anuk said:
Te inseli, e usitza prin care userii se prezinta si intra in casa noastra.
Anuk,casa voastra nu ar putea exista fara useri atata vreme cat e un forum public,nu? Ca sunt niste reguli ale acestei case,asta e altceva,dar cred ca userul se angajeaza in a intra in aceasta casa din placere,din interesul de a afla informatii,din dorinta de comunicare,etc ,iar stapanii casei cred eu ca vor trebui sa oficieze rolul de gazda cum stiu ei mai bine ,iar userul sa ii respecte in functie de tratatie,nu?

Sarrah cere inchiderea topicului dintr-un moft de copil rasfatat,dar cred ca ca ii trece repede

)
As mai avea o intrebare pentru tine anuk,stapana casei.Considerei ca libertatea de exprimare a unui user trebuie limitata la cuvinte uzuale ca buna,ce faci,ce frumos scrii etc?Consideri ca un moderator ar lua drept ofensa o dezbatere in care se folosesc cuvinte normale nicidecum vulgare sau injurioase? Cam unde crezi tu ca incepe lipsa de bun simt intr-o dezbatere si unde se situeaza o dezbatere,sau o ,,joaca,,virtuala ,,care are ca drept scop relaxarea,sau dupa caz o arie de interes a unuia sau altuia?De exemplul azi Sarrah a aratat in topicul de cutremure ca am facut o greseala de ortografie,nu ca ar fi prima

) ,dar nu stiu ce a aratat cu asta,pentru ca eu nu am spus niciodata ca sunt dr docent,ci doar un om simplu care da,mai si greseste.Mai rau e cand gresesti cu sufletul,cu notiunea de omenie,cu tinuta ta morala si cu faptele tale...Am ceva timp de cand urmaresc forumurile cu tema de paranormal si am vazut in ele oameni ,nu toti,dar unii care trambiteaza sus si tare ca au puteri paranormale,ca sunt integri,ca se pricep la talmacirea viselor,dar de fapt au un dictionar de vise bun si cateva cunostinte despre cel caruia ii fac interpretarea si la asta se reduce,si chiar si asa o dau in bara

) insa ceea ce vreau eu sa semnalez e cum acesti asa zisi ,,oameni integri si paranormali,,ajung l;a un moment dat la putere ,si atunci isi arata adevarata fata,fata pe care cel putin eu am banuit-o la unii dintre ei de ceva vreme si cred ca oricine ar avea ochi sa vada si creier sa gandeasca ar vedea..Pana la urma care e rolul unui forum daca nu acela de libertatea de exprimare fara cuvinte vulgare,dar normale si fara pretentii inutile?Si te rog sa ma crezi ca tu ,anuk,nu intri in aceste constatari ale mele .
Sarrah said:
Pai a acuzat ca am cerut sa o baneze. (adevar cunoscut de admini)
Ii place sa acuze, nu are decat. Bafta!
Am solicitat inchiderea acestui topic.
Puteti gasi un alt loc. Bafta!
Sarrah,nu am sa te acuz de asa ceva ,pentru ca inca ceva neuroni mai am cat sa imi dau seama ca un administrator ia hotarari proprii ,nu in functie de ce si-ar dori cineva.Si nu imi place sa acuz decat cand situatia necesita asta,ceea ce nu-i cazul tau,asa ca potoleste-te

)