• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca e consumator de bere.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru a o proteja.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca o cere.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca iubeste poezia.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca reuseste sa-i binedispuna pe cei din jur.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca e deja contaminata ! :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca persevereaza.

=)) Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca a scris exact la ce ma gandeam eu despre ea !

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu stie de gluma.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca o fi si ea contaminata. :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca a mancat mici.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca sta cu ochii in strachina romanului de 1 MAI Muncitoresc.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu ceteste printre randuri .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca exista :)

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca a intuit bine.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu are rezerve pentru cand vin aia mici si verzi .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca o tine una si buna cu existenta alora mici,verzi si popo.

persoana care a postat inaintea mea trebuie banata asa,de florile marului :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca-si rasfata catelu' prea tare.

persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca are dreptate de data asta !

Back