• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca vrea mereu sa ma baneze :d

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu mai scrie nica la povestile postapocaliptice. :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu locuieste la bloc.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca are prea multe postari :P.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca asa imi place mie ! :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca e paranoica.

=)) Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca se cam repeta ! =))

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca rade de mine.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu are simtul umorului =))

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca foloseste prea des emoticolul care rade.

=)) Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata intrucat foloseste prea des :P (=)) )

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca posteaza off topic .

Persoana care a postat inaintea mea off topic trebuie banata pentru ca mereu crede ca iese in evidenta. :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca are idei putine,da fixe ! :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu prea pricepe ce citeste !

Persoana care a postat trebuie banata pt ca pricepe si unde nu e nimic de priceput =))

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca sufera prea tare in lumea virtuala si-i face rau. ;;)

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca-si aroga veleitati de doctor,fara acoperire :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca seFRGHJWE wefguaze wkerghs.

Back