Esti sigur ca nu te inseli tu putin,Adi,dragule? Oare de ce am fost ,,lasata,,? E o intrebare interesanta...
Si ma tem ca am sa te dezamagesc,dar asta cu ...lasatul...suna a sclavagism si dictatura.Tie ti se pare ca a fi pe un forum asta inseamna? Atunci notiunea de exprimare libera unde se incadreaza? Daca pe un forum nu se pot initia discutii de tot felul,sigur in limita unor norme macar de bun simt primar,deci chiar si discutii contradictorii,si se merge numai pe lugu,lugu,si periat,oare acela mai e forum sau e o forma de orgoliu a celor care doresc un astfel de comportament??
Deci asta cu ,,lasatul,, are ceva conotatii...mai gandeste-te,ca eu deja am cateva variante
Si Adi, un forum se face cu useri si postari,altfel devine un monolog al orgliilor si nu mai e forum indiferent al cui e

Si apoi asta cu,,lasatul,, tine doar de existenta unui buton pe care il are cineva de pe un forum,asta nu inseamna ca folosirea lui ,pentru ca e varianta pe care o detine respectivul forum, deci asta nu inseamna ca folosirea lui in a lasa sau nu lasa un user pe un forum e si cea corecta.E doar folosirea unei facilitati inlesnita de un program si cu uneii useri e singura varianta pe care o are acel forum pt ca altfel de argumente care sa stea in picioare nu are