• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca...

Persoana care a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca este cea mai hindusa persoana de pe forum .

Cine a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca o doare capu si nu se lasa pe mana vindecatorilor cu esperientza :P.

Cine a postat inaintea mea trebuie banata pentru ca nu a fost la concertul lui Tudor Gheorghe :P

Cine a poastat inainteaq mea trebuie banata ca aproape a terminat zacusca aia buna , pe care o face si noua nu ne-a dat nica. :P

Cine a postat inaintea mea trebuie banat ca-si vinde mosia.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat ca ii este gandul numai la bani si afaceri :D:

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu vrea sa se dea hutza-hutza. :D

Cine a poastat inaintea mea trebuie banat pt. ca e fixist in ceea ce priveste notele proaste si violenta :P.

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu respecta regulile si chiuleste de la ore. >:)>:):D8-x

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca nu a mai scris nimic la povesti postapocaliptice :D:

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca spioneaza pe la colturi >:)>:)>:)

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca discuta doar despre seisme :P pana la saturatie .

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca scoate limba excesiv de mult...

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca a bagat teroare in cursanti :P si-l banuiesc si de subiectivism .

Cine a postat inaintea prea trebuie banat pentru prea multa carcoteala...

Cine a postat inaintea mea trebuie banat, fara posibilitate de a mai deschide gura vreo data, pentru ca e mult prea pretentios si exigent, de multe ori si cand nu trebuie.:P>:)

Cine a postat inaintea trebuie banat pentru ca nu se vede pe sine in materie de carcoteala =))

Eram pt geo? Cred ca am postat in acelasi timp :D

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca isi face de cap...

Cine a postat inaintea mea trebuie banat pentru ca stie prea multe despre cutremure si nu se mai "vad"super cunostintele mele.

Back