• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Buna!

ionut53 said:
Carcotaselor care sunteti...

Nu-i carcoteala, e compasiune ,iti dai seama ce nasol e sa stai pe frigul asta cu carota uda in mana ?

Poate ne vom cunoaste mai bine pe parcurs, pentru inceput incerc sa explic ceea ce vreau sa fac pe aici.
Sunt pasionata de meteorologie, climatologie, si alte stiinte in general.

Bine ai venit,doar ca ai calcat cu stangul din prima facand spam la iscalitura :P N-ar strica sa citesti regulamentul .

Nu se permit niste lucruri in semnatura. Asta e regulamentul, clar si fara discutie. Am intervenit si i-am dezactivat semnatura. Chestiile comerciale sau oricum dubioase se elimina fara discutie. Prima data nu a stiut, e ok.

GeoX,avand in vedere ca nu am vazut semnatura,ca sa comentez ar fi ca si cum ai vorbi despre ceva ce doar iti imaginezi ,nestiind nimic concret,asa ca daca ai luat aceasta decizie inseamna ca era ceva acolo:) Macar tu ai reactionat pe ceea ce era,unii fac teorii doar pe baza barfelor,imaginatiilor,povestilor,minciunilor.

Acum ducati o melodie care cumva ma descrie:))) Ia-o ca o dedicatie pt tine:) Urmeaza si partea a doua :))))))

[video=youtube]

Semnatura era de fapt un link, facea reclama la ceva .

Pai poate urmatoarea semnatura e ...mai putin comerciala si mai mult....adecvata unui forum:)
Chiar asa,anuk,cum se pune o semnatura in acest forum?

degetica said:
Pai poate urmatoarea semnatura e ...mai putin comerciala si mai mult....adecvata unui forum:)
Chiar asa,anuk,cum se pune o semnatura in acest forum?

Gasesti indicatii la "Tutoriale"

Ai dreptate Adi,uite ca am sa o schimb:).O semnatura care sa te relaxeze. Macar un bine sa fac si eu unui om:)

Daca nici acum nu esti multumit pun parul pe spinarea ta:)

nu ai fost ca toti utilizatorii , cand ai fost lasata :) Cand nu ai fost lasata , ai fost ca toti utilizatorii :)

Esti sigur ca nu te inseli tu putin,Adi,dragule? Oare de ce am fost ,,lasata,,? E o intrebare interesanta...
Si ma tem ca am sa te dezamagesc,dar asta cu ...lasatul...suna a sclavagism si dictatura.Tie ti se pare ca a fi pe un forum asta inseamna? Atunci notiunea de exprimare libera unde se incadreaza? Daca pe un forum nu se pot initia discutii de tot felul,sigur in limita unor norme macar de bun simt primar,deci chiar si discutii contradictorii,si se merge numai pe lugu,lugu,si periat,oare acela mai e forum sau e o forma de orgoliu a celor care doresc un astfel de comportament??
Deci asta cu ,,lasatul,, are ceva conotatii...mai gandeste-te,ca eu deja am cateva variante:)

Si Adi, un forum se face cu useri si postari,altfel devine un monolog al orgliilor si nu mai e forum indiferent al cui e:)
Si apoi asta cu,,lasatul,, tine doar de existenta unui buton pe care il are cineva de pe un forum,asta nu inseamna ca folosirea lui ,pentru ca e varianta pe care o detine respectivul forum, deci asta nu inseamna ca folosirea lui in a lasa sau nu lasa un user pe un forum e si cea corecta.E doar folosirea unei facilitati inlesnita de un program si cu uneii useri e singura varianta pe care o are acel forum pt ca altfel de argumente care sa stea in picioare nu are:)

De ce ai fost lasata ?!
Sa se vada pana unde intinzi coarda.... Chestia cu dictatura.... scuza-ma :))) Gogu a spus de atatea ori ca aici e dictatura , ca isi rezerva dreptul de a alege ce vrea el... forumul asta e facut din banii lui ... deci are dreptul sa puna ce reguli vrea el ;) faza cu "lasatul" o duci pe terenul teoriei conspiratiei... drept dovada ce ti-am reprosat , si unde ai adus tu discutia :)

Back