• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Admin1

Administrator
Reaction score
0
Haideti sa incercam un nou joc. Trebuie sa argumentam de ce persoana ce a postat inainte trebuie banat.
Limita argumentatiei este... cerul.
Si sa incep eu, persoana ce a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca... nu exista :D

:D persoana care a postat inaintea mea , trebuie banata, pentru simplul fapt ca nick-ul insusi o cere :))))))))

Persoana ce a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu crede in profetiile din catrenele si centuriile lui Nostradamus.

persoana ce a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu-mi plac ochii ei ! :D

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca sta in orasul 'meu' si pentru ca eu pot merge pe unde merge ea foarte rar.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca e o buna gospodina si ma enerveaza chestia asta :D.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca e talentata la versuri (ma roade invidia ) :P

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca asculta Goran.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca are flinta :D si vrea sa ne execute .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca ii asteapta pe aia mici ,verzi si popo .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca este furnizorul oficial de cafea virtuala.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca este informata si la zi cu noutatile.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu mai vrea pahare de cristal.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata ca-si ia masina de spalat vase si ea o sa aiba , si io nu si ma oftica rau :D.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca are f multe ghivece cu flori.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca este sefa tribului.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca se straduieste sa fie impartiala .

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca e foarte placuta si asta-i scoate pe unii din minti :D.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca nu si-a ascutit topaia.

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pt ca mi-a casunat mie asa :P

Back