• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

Pai a acuzat ca am cerut sa o baneze. (adevar cunoscut de admini)
Ii place sa acuze, nu are decat. Bafta!

Am solicitat inchiderea acestui topic.
Puteti gasi un alt loc. Bafta!

Sarrah said:
Nu e eschiva Ionut!
Foarte usor pot deschide fereastra, am Chessmaster instalat.
Vrei sa joc asa? Si eu pot trisa.
Daca s-ar fi jucat aici, era clar. Nu prea ar fi fost posibil sa tii un laptop ocupat cu saptamanile, fara oprire, sa ruleze o amarata de partida de sah.
La mine ar fi ramas piesele aranjate pe tabla, pe o masuta.

Tu nu intelegi ca eu nu stiu sa joc asa,stiu doar online o partida de la cap la cap.Chestia cu mutarile in plic nu am studiat-o si nici nu am ajuns la acel nivel.Probabil stilul meu este pur amatoricesc si inceteaza sa folosesti expresia trisat pt ca nu mai avem ce discuta.Probabil ai un joc f avansat si-mi cer scuze ca am indraznit sa te provoc .

Rog un moderator sa stearga aceste discutii care au mai mult un caracter personal si nu e corect sa ocupam acest topic cu astfel de discutii. multumesc

Pai ar fi fost o partida interesanta, pana la mutarea 15 aveai netul, deschiderile la dispozitie (si eu!)
Dar, iti dadeam avantajul de a alege deschiderea!
Mutarea era pe forum, as fi postat poza tablei cu diversele pozitii rezultate.
Totul corect, la vedere, fara graba, fara smecherii (din nicio parte!)

Sarah, tu ai ales ca acest topic sa fie cu de toate pt toti,asa ca......cat despre "topic inchis".....nu obisnuim asa ceva.

Rog adminii sa inchida acest topic.

@anuk, e o pagina personala, nu e "de toate pentru toti, e "casa mea"
Dar faceti cum credeti, am zis.

Te inseli, e usitza prin care userii se prezinta si intra in casa noastra.

Ok, perfect!
Cred ca m-am prezentat destul!
Oare nu acesta e "marul discordiei"??
Faptul ca am spus despre mine (oricum, mai mult decat trebuia)
OK, nu voi cere stergerea postarilor si, in principiu, nu ma deranjeaza faptul ca ar ramane deschis, nu!
Nici macar nu ma deranjeaza ca unii ma contesta (mi-am asumat acest risc)
Ma doare faptul ca ma ataca cineva care m-a ajutat candva.
Chiar va rog sa nu stergeti postarile, oricat ar fi de dure la adresa mea, va rog din suflet asta.
Daca asa e mai bine pentru cineva, daca asa vrea dumnezeu, ASA SA FIE!
O iau si ca o noua provocare a vietii, poate cumva ramanand singura-cuc as fi tentata sa-mi fortez destinul, dar nu o voi face.
Imi voi vedea linistita de treaba, asta e.
Recunosc public ca mi-ati fost de mare ajutor si nu stiu ce as putea spune mai mult.
Doamne-ajuta la toata lumea, fiecaruia cum ii e dat, cum ii e inima.
Asa sa ne ajute dumnezeu!

anuk said:

Pai daca acest topic se inchide, ce treaba are cu alti useri?
Fiecare poate veni si isi deschide topic si se prezinta.
Probabil nu ai inteles bine ce am cerut.
DOAR acest topic. Dar am lamurit-o mai sus, faceti cum credeti.

Nu mai am nimic de adaugat.

anuk said:

Anuk,casa voastra nu ar putea exista fara useri atata vreme cat e un forum public,nu? Ca sunt niste reguli ale acestei case,asta e altceva,dar cred ca userul se angajeaza in a intra in aceasta casa din placere,din interesul de a afla informatii,din dorinta de comunicare,etc ,iar stapanii casei cred eu ca vor trebui sa oficieze rolul de gazda cum stiu ei mai bine ,iar userul sa ii respecte in functie de tratatie,nu?:) Sarrah cere inchiderea topicului dintr-un moft de copil rasfatat,dar cred ca ca ii trece repede:))
As mai avea o intrebare pentru tine anuk,stapana casei.Considerei ca libertatea de exprimare a unui user trebuie limitata la cuvinte uzuale ca buna,ce faci,ce frumos scrii etc?Consideri ca un moderator ar lua drept ofensa o dezbatere in care se folosesc cuvinte normale nicidecum vulgare sau injurioase? Cam unde crezi tu ca incepe lipsa de bun simt intr-o dezbatere si unde se situeaza o dezbatere,sau o ,,joaca,,virtuala ,,care are ca drept scop relaxarea,sau dupa caz o arie de interes a unuia sau altuia?De exemplul azi Sarrah a aratat in topicul de cutremure ca am facut o greseala de ortografie,nu ca ar fi prima:)) ,dar nu stiu ce a aratat cu asta,pentru ca eu nu am spus niciodata ca sunt dr docent,ci doar un om simplu care da,mai si greseste.Mai rau e cand gresesti cu sufletul,cu notiunea de omenie,cu tinuta ta morala si cu faptele tale...Am ceva timp de cand urmaresc forumurile cu tema de paranormal si am vazut in ele oameni ,nu toti,dar unii care trambiteaza sus si tare ca au puteri paranormale,ca sunt integri,ca se pricep la talmacirea viselor,dar de fapt au un dictionar de vise bun si cateva cunostinte despre cel caruia ii fac interpretarea si la asta se reduce,si chiar si asa o dau in bara:)) insa ceea ce vreau eu sa semnalez e cum acesti asa zisi ,,oameni integri si paranormali,,ajung l;a un moment dat la putere ,si atunci isi arata adevarata fata,fata pe care cel putin eu am banuit-o la unii dintre ei de ceva vreme si cred ca oricine ar avea ochi sa vada si creier sa gandeasca ar vedea..Pana la urma care e rolul unui forum daca nu acela de libertatea de exprimare fara cuvinte vulgare,dar normale si fara pretentii inutile?Si te rog sa ma crezi ca tu ,anuk,nu intri in aceste constatari ale mele .

Sarrah said:
Pai a acuzat ca am cerut sa o baneze. (adevar cunoscut de admini)
Ii place sa acuze, nu are decat. Bafta!

Am solicitat inchiderea acestui topic.
Puteti gasi un alt loc. Bafta!

Sarrah,nu am sa te acuz de asa ceva ,pentru ca inca ceva neuroni mai am cat sa imi dau seama ca un administrator ia hotarari proprii ,nu in functie de ce si-ar dori cineva.Si nu imi place sa acuz decat cand situatia necesita asta,ceea ce nu-i cazul tau,asa ca potoleste-te:))

Corect, forumul este pentru useri si functioneaza cu participarea lor ,cat depre comentariii,am scris deja ca sunt pro comentarii la subiectele postate si cred ca s-a si vazut asta.

Chiar si cele jignitoare, nu?...Sau, mai ales acelea!!!
Eu va las cu bine, bafta la comentarii.

Cum toata lumea a citit regulamentul....sper sa-l si respecte.Fara atac la pesoana,jigniri,etc,etc.Imi face placere sa cred ca ne putem intelege ,avem loc cu totii. Ca avem opinii diferite, este firesc.

anuk said:
Cum toata lumea a citit regulamentul....sper sa-l si respecte.Fara atac la pesoana,jigniri,etc,etc.Imi face placere sa cred ca ne putem intelege ,avem loc cu totii. Ca avem opinii diferite, este firesc.

Asa este.Mai intai ar trebui sa definim notiunea de jignire ,excluzand din start vulgarul si ,,adjectivele,, de alta natura,pentru ca daca pentru unii jignirea inseamna o dezbatere mai ...vulcanica:)) atunci e o problema:)

anuk said:
Corect, forumul este pentru useri si functioneaza cu participarea lor ,cat depre comentariii,am scris deja ca sunt pro comentarii la subiectele postate si cred ca s-a si vazut asta.

S-a vazut,draga mea. E bine ca nu incurajezi numai pupaturile ,saluturile si periatul,nu ca acestea nu ar fi utile,dar vorba cuiva de pe alte taramuri s-ar imbolnavi forumul de diabet:))) Destept tip! M-a uns postarea lui prin toate camarutele inimii:)

degetica said:
anuk said:

Asa este.Mai intai ar trebui sa definim notiunea de jignire ,excluzand din start vulgarul si ,,adjectivele,, de alta natura,pentru ca daca pentru unii jignirea inseamna o dezbatere mai ...vulcanica:)) atunci e o problema:)Ironia e una,jignirea e altceva...Poate cineva mai inteligent ca mine spune care e diferenta intre ele:)

anuk said:

S-a vazut,draga mea. E bine ca nu incurajezi numai pupaturile ,saluturile si periatul,nu ca acestea nu ar fi utile,dar vorba cuiva de pe alte taramuri s-ar imbolnavi forumul de diabet:))) Destept tip! M-a uns postarea lui prin toate camarutele inimii:)

Unde esti Sarrah? Te-ai ratacit in aplicatie sau ai ajuns in desert:)))

Ai grija pe unde umbli:)))

A prins vreme nasoala :D: daca este pe "teren"

Fara umbrelea, ca are nevoie de maini,ca doar nu-i la promenada.

Back