• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca inca o mai iubeste pe Jana. :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca e bine infiltrata la istrati .

cine a postat inaintea mea trebuie banata pentru CA. ( cel mai tare argument :D)

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu stie ce inseamna "cel mai tare" (ne referim la argument)

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu vrea sa ma ajute la preselectia de ziliere :)

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca e o mare chitra :D.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca vrea totul numai moka. Si nu a bagat la cap ca moka ingrasha.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca are si nu da si celor care n-au .

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu mi-a aratat inca drumul spre Iad...desi il stie cu ochii inchisi . :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu crede in reincarnare.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu ne da dulceata de visine.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca manaca vanat fara sa dea si altora care poftesc :P par ex EU

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt ca pofteste vanat.b-(

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pt poate manca fructe de mare cand pofteste :P

Cine a postat in fata mea trebuie banat pentru ca iar pleaca sa vada locuri minunate :P.

Cine a postat in fata mea trebuie banat pentru ca are musafiri non stop :D:

Cine a postat inaintea mea trebuie banat ca da din casa :D.

Ba da, cine a postat inaintea mea trebuie banat pt ca da locuri cu preferinta, la cort bineinteles.

In general, dau pe lovele. Bine, mai fac si io mici exceptzii, dar banu-i baza :D. Deci :D, persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu are suficient sanji rece pentru a manui o topaie cu usurintza :P.

Back