• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca m-am plictisit de ea,deja !:D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca trebuie sa suporte un asa plictis, saracuta . :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca a scos limba.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca e sefa :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca vigilenta .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca suporta cu prea mult stoicism toate frustrarile cu care i-a lovit soarta si viata pe unii.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca este prea miloasa :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu-mi dau seama daca a vrut sa scrie miloasa sau malitioasa :D:

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu intelege exact sensul posturilor.:D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca interpreteaza cum vrea muschii ei .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca sa-i facem pe plac adminului de la blog oficial ing. ioan istrate.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca vrea sa-i faca pe plac tampitelului sau mistretei , ca nuj izact la care din admini s-a referit.:D

Persoana dinaintea mea trebuie banata pentru ca e prea celebrala si are prea mult simt al umorului.

Persoana dinaintea mea trebuie banata pentru ca si ea e paranoica :d

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca prea le spune pe bune ! :D

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca recunoastea asta numai cand ii convine! :D

Persoana care a postat inainte mea trebuie banata pentru ca ii place doar vinul alb.

Persoana dinaintea mea trebuie banata ca nu bea nici macar vin alb :D

Persoana dinaintea mea trebuie banata ca face discriminari .

Persoana dinaintea mea trebuie banata pentru ca nu crede alarma de cutremur de pe blog ing. ioan istrate.

Back