chestia aceea cu eprubeta in plic, e cumplit sa-i spun asta. Nu ma poate impinge in directia aceea, nu se poate.
Poate simte nevoia sa planga si ea un pic, ma intorc cum am promis. Ma gandesc ca o sa dorm pana maine seara, as sta asa singura ore in sir.
Imi dau seama ca a fost o bariera, poate si ultima. Imi dau seama ca ma va privi cu alti ochi de acum inainte. De aceea, cred ca e bine ca stau acum acolo, sa detensionez situatia.
Imi place sa cred ca va fi bine, din ce in ce mai bine, am puterea sa sper si sunt convinsa ca va fi bine.
Daca maine totul e ok, poate reusesc sa desfac plicul impreuna cu ea si sa termin odata cu asta.
Multumesc frumos pentru dedicatii, nu am putut intra acum pe ele dar promit ca voi intra.
O sa fac intuneric si maine sper sa dorm cat mai mult, am mare nevoie de odihna, de liniste.
Daca totul merge cum cred acum, mai intru abia luni seara aici, vreau sa stau cat mai mult langa ea.
Da, simt ca acel plic va fi sursa de tensiune, o termin si cu el.
Va doresc un week-end reusit in sanul familiilor dvs!

Odihna placuta ! Ma bucur sa vad ca te-ai descarcat si ca te simti oarecum mai libera,Bafta !

anuk said:
Asa e, din pacate ai maaare dreptate .

Draga mea ,imi cer mii de scuze daca te-am suparat cumva ,dar am sa fiu sincera si am sa spun ceea ce gandesc ,cum de altfel o fac mereu.Referirea mea era doar la mine ,pentru ca eu cred ca in ,,cazul,, Sarrah ai avut ceva dreptate.Cred ca nu e nimeni orb sa nu-si dea seama pentru cine a venit Sarrah in acest forum ,dar mie mi-e neclar de ce ,pentru ca persoana pentru care ea a venit nu v-a avea niciodata aceleasi inclinatii ca ea ,pentru ca ea stie in mod sigur ca acea persoana e o persoana integra din toate punctele de vedere ,deci intrebarea e de ce.Sa jongleze cu ceea ce se cheama inteligenta? Sa-i arate acelei persoane cine este ea ,cu toate ca Sarrah nu a depasit limita bunului simt ,ci s-a mentinut chiar la limita lui.Sa denigreze acea persoana? Sa o convinga de faptul ca ea e om de omenie? Multe variabile...printre care poate ca si-a facut cont aici din nevoia de comunicare,de prea multa durere ,de alinare,de a impartasi un secret care ii macina sufletul chiar si virtual? Multe ,prea multe variabile...Initial am crezut ca este un barbat si stim amandoua la cine m-am gandit ,apoi am suspectat alt barbat ca vrea sa se joace cu mine ,dar cred ca ea chiar este o ea macar fizic...Si sa fiu sincera pana la capat ,indiferent ce este ea mie mi-a placut sa conversam .E o fata cu umor ,inteligenta si...putin ...smechera:))

Sarrah said:
Am intrat sa va spun ca e alaturi de mine, a spus ca face orice, doar sa nu ma mai vada in halul asta.
Am avut inima grea cand nu m-ati inteles, poate ca atunci cand am zis "sotul ei" v-am bagat in ceata.
Abia apoi mi-am dat seama ca se poate face o mare confuzie dar nu am mai putut intra sa mai explic.
E vorba de sotul "mamei". In afara acestor framantari ale mele, ne intelegem foarte bine. Spre rusinea mea, desi merita din plin, nu ii pot spune tata.
Sunt agitata, e alaturi de mine, nu as fi suportat sa raman atat de singura in fata vietii.
I-am multumit si am plans. Ma duc inapoi si o sa ma culc, am promis ca ma intorc. Plicul nu a fost desfacut, a fost doar o garantie ca nu-i ascund nimic, a ramas la mine dar am pus-o sa semneze, ca si sigiliu pe el, o sa-l desfacem impreuna alta data, sa lamurim totul, nu am mai putut.
Era chestia aceea cu eprubeta in plic, e cumplit sa-i spun asta. Nu ma poate impinge in directia aceea, nu se poate.
Poate simte nevoia sa planga si ea un pic, ma intorc cum am promis. Ma gandesc ca o sa dorm pana maine seara, as sta asa singura ore in sir.
Imi dau seama ca a fost o bariera, poate si ultima. Imi dau seama ca ma va privi cu alti ochi de acum inainte. De aceea, cred ca e bine ca stau acum acolo, sa detensionez situatia.
Imi place sa cred ca va fi bine, din ce in ce mai bine, am puterea sa sper si sunt convinsa ca va fi bine.
Daca maine totul e ok, poate reusesc sa desfac plicul impreuna cu ea si sa termin odata cu asta.
Multumesc frumos pentru dedicatii, nu am putut intra acum pe ele dar promit ca voi intra.
O sa fac intuneric si maine sper sa dorm cat mai mult, am mare nevoie de odihna, de liniste.
Daca totul merge cum cred acum, mai intru abia luni seara aici, vreau sa stau cat mai mult langa ea.
Da, simt ca acel plic va fi sursa de tensiune, o termin si cu el.
Va doresc un week-end reusit in sanul familiilor dvs!

Multumim Sarrah! Mult bine si tie.

Reala este ,ca doar nu posteaza o fantoma :P dar oricine ar fi atata timp cat nu "da in bat" e ok,lasand ca ne pune mintea la contribuitie, sa nu ruginesca () Lasand gluma la o parte cam aproape toate postarile ei sunt sarade,lucru care nu-i la indemana tuturor. Tu pendulezi ca ar putea fi barbat sau femeie,dar daca este un androgin ? Asa-i ca nu te-ai gandit ? Ca intuitia m-a inselat de-a lungul timpului...e adevarat,dar nu-i o tragedie , pana la urma e o lectie,nu ? A pretinde ca poti cunoaste pe cineva doar din mediu virtual....

Anuk,in mod sigur nu e o fantoma si nici nu am spus asta .E in mod sigur un om care nu a ,,dat prin bat,, si care intr-adevar ne-a supus mintea la ceva ,,frecus,, dar si saradele sunt bune daca nu devin altceva si daca scopul lor e doarde a ne inviora mintea e ok minsa in cazul ei nu cred ca aceasta a fost motivatia.Asta nu inseamna ca postarile ei nu mi-au placut sau ca nu imi v-a face placere sa existe in continuare ,insa e bine ca pe undeva sa le dea si o forma logica ,pentru ca o sarada cat ar fi ea de sarada ,daca e predominata de ilogica ,atunci isi pierde scopul.Si inca ceva...nu imi plac androginii.Prefer lucrurile...clare:)Oricum ,eu o astept sa revina cu ceva mai multa...logica:)))

Povestea creionului - Paolo Coelho

Copilul îsi privea bunicul scriind o scrisoare. La un moment dat întreabă:

- Scrii o poveste care ni s-a întâmplat nouă? Sau poate o poveste despre mine?

Bunicul se opri din scris, zâmbi si-i spuse nepotului:

- E adevărat, scriu despre tine. Dar mai important decât cuvintele este creionul cu care scriu. Mi-ar plăcea să fii ca el, când vei fi mare.

Copilul privi creionul intrigat, fiindcă nu văzuse nimic special la el.

- Dar e la fel ca toate creioanele pe care le-am văzut în viata mea!

- Totul depinde de felul cum privesti lucrurile. Există cinci calităti la creion, pe care, dacă reusim să le mentinem, vom fi totdeuna niste oameni care trăiesc în bună pace cu lumea.

1. Prima calitate: poti să faci lucruri mari, dar să nu uiti niciodată că există o Mână care ne conduce pasii. Pe această mână o numim Dumnezeu si el ne conduce totdeauna conform dorintei lui.

2. A doua calitate: din când în când trebuie să mă opresc din scris si să folosesc ascutitoarea. Asta înseamnă un pic de suferită pentru creion, dar până la urmă, va fi mai ascutit. Deci, să stii să suporti unele dureri, pentru că ele te vor face mai bun.

3. A treia calitate: creionul ne dă voie să folosim guma pentru a sterge ce era gresit. Trebuie să întelegi că a corecta un lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ceea ce este neapărat este faptul că ne mentinem pe drumul drept.

4. A patra calitate: la creion nu este important lemnul sau forma lui exterioară, ci mina de grafit din interior. Tot asa, îngijeste-te de ce se întâmplă înlăuntrul tău.

5. A cincea calitate: lasă totdeauna o urmă. Tot asa, să stii, că tot ce faci în viată va lăsa urme, astfel că trebuie să încerci să fii constient de fiecare faptă a ta.

In special ,ca nu o stiam ,despre rest.......la zi cu presupusul :P

Back