• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca apreciaza doar parerile care-i convin :P

=)) persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca si ea are dreptate !

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca se straduieste sa se stapaneasca :D.

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca se fofileaza sa posteze la "postapocaliptice"

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca prea le vede pe toate =))

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca prea sta pe net si iarba aia creste....:D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu tine cateaua legata.

=)) Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu stie sexul animalului meu de companie.

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca nu e atenta la ce ceteste :P.

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca a lasat balta balada.

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca nu a mai dat o cafea de nu mai tin minte.

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca imi cauta nod in papura :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca prea stie multe retete!

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca tunde iarba pe ploaie .:D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu ramane datoare niciodata :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt. ca este prea intuitiva .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca prea crede cu usurinta tot ce i se spune ! :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu e ingaduitoare cu cei "naivi" :P.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca are impresia ca stie mereu adevarul. :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca are neste complexe, care nuj daca se mai pot rezolva. :D

Back