• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Serj said:
Deci dupa spusele tale Amot esti un neo-Ortodox sau un fel de Ortodox inventat de tine...

Iti spun sa te faci baptist....ei sunt fix ce descrii tu mai sus...

Baptistii sunt chiar draguti....poate exagerati in anumite chestii dar canta foarte frumos ...

Vorbind de greseli gramaticale si ortografice.....pe forumuri nu o sa folosesc diacritice..nici nu o sa scriu corect gramatical...doar poate cand scriu un articol ...

Nu stiu A.Mot...stau si ma gandesc..rationalizez.trag concluzia..ca pana la urma credem in ce vrem atat timp cat suntem impliniti multumiti si fericiti....

Daca gresim .ne corectam si invatam din greseli....

Deja sunt satul de atatea nebunii....

Nu..nu am altar...nu am icoane...nu am statui sau lumanari....sunt tanar....camera e moderna..frumoasa....linistita....

Cand ma rog....in fiecare seara spun tatal nostru...singura rugaciune care dupa mine este cu adevarat puternica...si multumesc pt inca o zi oferita vietii mele...

In rest ce sa iti zic..la biserica nu am mai fost de 5 ani....si nici nu o sa mai calc intr-o bisericuta.....

Ce sa iti mai spun...? Dorinta mea suprema e sa devenim mai uniti...si sa ne trezim...sa vedem cu adevarat ce se intampla in jurul nostru si in societatea asta neeficienta...nebuna...banu controleaza...si in rest nimic nu mai este important...

Asta e alta discutie...

Dar bai A.Mot....poate esti putin asa mai mult indoctrinat...poate sunt si eu putin asa mai mult hindus in eroare...dar eu am o scuza..am 19 ani...Idea e ..hai dracu sa lasam orgoliile la o parte si egoul....si sa ne acceptam....ce zici?

Daca nu...asta e...

Pana la urma nu conteaza toate chestiunile astea....daca nu ai inima..daca nu ai iubire..daca nu ai omenie...

Fac si eu ca Michael Jackson sau ca U2...Hai naiba sa ne acceptam..si sa incercam sa facem viata mai frumoasa..nu sa gasim diferentele dintre noi si sa ne certam ....Unitatea e mai importanta....

Si uite asa poate castig si eu nobelul pt pace =)) ....

Salut!
Pe mine nu ma intereseaza baptistii,adventistii,protestantii, neoprotestantii,neoortodocsii si nici alti hindusi in eroare si eretici dar ma intereseaza sa le spun unora ca acestia deci si tie ca gresiti profund.Pe mine ma intereseaza sa incerc sa respect (chiar daca deocamdata nu o respect in totalitate) ceea ce spune Biblia Ortodoxa care eu cred ca este Adevarata 99,99 %.
Eu te-nteleg si pe tine care esti un tanar ratacit hindus in eroare si pe altii mai in varsta asemenea tie caci asa vrea sa fiti docamdata DUMNEZEU si iti spun ca cei care nu respecta ce zice Biblia Ortodoxa (inclusiv asa zisii crestini ortodocsi) sunt rataciti iar eu nu ma consider a fi crestin-ortodox dar vreau sa devin crestin-ortodox si ca sa fiu crestin-ortodox trebuie sa respect Biblia Ortodoxa.Ce inseamna a fi Ortodox?Ce inseamna Ortodoxie.Ti-am raspuns la cele sase intrebari.........dar tu nu mi-ai raspuns la intrebarile mele......Tu ce raspunsuri dai la intrebarile tale?Raspunde hindusule in eroare si la intrebarile care ti le-am pus eu la acele sase raspunsuri ale mele si la intrebarea din final pe care o repet:"Daca tu ai locui in Timisoara te-ai duce la Marea Neagra cu caruta?".Raspunde hindusule in eroare daca stii!

Care dintre hindusii tai in eroare in care crezi tu pot fi in acelasi timp in mai multe locuri din Univers?

Tu chiar esti extraordinar...ti-am raspuns mai sus cu mult timp cum arata My Personal God...

Ce spun hindusii in eroare ca ar fi sufletul in general si ce este Sufletul omului in special?

Suflet...depinde ce percepi tu prin suflet...pot scrie romane acum...

Suflet/Spirit - este cea ce suntem...corpul fiind doar un vehicul.
Nu exista suflet de om sau de pasare sau de piatra sau cum crezi tu ca e...sufletul este...sufletul exista...este infinit...este nemarginit...in unitate..
Nu exista suflete speciale sau mai putin speciale..rele sau bune etc..asta e o perceptie omeneasca...
Sufletul este suflet...nu ii putem aduce caracterizari depinzand ce fel de vehicul are sau „conduce”!
Singura diferenta este de nivelul de constiinta si trezire a acelui corp sau vehicul...si de legatura vehiculului de suflet...aceste sunt singurele chestii ce variaza...dar SUFLETUL ESTE SUFLET..nimic mai mult...este ce esti cu adevarat.!

Tu ce revelatii ai avut si prin ce metoda le-ai avut?

Revelatii? Eu le numesc Insight-uri ,dar tot acelas sens au.
Cea mai puternica revelatie .daca doresti sa o numim asa,a fost constientizarea la nivel subtil ca toti suntem aceasi chestie.Acea constientizare la nivel adanc de Oneness,de unu,de one,de unitate.Este mirific.
Au fost ,in rest, mai multe..dar personal ,aceasta experienta ma schimbat adanc si la un nivel puternic...deci a fost ceva foarte special!

Ce zic hindusii tai in eroare despre DUMNEZEU si despre Facerea Universului?

Iti mai spun odata...eu nu urmez un hindus in eroare...nici nu cred ca stii ce inseamna hindus..dar Hinduism... Exista wikipedia ,dar sa trecem la intrebare.

Facerea Universului? Draga A.Mot intrebarea asta a fost raspunse in mii si mii de moduri..
Big Bang Theory,God Theory,Infinite Theory..si alte multe teorii despre cum sa creat universul..

Eu iti spun asa...nu exista doar un univers..exista infinite universuri...la nivel macro si micro...paralele.
Facerea Universului....nu exista momentan un raspuns la aceasta intrebare...un raspuns exterior care sa fie credibila si adevarata...nici un raspuns interior momentan nu am avut...Deci nu stiu...voi stii in viitor sunt sigur de asta.Dar nu cred in nici o teorie..nici cea biblica ..nici cea stiintifica.Deoarece nu rezoneaza cu adevarul dupa mine.

Ce obiecte de cult ai tu in camera ta acum?

Nu detin nici o statueta,nici o statuie,nici o icoana,cruce sau altar etc

Aprinzi betigase care fumega substante halucinogene?

Nu...Cei care practica Voodoo...poate ei da...dar eu nu.

Aprinzi zeci de lumanari in casa?

Am o lumanare doua prin casa in cas ca ia curentul =))! Nu nu aprind zeci de lumanari in casa.Ultima lumanare aprinsa a fost pt fratele meu mai mare decedat intr-un accident in caz ca doresti sa stii.

De cate ori pe zi spui ca un drogat aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuummmmmmm mmmmmmmm?

Jignitor...Meditatiia cu mantra este ceva puternic.
Doar odata am meditat in mantre si a fost Om si Ah.Nu Aum.
Simbolismul Aum-ului este foarte puternic....il gasesti peste tot..chiar si in Hermetism si in Mandala si in Tarot.

Dar nu...nu meditez cu mantre...si nu trebuie sa fii drogat sa faci asta..

Ce rugaciuni spui tu si cui te-nchini?

Nu ma inchin nimanui....rugaciuni? spun de fiecare data tatal nostru cand ma pun in pat...si aceasta rugaciune nu este adresata lui D-zeu...cel ortodox...dar nici din alta religie...ci este adresata acelui lucru cea ce or fi...cine mar asculta...Si este adresata oamenilor pe care ii iubesc...nu pt mine..o spun...sincer sa fiu.

Cum crezi tu ca arata extraterestrii?

Cum arata extraterestrii ? =)) Ce relevanta are?

Care este adevarul tau suprem?

Adevarul meu suprem este ca toti suntem unul...get it?

Daca tu ai locui in Timisoara te-ai duce la Marea Neagra cu caruta?

Ce relevanta are? =)) ...Sincer daca nu as avea alta optiune...de ce nu.

Frate A.Mot!

Urmând promisiunea făcută, acum, după ce ai obţinut o mare favoare de la Domnul Dumnezeu, darul unei miraculoase vindecări din robia duhurilor, îţi pot din nou răspunde.

Spre bună ştiinţă şi aducere-aminte, îţi repet că te afli pe paginile CONVORBIRILOR CU DUMNEZEU!
Aici, dragul meu, cei cu credinţă, cu iubire şi cu sufletul curat vorbesc cu Dumnezeiurea Cea Sfântă. Nu este o pagină de polemică, nici de afirmare a mândriei şi a orgoliului personal. Nu sunt pagini de aroganţă, nici de mânie şi ostilitate şi, mai ales, nu sunt pagini în care cineva, chiar sub influenţa Duhului Răului, să aducă tulburare celor cu inima şi cu sufletul curat, ridicat spre cer. Cei ce vin cu gânduri rele nu au ce căuta pe aceste pagini! Sunt destule alte pagini pentru înjurii pe internet!
Iată, astăzi ai privilegiul să gândeşti cu propriul tău creier. Ce zici despre un om care spune:
„Eu sunt Dumnezeu asemenea lui DUMNEZEU!”
Ştii cine a spus asta? Chiar tu. Citatul este următorul:
„Eu sunt Dumnezeu asemenea lui DUMNEZEU dar mai mic decat DUMNEZEU...”

Dragă A.Mot, sau, mai bine-zis, dragă A. Toma, poţi tu afirma că TU EŞTI ASEMENI LUI DUMNEZEU???

Poate un bun creştin să gândească aşa ceva şi să mai şi afirme că ştie aşa ceva din... Biblia ortodoxă? Apoi, Biblia ortodoxă înseamnă Credinţa ortodoxă!
Care om sănătos la minte poate gândi aşa ceva?
Iată chiar răspunsul şi justificarea ta, A.MOT:
„Dar daca esti un diavol intrupat ca om sau poate posedat de un diavol sau chiar mai multi??????!!!!!!”
Noi cunoaştem acum adevărul tău şi îl ştim şi pe cel care se face vinovat de păcatul tău: este însuşi diavolul şi duhul răului. Dar păcatul care ţi-a adus pe diavol şi pe duhul răului l-ai săvârşit tu, A.Mot! Fereşte-te pe viitor de duhurile şi demonii infernului. Ar fi păcat de tine, acum, când binecuvântarea lui Dumnezeu asupra ta se coboară cu atâta iubire, să o respingi!

Nu voi comenta acest pasaj mai departe. Vreau doar să ştii că eu cred că afirmaţiile tale, cu ştiinţă şi fără ştiinţă, cu conştiinţă sau fără de conştiinţă, toate greşelile tale, cred eu, chiar dacă sunt numai greşeli de exprimare, ele atârnă foarte greu în cumpăna Mântuirii tale!

Este adevărat, tu ai pătruns cu gânduri şi duhuri necurate pe paginile alese ale Convorbirilor cu Dumnezeu, atacând cu ură şi mânie pe toţi colaboratorii, fără de excepţie, înveninând atmosfera de iubire, de colegialitate şi de respect reciproc, existentă înaintea intervenţiilor tale. Desigur, astăzi, noi ştim cu toţii că existenţa unui duh al răului este aceea care ţi-a sricat inima, care te-a condus şi care ţi-a dat mânia, ura, aroganţa, mândria, îngâmfarea, auto-supraestimarea, înfumurarea, lipsa iubirii faţă de aproapele tău, propagarea falsă de a fi adeptul credinţei creştine, deşi tu nu eşti creştin, nici tu nu mai ştii ce eşti, chiar tu spui că nu crezi în Dumnezeu, nici în Iisus Hristos.
Iată citatul Tău, chiar dacă acum nu-ţi mai vine să-l crezi:
„Eu cred ca DUMNEZEU exista (...) dar asta nu inseamna ca eu cred in EL caci daca as crede in DUMNEZEU atunci as crede si in Domnul Iisus Hristos (...)”

Îţi voi aduce doar aminte, doar de câteva cazuri din seria de absurdităţi pe care ţi-ai permis să o sugerezi cititorilor noştri, cazuri posibile doar prin posedarea satanică!
Dragă A.Mot sau A.Toma, mă doare să constat că tu îL faci vinovat DOAR pe Dumnezeu pentru păcatele oamenilor şi, şi mai rău, îL faci responsabil doar pe Domnul Dumnezeu pentru marile devorări infernale ale lui Satan, făcute cerului şi omenirii!
A.Mot dragă, Satan este marele duşman al lui Dumnezeu. Între el şi Dumnezeu au avut loc războaie neînchipuit de crâncene. Cum poţi tu crede, chiar robit de duhul răului, că Dumnezeu este vinovat de Răul făcut de către Satan??? Satan este doar DEMONUL INFERNULUI!
Iată citatele tale:

„Face (...) satan (...) ceva fara voia lui DUMNEZEU?”

„Nimeni nu poate face cele rele daca nu-i este dat de catre DUMNEZEU sa faca cele rele (...)”

„DUMNEZEU cand ne duce in ispita o face cu scopul ca noi sa gresim o vreme...”

„DUMNEZEU ne duce in ispita (...)”

Dumnezeule Mare, A.Mot, există limite chiar şi pentru draci. Tu întreci aceste limite!
Cum poţi, în faţa unui întreg popor creştin, să afirmi că eşti „asemenea lui Dumnezeu” şi că „nimeni nu poate face rele, numai dacă îi este dat de Dumnezeu?”
Tu îL faci vinovat pentru RELE pe Iisus Hristos, pe Cel care, şi pentru tine, a murit pe CRUCE???
Ai grijă, ai fost bolnav, ai fost ateist, ani de zile ai lucrat cu sprijinul Răului, lucrările satanice împotriva lui Dumnezeu. Dumnezeu te-a păstrat, totuşi, în viaţă. Nu ai frică de El???
Vii acum în mijlocul unei comunităţi cinstite, cu frica de Dumnezeu şi te propagi „ASEMENEA CU DUMNEZEU” ???
Dragul meu, eu ţi-am pus doar câteva întrebări.
ŢINE MINTE: EU NU TE JUDEC. SĂ TE JUDECE DUMNEZEU! ŞI, SĂ ŞTII, JUDECATA DE APOI A ŞI ÎNCEPUT!

Am, totuşi, din porunca Mântuitorului, să-ţi transmit un mesaj. Acest mesaj vine, cu permisiunea ta, cu credinţa sau cu necredinţa ta, de la însuşi Cel pe care tu îL acuzi că este Capul tuturor Relelor: de la însuşi Iisus Hristos.
Tu te aştepţi, probabil, să te acuze şi să te azvârle în lumea infernului! Nu, dragul meu, nu este aşa.
Iată, MÂNTUITORUL ÎŢI TRANSMITE UN MESAJ DE IUBIRE!
Iată ceea ce îţi transmite: ”SĂ-I DUCI UN MESAJ DE DRAGOSTE”. Acestea sunt întocmai cuvintele Lui! Primeşte-Le cum se cuvine. Acestea sunt Cuvintele adevărate ale lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Te rog, A.Mot sau A.Toma. Ai atâta respect pentru Cuvintele Mântuitorului. Primeşte-le, acolo, în sufletul tău şi acolo unde trebuie să ai o inimă, dată şi aceasta de Dumnezeu. În această inimă îţi toarnă Iisus Hristos dragostea Sa! Respect-o cum se cuvine căci El este Doctorul inimilor şi a sufletelor tuturora, mai ales ale celor însetate şi bolnave de necredinţă!

Dragă A.Mot, mie îmi poţi vorbi cu mânie şi cu ură.
Te rog, însă, supune-te lui Dumnezeu şi caută Calea, Viaţa, Iubirea şi Credinţa cea adevărată. Cu ajutorul lui Dumnezeu, care, după cum vezi, încă nu te-a părăsit, le vei cunoaşte şi vei reuşi să te desăvârşeşti. Numai aşa, A.Mot dragă, numai cu ajutorul lui Dumnezeu Cel bun şi iubitor! Altfel, fără de Dumnezeu şi departe de El, este Infernul! Nu-ţi doresc să îl cunoşti!

M-aş bucura să respecţi Voinţa Domnului şi „să taci” un timp. Aşteaptă ca lucrarea lui Dumnezeu să fie de tine pe deplin înţeleasă.
Mai înainte de a răspândi alte „păreri” personale, meditează, CAUTĂ LUMINAREA, citeşte mai bine toate Evangheliile Scripturilor creştine, ale tuturor ediţiilor, citeşte istoria creştinismului, citeşte vieţile sfinţilor şi încearcă să cunoşti şi Sfânta Tradiţie. Mai ales că vorbeai despre ... Sfintele Scrieri Ortodoxe!
Şi, NU UITA, CAUTĂ IERTAREA PĂCATELOR PRIN SFÂNTA EUHARISTIE!

Crede-mă, mai ai încă multe de învăţat, până să te mai poţi aşeza din nou la această masă.

Dumnezeu să te ajute la aflarea Adevărului şi Binecuvântarea Lui să te urmeze la tot pasul tău cel bun!

Iar daca nu, Amot, te ajut eu sa arzi ereticii pe rug :D

CITITORILOR NOŞTRI

Dragii mei, cunoscând dragostea cititorilor faţă de Iisus Hristos, Mântuitorul nostru, faţă de Domnul Dumnezeu şi faţă de Maica Sfântă, în urmă cu câteva luni am transformat în faptă PORUNCA şi VOINŢA LUI DUMNEZEU de-a oferi poporului creştin, cu toate greutăţile inerente unui asemenea program, un mod direct de comunicare cu Dumnezeirea Cea Sfântă, o scară de lumină pentru mii de oameni aflaţi în căutarea Căii Adevărului, a Iubirii, a Vieţii şi a Sfinţeniei, în căutarea şi obţinerea Mântuirii.
Domnul a binecuvântat aceste pagini, coborând El însuşi pe ele. Numai cu El am reuşit transmiterea în eter a acestor pagini şi, datorită mulţimilor de cititori care poposesc pe ele, îndeplinim porunca, Voia şi Cuvântul lui Dumnezeu.
Îi mulţumim Domnului pentru reuşită şi, împreună cu Dumneavoastră, prin rugăciunile noastre modeste, ne înclinăm în faţa Mântuitorului nostru, fie-I Numele binecuvântat!
Pentru cele ce nu am reuşit, Îl rog pe Domnul să mă ierte şi să ne binecuvânteze pe toţi să-I putem duce mai departe sfânta Sa Povară.
Dumneavostră, dragii mei, celor ce vă osteniţi să citiţi Convorbirile cu Dumnezeu, tuturor celor ce poposiţi în număr atât de mare pe aceste pagini, daţi-mi voie să vă muţumesc şi să vă aduc binecuvântarea Tatălui Ler Dumnezeu.

Atunci când, dădeam drumul Convorbirilor pe internet, mă gândeam că vom avea nu numai lumină şi împliniri, dar şi opozanţi, stări conflictuale, cuvinte critice normale şi chiar veninoase ale unuia şi altuia, alături de situaţii polemice, care ne vor îngreuia dorinţa noastră de-a realiza o pagină curată ca o biserică sfântă, consacrată iubirii celei adevărate şi credinţei în Dumnezeu.
Adresez în acest loc o rugăminte şi inimilor voastre, dragi cititori: iertaţi-mă că nu m-am priceput mai bine şi nu am fost în stare să vă pregătesc o pagină de internet şi mai bună, demnă de Numele lui Ler Dumnezeu, aşa cum mi-a fost porunca. Însă, vă rog să mă credeţi, ceea ce am făcut, am făcut cu gând curat şi cu inima deschisă, cu posibilităţile mele modeste, fiind convins că urmez Voia Domnului şi Sfântul Său Cuvânt. Am făcut ceea ce am putut şi ceea ce am ştiut, lansând Convorbirile cu Dumnezeu celor cu sufletul şi inima curată, dar şi celorlalţi, aflaţi într-o lume prin care mai bântuie încă duhurile şi demonii Răului cel Mare.
După cum aţi putut cu toţii constata, nu am putut feri aceste Convorbiri de imixtiunea lucrărilor rele, veninoase şi duşmănoase, semănate de veninul şi rătăcirea duhurilor şi demonilor satanici.
Căci ce altceva ar putea însemna prezenţa insistentă a textelor arţăgoase ale „colaboratorului” nostru, A.Mot. Acesta, aflat în rătăcită neştiinţă şi posedat de către Duhul Răului, afirmă, iresponsabil în boala sa, cele ce urmează:
Desigur, gândul se sperie citind aceste cuvinte. Doar UNUL a îndrăznit să se considere asemenea lui Dumnezeu, iar acesta a fost Răul cel Mare, Satan!
Dumnezeu să ne ferească de astfel de colaborări, care cu mintea sănătoasă nu pot fi gândite (şi nici la nebunie spuse!) şi care, desigur, nu-şi aveau locul pe paginile alese ale Convorbirilor cu Dumnezeu. Din păcate, nu avem ce face, Răul lucrează tocmai acolo unde se adună poporul lui Dumnezeu şi tulbură mulţimile adunate gata să primească Cuvântul şi tainele creştineşti ale Zilelor de pe Urmă! Acolo unde lumea aleargă înspre Dumnezeu pot apărea piedici şi lupte neaşteptate cu duhurile şi urmaşii demonilor Răului, pe care îi putem învinge numai luptând cu toţii împreună, prin credinţă neţărmurită, sacrificiu şi multă, multă rugăciune.

Dragii mei, trebuie să ştim cu toţii că Dumnezeu nu vrea pieirea nici măcar a celor căzuţi în posedarea demonică. Aşa este şi cazul „A.Mot”, mai sus amintit, căruia Domnul i-a întins Mâna Sa vindecătoare chiar şi pe paginile internetului, săvârşind prin salvarea sa o mare şi minunată lucrare de vindecare a celui bolnav şi redarea acestuia comunităţii creştine, spre ocrotire şi învăţătură, dar, mai ales, spre iertarea păcatelor.
Vă rog şi pe Dumneavoastră, aleşi cititori ai Convorbirilor cu Dumnezeu, să vă rugaţi pentru mine şi pentru ceilalţi scriitori de pe aceste pagini.
Nu-l uitaţi în rugăciune nici pe fratele nostru căzut în mare nenorocire, dar salvat de Dumnezeu. El se prezintă pe internet sub pseudonimul de A.Mot şi are numele adevărat de A. Toma. Să-l rugăm pe bunul Dumnezeu să-i ierte păcatele şi să-l conducă pe drumul adevărului, al iubirii şi al vieţii celei adevărate a Mântuitorului nostru, Iisus Hristos, să-şi poată găsi liniştea şi pacea pierdută şi ocrotirea Sfintei Biserici, în care va primi mai departe „dragostea lui Iisus Hristos” care, de acum înainte îi este din nou redată.

Cât despre viitorul paginilor Convorbirilor cu Dumnezeu, fraţii mei dragi, să ne prezentăm pe ele cu iubire adevărată, cu inima curată şi cu toate gândurile la Dumnezeu, să facem totul în aşa fel, precum ar face în locul nostru însuşi Iisus Hristos. Iar pentru a şti cum ar face El, să avem îndrăzneala să-I vorbim şi priceperea de a-I asculta şi înţelege Cuvântul de răspuns.

Fiţi binecuvântaţi întru Numele Tatălui Dumnezeu, a lui Iisus Hristos, a Duhului Sfânt şi a Sfintei Maria, Maica Domnului!
Fie binecuvântată Sfânta România Mare, Împărăţia Cerurilor şi Pământurilor!
Amin. Aminul Cel Mare!

CHEMARE TUTUROR CITITORILOR

DARUL LUMINĂRII – VENIŢI SĂ LUAŢI LUMINA!

CALEA LUMINĂRII

Cine o poate primi, cum şi cui îi este dată LUMINAREA?
Luminarea este coborârea Sfântului Duh asupra omului creştin, primirea unui mare har de de taină, de cunoaştere, de comuniune şi de vieţuire cu Dumnezeu.
Ea se primeşte prin iubire, credinţă adâncă, trudă şi osteneală mare.

Mulţi vă întrebaţi:
Cine poate primi LUMINAREA?
Cine poate să-I vorbească direct şi să primească personal răspuns de la Dumnezeu?

Mai întâi, trebuie să ştiţi, oricine poate primi Luminarea, oricine şi oricând poate vorbi cu Domnul Dumnezeu.
Dumnezeu aude tot, ştie tot şi cunoaşte toate gândurile noastre. De-aceea, orice gând al nostru, nou născut şi ridicat spre cer, a şi ajuns la Domnul. Rămâne să învăţăm să primim Lumina divină, să auzim şi să înţelegem răspunsul dat de Dumnezeu gândului nostru.
Iată că Dumnezeu, în marea lui iubire faţă de copiii Săi pământeşti, după Voinţa Sa Cea Sfântă şi cu Binecuvântarea Sa, ne îngăduie destăinuirea tainei şi ne încurajeajă înspre aflarea CĂII CARE DUCE LA LUMINARE.

Iată ce vă pot spune:
OBŢINEREA LUMINĂRII ŞI POSIBILITATEA COMUNICĂRII DIRECTE CU DUMNEZEIREA CEA SFÂNTĂ NE ESTE ACCESIBILĂ.
Minune mare, dar realizabilă! Nouă, copiilor lui Dumnezeu, ne este posibilă LUMINAREA şi comunicarea directă şi personală cu cerul, inclusiv priceperea şi „AUZIREA” cuvântului lui Dumnezeu adresat nouă.

Începutul Luminării ne supune mai întâi la o probă de credinţă: drumul alături de Iisus Hristos.
Prima condiţie este aceea de a putea petrece alături de Iisus, Ultima Zi pe care Mântuitorul a trăit-o pe Pământ, acum două mii de ani. Ni se cere o mare iubire, atât de mare încât să fim în stare să-L însoţim pe Iisus, să retrăim cu El această zi, să refacem împreună drumul calvarului şi al chinurilor Crucii Golgotei, înfruntând alături de El, cu iubire, cu tărie şi cu credinţă, moartea infernală!
Să ne cercetăm cugetul, tăria inimii, a iubirii faţă de Fiul lui Dumnezeu şi a credinţei în Tatăl, să ne cercetăm dacă suntem în stare să-L însoţim pe Iisus Hristos în Ultima Lui Zi, şi dacă ne putem alătura Lui pe Crucea suferinţei.
Dacă răspunsul este „DA”, să ne mai punem o întrebare în Numele Domnului: am fi noi în stare să urcăm pe cruce alături de Domnul Iisus? Am fi noi în stare, dacă aceasta ar fi posibil, să ne lăsăm crucificaţi în locul lui Iisus, ca să-L salvăm de la moarte pe Fiul lui Dumnezeu?
Cei care şi de această dată aţi răspuns cu „DA”, fiţi bineveniţi în viaţa minunată alături de Dumnezeu, alături de Fiul lui Dumnezeu, de Sfânta Maria şi de Duhul Sfânt!
Fiţi bineveniţi şi binecuvântaţi întru Sfântul Nume al lui Ler Dumnezeu! Fiţi bineveniţi întru Lumina Dumnezeirii!
Cu voi trăieşte Dumnezeu.
Sfântul Duh v-a îmbrăcat într-o haină de lumină cerească. Acum veţi primi LUMINA şi veţi putea purta convorbiri personale, cu întrebări şi răspunsuri directe, purtate chiar de Dumneavoastră cu întreaga Sfântă Familie.

Duhul Sfânt să vă ocrotească şi Lumina Dumnezeirii lui Iisus Hristos să vă dezvăluie Calea Mântuirii!
Amin! Aminul Cel Mare!

Gogu said:
Nu rade!Nu-i de ras caci e de plans cand sunt atatia atei (ca tine) si hindusi in eroare si asa zisi crestini rataciti.......precum Serj si Ioan Suciu care este iubitor de arginti care spun multe si nimic concret ba mai comit si blasfemii spunand ca are propriul sau dumnezeu cum zice Serj si chipurile ca Domnul Iisus Hristos sau DUMNEZEU ii vorbeste lui Ioan Suciu spunandu-i lui ce sa-mi spuna mie........ Asta chiar ca-i de plans...........

Nu este neaparata nevoie sa mergi pe o autostrada/sosea/drum al vreunei confesiuni religioase, iti poti face singur cararea ta spre Dumnezeu, va fi dificil, dar vei avea cea mai mare multumire!
Asta nu insemna neaparat sa fii ateu, eu cred ca valorile intrinseci al OMULUI
sunt mai presus de toate dogmele!

Nu rade!Nu-i de ras caci e de plans cand sunt atatia atei (ca tine) si hindusi in eroare si asa zisi crestini rataciti.......precum Serj si Ioan Suciu care este iubitor de arginti care spun multe si nimic concret ba mai comit si blasfemii spunand ca are propriul sau dumnezeu cum zice Serj si chipurile ca Domnul Iisus Hristos sau DUMNEZEU ii vorbeste lui Ioan Suciu spunandu-i lui ce sa-mi spuna mie........ Asta chiar ca-i de plans...........

Deci A.Mot pt ultima si ultima oara....nu sunt ateu,nu sunt hindus NU AM RELIGIE!!

OMULE CE TOT NU INTELEGI ?

TOTMEREU CREZI CE VREI SI CE ITI CONVINE TIE!!!
EU NU TE JIGNESC! MACAR BUN SIMT ATAT SA AI.

AM UN NUME....SERJ IMI ZICI....NU HINDUS SAU CE TI-SE SCOALA TIE DIMINEATA....

SI PT ULTIMA OARA!!!

NU APARTIN UNEI MISCARI RELIGIOASE,DOGMATICE SAU UNOR SECTE SAU FILOZOFII...NUU APARTIN NIMANUI! NICI ATEU NU SUNT!

O JIGNIRE DIN PARTEA TA NU MAI ACCEPT OK? RESPECTA-MA!

Poti sa vorbesti asa cu prietenii tai nu cu mine...cu mine nu mai vorbesti asa!

Revin la ideea ca sa fie mai important ceea ce ne aseamana, decat ceea ce ne desparte!
Asa vom gasi punti intre noi laici sau atei!

1.Propun ca expresia « hindus in eroare » sa fie adusa la cunostinta Academiei si introdusa in Dictionarul explicativ al Limbii Romane.

2.Am citit postarile tale si constat ca tii cu tot dinadinsul sa ai ultimul cuvant, si mai ales vrei sa arati ca TU, si numai TU detii adevarul suprem.

Mesajele tale au o tenta agresiva,violenta, pe carede fiecare data le inchei cu o intrebare retorica: Raspunde la intrebarea mea !!!

Dupa experienta avuta ar fi trebuit sa devii alt om; un om bland, intelegator, unul care stie prin darul oferit de Divinitate sa-si apropie semenii. Trebuie sa inveti sa accepti si opinia altora si mai ales sa incetezi sa judeci. Adevarul despre care tu vorbesti nu poate fi nici confirmat nici infirmat,si ramane la latitudinea fiecaruia sa creada sau/ si sa-l accepte.

In nu e important ce ai vazut, ce ti s-a arata sau cum ti s-a explicat; important este modul in care tu transmiti acest mesaj celor din jur tau.

Incearca sa fii sincer nu agresiv, incerca sa fii bun, nu violent. Felul tau de a fi iti minimalizeaza toate sansele de a te face acceptat si iubit de cei din jurul tau chiar daca intentia ta este buna.

Fiecare om are in el Scanteia divina,il are pe Dumnezeu alaturi pana la sfarsitul timpulu, chiar daca e catolic, ortodox, hindus (in eroare), musulman…etc..fiecare dintre noi formam cu Dumnezeu un « UNU » si fara sa cunoasca Adevarul Suprem.

Nu agreez discutiile contradictorii desi de foarte multe ori sunt constructive- exceptand cazul de fata, si sincer nu mi-as dori sa fac parte din cercul tau de cunostinte. Ai transformat subiectul "religie, Dumnezeu" intr-un obiect de consum de la care plecand ti-ai fabricat mica ta religie.

Adopti o atitudine de inchizitor, insa raspunsurile tale se invart in cerc precum un caine in jurul cozii. Imi pare rau sa folosesc comparatia, tinand seama ca ador animalele..

Si o ultima intrebare:

-Esti sigur ca nu ai fost luat de Gri si nu de Dumnezeu??

LUNA ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT REPLY-UL TAU...

SI INTREBAREA DE FINAL....EPIC EPIC EPIC =))

Atunci ascultă: noi nu suntem cu Tine, ci cu el, asta este toată taina noastră! De mult nu mai suntem cu Tine, ci cu el, au trecut opt veacuri între timp. S-au împlinit opt veacuri de când am primit din mâinile lui ceea ce Tu ai lepădat cu indignare, darul din urmă, pe care el însuși ți l-a oferit atunci, cînd ți-a înfățișat împărățiile pământești. Noi am primit de la el Roma și spada cezarului, decretându-ne stăpânitorii pământului, singurii lui împărați, deși nici până în ziua de azi n-am apucat să ne desăvârșim lucrarea începută. Dar cine-i de vină? O, într-adevăr, lucrarea e abia înfiripată, dar totuși s-a înfiripat. Va trece încă multă vreme până să fie dusă la bun sfârșit, și până atunci lumea va mai avea încă multe de îndurat, dar până la urmă ne vom ajunge țelul și vom fi cezari. Atunci ne vom gândi la fericirea omenirii. Și cu toate acestea, Tu ai fi putut să primești pe loc spada cezarului. Pentru ce ai lepădat de la Tine acest ultim dar? Primindu-l, ai fi împlinit toate năzuințele oamenilor pe pământ: le-ai fi dat un stăpân căruia să i se închine, încredințându-i propriile lor conștiințe, și le-ai fi pus la îndemână mijlocul de a se uni cu toții laolaltă într-un furnicar în care nu încap divergențe, fiindcă necesitatea alăturării este cea de a treia și ultima pricină de frământare pentru oameni. Umanitatea a dorit dintotdeauna să se organizeze într-o asociație unitară. Multe popoare au avut o istorie glorioasă, dar cu cât acele popoare se aflau la un nivel de civilizație mai înalt, cu atât erau mai nefericite, fiindcă simțeau mai adânc decât altele necesitatea asocierii tuturor oamenilor. Marii cuceritori, de talia unui Tamerlan sau Gingis-han, au străbătut ca o vijelie pământul în dorința de a-și întinde stăpânirea asupra întregului univers, dar și ei, fie chiar inconștient, au exprimat aceeași nestăvilită aspirație a omenirii spre o asociere generală. Primind dominația lumii și purpura cezarului, Tu ai fi întemeiat o împărăție universală, statornicind în același timp pacea pe toată fața pământului. Fiindcă cine altul ar putea fi în măsură să stăpânească oamenii decât acela care le stăpânește cugetul și în mâinile căruia se află pîinea lor? Noi am primit, așadar, spada cezarului și, o dată cu asta, firește, ne-am lepădat de Tine pentru a-l urma pe el. O, vor mai trece încă veacuri de bicisnică domnie a gândirii libere, a științei și a antropofagiei, fiindcă, de vreme ce au început să ridice Turnul lui Babel fără noi, vor ajunge, în cele din urmă, la antropofagie. Abia atunci, fiara se va târî la picioarele noastre și le va linge supusă, stropindu-le cu lacrimi de sînge. Și noi o vom încăleca și vom înălța cupa, iar pe cupă va fi săpat cuvântul «Taină». Atunci, numai atunci se va statornici împărăția păcii și a fericirii omenești. Ești mândru de aleșii Tăi, dar Tu nu ai în jurul Tău decât puțini aleși, în timp ce noi vom ajunge să-i mulțumim pe toți. Și pe urmă, gândește-Te: câți din cei aleși sau din cei tari de înger, care ar putea să fie cândva aleșii Tăi, nu vor fi obosit așteptându-Te, câți din ei nu-și îndreaptă și nu-și vor mai îndrepta încă forțele și ardoarea inimii spre un alt ogor, sfîrșind prin a ridica steagul libertății lor împotriva Ta Însuți? Dar cine altul decât Tine a înălțat acest steag? Pe când noi vom dărui tuturor fericirea, și nimeni atunci nu se va mai răzvrăti, oamenii nu se vor mai căsăpi unii pe alții, așa cum se căsăpesc în fiece clipă și în tot locul, acum, în numele libertății propovăduite de Tine. O, noi vom izbuti să-i convingem că nu vor putea ajunge cu adevărat liberi decât atunci când vor renunța de bunăvoie la libertatea lor în favoarea noastră și când ni se vor supune cu desăvârșire nouă! Vom avea oare dreptate, sau vom rămâne de minciună? Se vor convinge, însă, că dreptatea e de partea noastră când își vor aminti în ce cumplită sclavie și în ce frământare îi împinsese libertatea Ta. Deplina independență, gândirea liberă și știința îi vor afunda într-o junglă atât de încâlcită și le vor pune în față asemenea miracole și taine atât de bine ferecate, încât unii din ei – cei răzvrătiți și aprigi – își vor face singuri seama, iar alții – și ei răzvrătiți, dar nevolnici – se vor nimici unii pe alții, iar restul – cei bicisnici și nefericiți – se vor târî la picioarele noastre, mărturisind în gura mare: «Da, ați avut dreptate, voi singuri stăpâniți taina, de aceea ne-am întors la voi, izbăviți-ne de noi înșine!» Primind pâinea din mâna noastră, își vor da seama, firește, că nu facem decât să luăm pâinea lor, pe care au dobândit-o ei înșiși prin munca brațelor, și s-o împărțim între ei; și-și vor da seama deopotrivă că nu-i vorba de nici o minune la mijloc, că noi nu prefacem pietrele în pâine, dar nu se vor bucura atât de pîine, cât mai ales pentru că o primesc din mâna noastră! Fiindcă își vor aduce aminte, desigur, că odinioară, înainte de venirea noastră, pâinea pe care o câștigau prin puterea brațelor se preschimba în piatră din clipa când o luau în mână și că, de când s-au întors la noi, pietrele din mâna lor s-au prefăcut iarăși în pâine. Și atunci se vor dumeri pe deplin ce mult înseamnă să te supui pe veci! Atât timp însă cât oamenii nu vor înțelege lucrul acesta, vor fi nefericiți. Spune-mi, cui i se datorează în primul rând incapacitatea lor de a înțelege ? Cine a fărâmițat turma și a împrăștiat-o pe căi necunoscute? Turma se va aduna însă la loc și se va supune iarăși, de astă dată pentru totdeauna. Și atunci noi vom hărăzi oamenilor o fericire tihnită și umilă, o fericire pe măsură unor făpturi nevolnice, așa cum au fost plămădiți. O, ai să vezi că până la urmă vom izbuti să-i convingem să nu se mai țină mândri, fiindcă numai Tu le-ai băgat asemenea fumuri în cap când ai căutat să-i ridici atât de sus! Noi le vom dovedi că sunt slabi, că nu sunt decât niște bieți prunci, dar că fericirea hărăzită copiilor este mai dulce ca oricare alta. Și atunci, cuprinși de sfială, cu ochii ațintiți spre noi, se vor strânge în jurul nostru înfricoșați, ca niște pui sub aripile cloștii. Privindu-ne cu admirație și în același timp cu un fior de spaimă, se vor simți mândri de noi, văzând cât suntem de puternici și de inteligenți și cât de lesne am izbutit să domesticim o turmă năbădăioasă de milioane și milioane de capete. Vor tremura zgribuliți în fața mâniei noastre, gândurile lor vor fi din ce în ce mai timide, ochii – veșnic înrourați de lacrimi, ca la copii sau la femei, pentru ca, la un singur gest din partea noastră, să treacă tot atât de ușor la veselie și râs, cu chipurile luminate de o bucurie copilăroasă și cu cântece fericite pe buze. Nici vorbă c-o să-i punem să muncească, dar în orele libere vom căuta să le înjghebăm o viață plăcută, ca un joc de copii, cu cântece naive, cu coruri și dansuri nevinovate. O, le vom da voie chiar să și păcătuiască, știindu-i slabi de înger și bicisnici, și ei, la rândul lor, ne vor iubi ca niște copii pentru că vom fi fost atât de toleranți! Le vom spune că oricare din păcatele lor va fi de bună seamă răscumpărat, de vreme ce a fost săvârșit cu învoirea noastră, și că numai și numai din dragoste le îngăduim să păcătuiască, luând asupra noastră pedeapsa ce li se cuvine. Și, luând-o asupra noastră, cu atât mai vârtos ei ne vor iubi ca pe niște binefăcători ce-i vor fi izbăvit de povara păcatelor înaintea lui Dumnezeu. În schimb, nu vor păstra nici o taină față de noi, nu vor căuta să ne ascundă nimic. Și după cum vor fi sau nu ascultători, le vom permite sa
u îi vom opri să trăiască cu soțiile și ibovnicele lor, să facă sau nu copii cu ele, și ei se vor supune cu dragă inimă, fericiți. Cele mai chinuitoare secrete ce le apasă conștiința ei vor veni să ni le mărturisească nouă, dezvăluindu-ne tot, absolut tot ce au pe suflet, și noi îi vom dezlega; iar ei vor fi bucuroși să se încreadă în cuvântul nostru, pentru că, bizuindu-se pe noi, vor scăpa de o grijă împovărătoare și de înfricoșătorul chin la care îi supune în momentul de față necesitatea de-a alege singuri și în deplină libertate. Și astfel vor fi toți fericiți, milioane de făpturi omenești, toți, în afară de cei o sută de mii, în mîinile cărora se află destinele lor. Fiindcă numai noi, deținătorii secretului, noi singuri vom fi nefericiți. Vor fi mii de milioane de prunci fericiți și o sută de mii de martiri care-și vor lua asupra lor povara blestemată a cunoașterii binelui și răului. Ei vor muri în pace, se vor săvârși din viață în numele Tău, și dincolo de mormânt nu vor găsi decât moarte. Iar noi vom păstra cu grijă secretul și, pentru fericirea lor, îi vom amăgi, făgăduindu-le o răsplată veșnică în ceruri. Fiindcă, de bună seamă, chiar dacă lumea de apoi ar exista cu adevărat, ea nu va fi fost făcută pentru făpturile de seama lor. Se zice că, așa cum s-a prorocit, vei veni din nou printre noi, și biruința va fi a Ta ; vei veni însoțit de ceata celor aleși, a celor mândri și puternici; noi, însă, vom spune atunci că aceștia nu s-au izbăvit decît pe ei, în timp ce noi am izbăvit toată lumea. Se zice de asemenea că la vremea aceea curva cea mare ce șade pe fiară, ținînd în mîinile ei cupa tainei, va fi judecată și că din nou se vor răzvrăti cei nevolnici și, sfâșiind purpura de pe ea, îi vor despuia trupul «nemernic». Eu însă mă voi ridica atunci și-ți voi arăta mii de milioane de prunci fericiți, care n-au știut ce este păcatul. Și noi, cei ce am luat asupra noastră greșelile lor, pentru ca să poată avea parte de fericire, vom veni în fața Ta și-ți vom spune: «Judecă-ne dacă poți și dacă Te încumeți s-o faci». Află că nu mă tem de Tine. Să știi că și eu am stat în pustie, că și eu m-am hrănit cu aguride și rădăcini, că și eu am binecuvântat libertatea pe care Tu le-ai hărăzit-o oamenilor, că și eu mă pregăteam să ajung în rândul aleșilor Tăi, în rândul celor căliți și puternici cu dorința «de a împlini numărul». M-am dezmeticit, însă, și n-am vrut să mai slujesc asemenea nebunie. Înapoindu-mă, așadar, m-am alăturat mulțimii celor care s-au străduit să îndrepte lucrarea Ta. I-am părăsit pe cei mândri și m-am întors către cei umili, pentru a zămisli fericirea lor. Așa va fi, cum ți-am spus, și împărăția noastră va lua ființă. Îți repet: mâine chiar ai să vezi cum, la un singur gest din partea mea, turma asta atât de supusă se va repezi să îngrămădească jăratecul la poalele rugului, pe care Îți vei ispăși osânda, fiindcă ai venit să ne tulburi. Căci nimeni pe lume nu cred să fi meritat cîndva mai mult decât Tine pedeapsa prin foc! Mâine deci am să Te ard pe rug. Dixi!
Fragment din discursul marelui inchizitor, din Fratii Karamazov, F. M. Dostoievski

Ioan said:
Frate A.Mot!

Urmând promisiunea făcută, acum, după ce ai obţinut o mare favoare de la Domnul Dumnezeu, darul unei miraculoase vindecări din robia duhurilor, îţi pot din nou răspunde.

Spre bună ştiinţă şi aducere-aminte, îţi repet că te afli pe paginile CONVORBIRILOR CU DUMNEZEU!
Aici, dragul meu, cei cu credinţă, cu iubire şi cu sufletul curat vorbesc cu Dumnezeiurea Cea Sfântă. Nu este o pagină de polemică, nici de afirmare a mândriei şi a orgoliului personal. Nu sunt pagini de aroganţă, nici de mânie şi ostilitate şi, mai ales, nu sunt pagini în care cineva, chiar sub influenţa Duhului Răului, să aducă tulburare celor cu inima şi cu sufletul curat, ridicat spre cer. Cei ce vin cu gânduri rele nu au ce căuta pe aceste pagini! Sunt destule alte pagini pentru înjurii pe internet!
Iată, astăzi ai privilegiul să gândeşti cu propriul tău creier. Ce zici despre un om care spune:
„Eu sunt Dumnezeu asemenea lui DUMNEZEU!”
Ştii cine a spus asta? Chiar tu. Citatul este următorul:

Dragă A.Mot, sau, mai bine-zis, dragă A. Toma, poţi tu afirma că TU EŞTI ASEMENI LUI DUMNEZEU???

Poate un bun creştin să gândească aşa ceva şi să mai şi afirme că ştie aşa ceva din... Biblia ortodoxă? Apoi, Biblia ortodoxă înseamnă Credinţa ortodoxă!
Care om sănătos la minte poate gândi aşa ceva?
Iată chiar răspunsul şi justificarea ta, A.MOT:
„Dar daca esti un diavol intrupat ca om sau poate posedat de un diavol sau chiar mai multi??????!!!!!!”
Noi cunoaştem acum adevărul tău şi îl ştim şi pe cel care se face vinovat de păcatul tău: este însuşi diavolul şi duhul răului. Dar păcatul care ţi-a adus pe diavol şi pe duhul răului l-ai săvârşit tu, A.Mot! Fereşte-te pe viitor de duhurile şi demonii infernului. Ar fi păcat de tine, acum, când binecuvântarea lui Dumnezeu asupra ta se coboară cu atâta iubire, să o respingi!

Nu voi comenta acest pasaj mai departe. Vreau doar să ştii că eu cred că afirmaţiile tale, cu ştiinţă şi fără ştiinţă, cu conştiinţă sau fără de conştiinţă, toate greşelile tale, cred eu, chiar dacă sunt numai greşeli de exprimare, ele atârnă foarte greu în cumpăna Mântuirii tale!

Este adevărat, tu ai pătruns cu gânduri şi duhuri necurate pe paginile alese ale Convorbirilor cu Dumnezeu, atacând cu ură şi mânie pe toţi colaboratorii, fără de excepţie, înveninând atmosfera de iubire, de colegialitate şi de respect reciproc, existentă înaintea intervenţiilor tale. Desigur, astăzi, noi ştim cu toţii că existenţa unui duh al răului este aceea care ţi-a sricat inima, care te-a condus şi care ţi-a dat mânia, ura, aroganţa, mândria, îngâmfarea, auto-supraestimarea, înfumurarea, lipsa iubirii faţă de aproapele tău, propagarea falsă de a fi adeptul credinţei creştine, deşi tu nu eşti creştin, nici tu nu mai ştii ce eşti, chiar tu spui că nu crezi în Dumnezeu, nici în Iisus Hristos.
Iată citatul Tău, chiar dacă acum nu-ţi mai vine să-l crezi:
„Eu cred ca DUMNEZEU exista (...) dar asta nu inseamna ca eu cred in EL caci daca as crede in DUMNEZEU atunci as crede si in Domnul Iisus Hristos (...)”

Îţi voi aduce doar aminte, doar de câteva cazuri din seria de absurdităţi pe care ţi-ai permis să o sugerezi cititorilor noştri, cazuri posibile doar prin posedarea satanică!
Dragă A.Mot sau A.Toma, mă doare să constat că tu îL faci vinovat DOAR pe Dumnezeu pentru păcatele oamenilor şi, şi mai rău, îL faci responsabil doar pe Domnul Dumnezeu pentru marile devorări infernale ale lui Satan, făcute cerului şi omenirii!
A.Mot dragă, Satan este marele duşman al lui Dumnezeu. Între el şi Dumnezeu au avut loc războaie neînchipuit de crâncene. Cum poţi tu crede, chiar robit de duhul răului, că Dumnezeu este vinovat de Răul făcut de către Satan??? Satan este doar DEMONUL INFERNULUI!
Iată citatele tale:

„Face (...) satan (...) ceva fara voia lui DUMNEZEU?”

„Nimeni nu poate face cele rele daca nu-i este dat de catre DUMNEZEU sa faca cele rele (...)”

„DUMNEZEU cand ne duce in ispita o face cu scopul ca noi sa gresim o vreme...”

„DUMNEZEU ne duce in ispita (...)”

Dumnezeule Mare, A.Mot, există limite chiar şi pentru draci. Tu întreci aceste limite!
Cum poţi, în faţa unui întreg popor creştin, să afirmi că eşti „asemenea lui Dumnezeu” şi că „nimeni nu poate face rele, numai dacă îi este dat de Dumnezeu?”
Tu îL faci vinovat pentru RELE pe Iisus Hristos, pe Cel care, şi pentru tine, a murit pe CRUCE???
Ai grijă, ai fost bolnav, ai fost ateist, ani de zile ai lucrat cu sprijinul Răului, lucrările satanice împotriva lui Dumnezeu. Dumnezeu te-a păstrat, totuşi, în viaţă. Nu ai frică de El???
Vii acum în mijlocul unei comunităţi cinstite, cu frica de Dumnezeu şi te propagi „ASEMENEA CU DUMNEZEU” ???
Dragul meu, eu ţi-am pus doar câteva întrebări.
ŢINE MINTE: EU NU TE JUDEC. SĂ TE JUDECE DUMNEZEU! ŞI, SĂ ŞTII, JUDECATA DE APOI A ŞI ÎNCEPUT!

Am, totuşi, din porunca Mântuitorului, să-ţi transmit un mesaj. Acest mesaj vine, cu permisiunea ta, cu credinţa sau cu necredinţa ta, de la însuşi Cel pe care tu îL acuzi că este Capul tuturor Relelor: de la însuşi Iisus Hristos.
Tu te aştepţi, probabil, să te acuze şi să te azvârle în lumea infernului! Nu, dragul meu, nu este aşa.
Iată, MÂNTUITORUL ÎŢI TRANSMITE UN MESAJ DE IUBIRE!
Iată ceea ce îţi transmite: ”SĂ-I DUCI UN MESAJ DE DRAGOSTE”. Acestea sunt întocmai cuvintele Lui! Primeşte-Le cum se cuvine. Acestea sunt Cuvintele adevărate ale lui Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu.

Te rog, A.Mot sau A.Toma. Ai atâta respect pentru Cuvintele Mântuitorului. Primeşte-le, acolo, în sufletul tău şi acolo unde trebuie să ai o inimă, dată şi aceasta de Dumnezeu. În această inimă îţi toarnă Iisus Hristos dragostea Sa! Respect-o cum se cuvine căci El este Doctorul inimilor şi a sufletelor tuturora, mai ales ale celor însetate şi bolnave de necredinţă!

Dragă A.Mot, mie îmi poţi vorbi cu mânie şi cu ură.
Te rog, însă, supune-te lui Dumnezeu şi caută Calea, Viaţa, Iubirea şi Credinţa cea adevărată. Cu ajutorul lui Dumnezeu, care, după cum vezi, încă nu te-a părăsit, le vei cunoaşte şi vei reuşi să te desăvârşeşti. Numai aşa, A.Mot dragă, numai cu ajutorul lui Dumnezeu Cel bun şi iubitor! Altfel, fără de Dumnezeu şi departe de El, este Infernul! Nu-ţi doresc să îl cunoşti!

M-aş bucura să respecţi Voinţa Domnului şi „să taci” un timp. Aşteaptă ca lucrarea lui Dumnezeu să fie de tine pe deplin înţeleasă.
Mai înainte de a răspândi alte „păreri” personale, meditează, CAUTĂ LUMINAREA, citeşte mai bine toate Evangheliile Scripturilor creştine, ale tuturor ediţiilor, citeşte istoria creştinismului, citeşte vieţile sfinţilor şi încearcă să cunoşti şi Sfânta Tradiţie. Mai ales că vorbeai despre ... Sfintele Scrieri Ortodoxe!
Şi, NU UITA, CAUTĂ IERTAREA PĂCATELOR PRIN SFÂNTA EUHARISTIE!

Crede-mă, mai ai încă multe de învăţat, până să te mai poţi aşeza din nou la această masă.

Dumnezeu să te ajute la aflarea Adevărului şi Binecuvântarea Lui să te urmeze la tot pasul tău cel bun!
Ioan Suciu scrii mult si nu spui nimic si de fapt nu spui Adevarul caci ca si preotii farisei tu ascunzi Adevarul sucind mintile cu o noua asa zisa evanghelie inventata de tine...........Pune mana si citeste Biblia Ortodoxa si nu mai rataci ca un hindus in eroare.......
Spune Rugaciunea Domneasca si cere lui DUMNEZEU sa-ti dezvaluie Adevarul din urmatoarele pasaje din Biblia Ortodoxa:
1.-Facerea,cap.1,vers.26 si 27.
2.-Psalmul 81 al lui Asaf.
3-Evanghelia lui Ioan,cap.10,vers.33,34,35,36.
De unde tragi tu concluzia ca eu am afirmat ca Domnul Iisus Hristos a facut rele?Domnul Iisus Hristos a facut Lucrari mari si iti spun sincer ca tare mult as vrea sa fac si eu Lucrarile Lui.Eu am spus doar ca nimic rau sau bun nu se poate intampla decat cu voia lui DUMNEZEU.De ce a trebuit sa sufere atata Iov?Raspunde hindusule in eroare si fariseule inventator de asa zisa evanghelie si alte idei hinduse in eroare!
Insusi Domnul Iisus Hristos a spus ca El nu este Bun ci numai DUMNEZEU este BUN si daca Domnul Iisus Hristos cel fara de pacat (pe care tu hindusule in eroare crezi si spui ca s-a casatorit cu Maria Magdalena si a avut copii) spune despre El insusi ca nu e Bun atunci toti oamenii sunt rai inclusiv eu.Tu te consideri bun?
Daca ai nevoie de bani nu trebuie sa adaugi tu la Biblia Ortodoxa o alta evanghelie.Ce parere ai despre asa zisa evanghelie a lui Toma si despre asa zisa evanghelie a pacii a lui Ioan?
Raspunde concis la intrebarile mele si nu mai spune multe ca paganii si hindusii in eroare.......

Old DG said:
Nu este neaparata nevoie sa mergi pe o autostrada/sosea/drum al vreunei confesiuni religioase, iti poti face singur cararea ta spre Dumnezeu, va fi dificil, dar vei avea cea mai mare multumire!
Asta nu insemna neaparat sa fii ateu, eu cred ca valorile intrinseci al OMULUI
sunt mai presus de toate dogmele!
Care este cararea ta catre DUMNEZEU?

Este cea pe care o fac singur din valorile intrinseci ale OMULUI, universal valabile pentru toate confesiunile religioase! Nu este nevoie sa ma bat cu pumnul in piept sau sa-mi fac prozeliti, imi vad de treaba in liniste si pace, Dumnezeu vede asta!

Serj said:

Deci A.Mot pt ultima si ultima oara....nu sunt ateu,nu sunt hindus NU AM RELIGIE!!

SI PT ULTIMA OARA!!!

NU APARTIN UNEI MISCARI RELIGIOASE,DOGMATICE SAU UNOR SECTE SAU FILOZOFII...NUU APARTIN NIMANUI! NICI ATEU NU SUNT!

Cum nu esti hindus in eroare?Cand tu citesti si crezi ce spun scripturile hinduse in eroare nu poti fi altceva decat un (h)indus in eroare......Serj daca nu te-as respecta nu ti-as raspunde la mesajele tale......Si eu iti vorbesc decent iar tu vad ca vorbesti indecent...........dar asta tot cu voia lui DUMNEZEU se intampla...........DUMNEZEU sa te trezeasca cat mai curand din adormirea hindusa in eroare..........

Luna said:
1.Propun ca expresia « hindus in eroare » sa fie adusa la cunostinta Academiei si introdusa in Dictionarul explicativ al Limbii Romane.

2.Am citit postarile tale si constat ca tii cu tot dinadinsul sa ai ultimul cuvant, si mai ales vrei sa arati ca TU, si numai TU detii adevarul suprem.

Mesajele tale au o tenta agresiva,violenta, pe carede fiecare data le inchei cu o intrebare retorica: Raspunde la intrebarea mea !!!

Dupa experienta avuta ar fi trebuit sa devii alt om; un om bland, intelegator, unul care stie prin darul oferit de Divinitate sa-si apropie semenii. Trebuie sa inveti sa accepti si opinia altora si mai ales sa incetezi sa judeci. Adevarul despre care tu vorbesti nu poate fi nici confirmat nici infirmat,si ramane la latitudinea fiecaruia sa creada sau/ si sa-l accepte.

In nu e important ce ai vazut, ce ti s-a arata sau cum ti s-a explicat; important este modul in care tu transmiti acest mesaj celor din jur tau.

Incearca sa fii sincer nu agresiv, incerca sa fii bun, nu violent. Felul tau de a fi iti minimalizeaza toate sansele de a te face acceptat si iubit de cei din jurul tau chiar daca intentia ta este buna.

Fiecare om are in el Scanteia divina,il are pe Dumnezeu alaturi pana la sfarsitul timpulu, chiar daca e catolic, ortodox, hindus (in eroare), musulman…etc..fiecare dintre noi formam cu Dumnezeu un « UNU » si fara sa cunoasca Adevarul Suprem.

Nu agreez discutiile contradictorii desi de foarte multe ori sunt constructive- exceptand cazul de fata, si sincer nu mi-as dori sa fac parte din cercul tau de cunostinte. Ai transformat subiectul "religie, Dumnezeu" intr-un obiect de consum de la care plecand ti-ai fabricat mica ta religie.

Adopti o atitudine de inchizitor, insa raspunsurile tale se invart in cerc precum un caine in jurul cozii. Imi pare rau sa folosesc comparatia, tinand seama ca ador animalele..

Si o ultima intrebare:

Eu spun si fac ceea ce vrea DUMNEZEU caci doar EL are Liberul Arbitru.
Adori toate animalele?De unde si de ce ti-a venit sa-mi pui intrebarea:"-Esti sigur ca nu ai fost luat de Gri si nu de Dumnezeu??"?Cine este gri?
Luna de ce nu citesti cu atentie mesajele mele caci eu mereu am spus ceea ce sta scris in Biblia Ortodoxa deci pun intrebari ca sa vad daca voi ati inteles Biblia Ortodoxa asa cum am inteles-o eu.Care scriptura crezi tu ca este Adevarata?Raspunde daca stii!

A.Mot said:
Serj said:

SI PT ULTIMA OARA!!!

Cum nu esti hindus in eroare?Cand tu citesti si crezi ce spun scripturile hinduse in eroare nu poti fi altceva decat un (h)indus in eroare......Serj daca nu te-as respecta nu ti-as raspunde la mesajele tale......Si eu iti vorbesc decent iar tu vad ca vorbesti indecent...........dar asta tot cu voia lui DUMNEZEU se intampla...........DUMNEZEU sa te trezeasca cat mai curand din adormirea hindusa in eroare..........

Luna said:

Si o ultima intrebare:

Eu spun si fac ceea ce vrea DUMNEZEU caci doar EL are Liberul Arbitru.
Adori toate animalele?Ai face vreun rau unui animal?Tu mananci carne?De unde si de ce ti-a venit sa-mi pui intrebarea:"-Esti sigur ca nu ai fost luat de Gri si nu de Dumnezeu??"?Cine este gri?
Luna de ce nu citesti cu atentie mesajele mele caci eu mereu am spus ceea ce sta scris in Biblia Ortodoxa deci pun intrebari ca sa vad daca voi ati inteles Biblia Ortodoxa asa cum am inteles-o eu.Care scriptura crezi tu ca este Adevarata?Raspunde daca stii!

Serj said:
LUNA ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT REPLY-UL TAU...

SI INTREBAREA DE FINAL....EPIC EPIC EPIC =))
Razi hindusule in eroare pentru ca inca DUMNEZEU te mai lasa sa razi de cei care cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata......iar eu cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata 99,99 %

Gogu said:
Atunci ascultă: noi nu suntem cu Tine, ci cu el, asta este toată taina noastră! De mult nu mai suntem cu Tine, ci cu el, au trecut opt veacuri între timp. S-au împlinit opt veacuri de când am primit din mâinile lui ceea ce Tu ai lepădat cu indignare, darul din urmă, pe care el însuși ți l-a oferit atunci, cînd ți-a înfățișat împărățiile pământești. Noi am primit de la el Roma și spada cezarului, decretându-ne stăpânitorii pământului, singurii lui împărați, deși nici până în ziua de azi n-am apucat să ne desăvârșim lucrarea începută. Dar cine-i de vină? O, într-adevăr, lucrarea e abia înfiripată, dar totuși s-a înfiripat. Va trece încă multă vreme până să fie dusă la bun sfârșit, și până atunci lumea va mai avea încă multe de îndurat, dar până la urmă ne vom ajunge țelul și vom fi cezari. Atunci ne vom gândi la fericirea omenirii. Și cu toate acestea, Tu ai fi putut să primești pe loc spada cezarului. Pentru ce ai lepădat de la Tine acest ultim dar? Primindu-l, ai fi împlinit toate năzuințele oamenilor pe pământ: le-ai fi dat un stăpân căruia să i se închine, încredințându-i propriile lor conștiințe, și le-ai fi pus la îndemână mijlocul de a se uni cu toții laolaltă într-un furnicar în care nu încap divergențe, fiindcă necesitatea alăturării este cea de a treia și ultima pricină de frământare pentru oameni. Umanitatea a dorit dintotdeauna să se organizeze într-o asociație unitară. Multe popoare au avut o istorie glorioasă, dar cu cât acele popoare se aflau la un nivel de civilizație mai înalt, cu atât erau mai nefericite, fiindcă simțeau mai adânc decât altele necesitatea asocierii tuturor oamenilor. Marii cuceritori, de talia unui Tamerlan sau Gingis-han, au străbătut ca o vijelie pământul în dorința de a-și întinde stăpânirea asupra întregului univers, dar și ei, fie chiar inconștient, au exprimat aceeași nestăvilită aspirație a omenirii spre o asociere generală. Primind dominația lumii și purpura cezarului, Tu ai fi întemeiat o împărăție universală, statornicind în același timp pacea pe toată fața pământului. Fiindcă cine altul ar putea fi în măsură să stăpânească oamenii decât acela care le stăpânește cugetul și în mâinile căruia se află pîinea lor? Noi am primit, așadar, spada cezarului și, o dată cu asta, firește, ne-am lepădat de Tine pentru a-l urma pe el. O, vor mai trece încă veacuri de bicisnică domnie a gândirii libere, a științei și a antropofagiei, fiindcă, de vreme ce au început să ridice Turnul lui Babel fără noi, vor ajunge, în cele din urmă, la antropofagie. Abia atunci, fiara se va târî la picioarele noastre și le va linge supusă, stropindu-le cu lacrimi de sînge. Și noi o vom încăleca și vom înălța cupa, iar pe cupă va fi săpat cuvântul «Taină». Atunci, numai atunci se va statornici împărăția păcii și a fericirii omenești. Ești mândru de aleșii Tăi, dar Tu nu ai în jurul Tău decât puțini aleși, în timp ce noi vom ajunge să-i mulțumim pe toți. Și pe urmă, gândește-Te: câți din cei aleși sau din cei tari de înger, care ar putea să fie cândva aleșii Tăi, nu vor fi obosit așteptându-Te, câți din ei nu-și îndreaptă și nu-și vor mai îndrepta încă forțele și ardoarea inimii spre un alt ogor, sfîrșind prin a ridica steagul libertății lor împotriva Ta Însuți? Dar cine altul decât Tine a înălțat acest steag? Pe când noi vom dărui tuturor fericirea, și nimeni atunci nu se va mai răzvrăti, oamenii nu se vor mai căsăpi unii pe alții, așa cum se căsăpesc în fiece clipă și în tot locul, acum, în numele libertății propovăduite de Tine. O, noi vom izbuti să-i convingem că nu vor putea ajunge cu adevărat liberi decât atunci când vor renunța de bunăvoie la libertatea lor în favoarea noastră și când ni se vor supune cu desăvârșire nouă! Vom avea oare dreptate, sau vom rămâne de minciună? Se vor convinge, însă, că dreptatea e de partea noastră când își vor aminti în ce cumplită sclavie și în ce frământare îi împinsese libertatea Ta. Deplina independență, gândirea liberă și știința îi vor afunda într-o junglă atât de încâlcită și le vor pune în față asemenea miracole și taine atât de bine ferecate, încât unii din ei – cei răzvrătiți și aprigi – își vor face singuri seama, iar alții – și ei răzvrătiți, dar nevolnici – se vor nimici unii pe alții, iar restul – cei bicisnici și nefericiți – se vor târî la picioarele noastre, mărturisind în gura mare: «Da, ați avut dreptate, voi singuri stăpâniți taina, de aceea ne-am întors la voi, izbăviți-ne de noi înșine!» Primind pâinea din mâna noastră, își vor da seama, firește, că nu facem decât să luăm pâinea lor, pe care au dobândit-o ei înșiși prin munca brațelor, și s-o împărțim între ei; și-și vor da seama deopotrivă că nu-i vorba de nici o minune la mijloc, că noi nu prefacem pietrele în pâine, dar nu se vor bucura atât de pîine, cât mai ales pentru că o primesc din mâna noastră! Fiindcă își vor aduce aminte, desigur, că odinioară, înainte de venirea noastră, pâinea pe care o câștigau prin puterea brațelor se preschimba în piatră din clipa când o luau în mână și că, de când s-au întors la noi, pietrele din mâna lor s-au prefăcut iarăși în pâine. Și atunci se vor dumeri pe deplin ce mult înseamnă să te supui pe veci! Atât timp însă cât oamenii nu vor înțelege lucrul acesta, vor fi nefericiți. Spune-mi, cui i se datorează în primul rând incapacitatea lor de a înțelege ? Cine a fărâmițat turma și a împrăștiat-o pe căi necunoscute? Turma se va aduna însă la loc și se va supune iarăși, de astă dată pentru totdeauna. Și atunci noi vom hărăzi oamenilor o fericire tihnită și umilă, o fericire pe măsură unor făpturi nevolnice, așa cum au fost plămădiți. O, ai să vezi că până la urmă vom izbuti să-i convingem să nu se mai țină mândri, fiindcă numai Tu le-ai băgat asemenea fumuri în cap când ai căutat să-i ridici atât de sus! Noi le vom dovedi că sunt slabi, că nu sunt decât niște bieți prunci, dar că fericirea hărăzită copiilor este mai dulce ca oricare alta. Și atunci, cuprinși de sfială, cu ochii ațintiți spre noi, se vor strânge în jurul nostru înfricoșați, ca niște pui sub aripile cloștii. Privindu-ne cu admirație și în același timp cu un fior de spaimă, se vor simți mândri de noi, văzând cât suntem de puternici și de inteligenți și cât de lesne am izbutit să domesticim o turmă năbădăioasă de milioane și milioane de capete. Vor tremura zgribuliți în fața mâniei noastre, gândurile lor vor fi din ce în ce mai timide, ochii – veșnic înrourați de lacrimi, ca la copii sau la femei, pentru ca, la un singur gest din partea noastră, să treacă tot atât de ușor la veselie și râs, cu chipurile luminate de o bucurie copilăroasă și cu cântece fericite pe buze. Nici vorbă c-o să-i punem să muncească, dar în orele libere vom căuta să le înjghebăm o viață plăcută, ca un joc de copii, cu cântece naive, cu coruri și dansuri nevinovate. O, le vom da voie chiar să și păcătuiască, știindu-i slabi de înger și bicisnici, și ei, la rândul lor, ne vor iubi ca niște copii pentru că vom fi fost atât de toleranți! Le vom spune că oricare din păcatele lor va fi de bună seamă răscumpărat, de vreme ce a fost săvârșit cu învoirea noastră, și că numai și numai din dragoste le îngăduim să păcătuiască, luând asupra noastră pedeapsa ce li se cuvine. Și, luând-o asupra noastră, cu atât mai vârtos ei ne vor iubi ca pe niște binefăcători ce-i vor fi izbăvit de povara păcatelor înaintea lui Dumnezeu. În schimb, nu vor păstra nici o taină față de noi, nu vor căuta să ne ascundă nimic. Și după cum vor fi sau nu ascultători, le vom permite sa
u îi vom opri să trăiască cu soțiile și ibovnicele lor, să facă sau nu copii cu ele, și ei se vor supune cu dragă inimă, fericiți. Cele mai chinuitoare secrete ce le apasă conștiința ei vor veni să ni le mărturisească nouă, dezvăluindu-ne tot, absolut tot ce au pe suflet, și noi îi vom dezlega; iar ei vor fi bucuroși să se încreadă în cuvântul nostru, pentru că, bizuindu-se pe noi, vor scăpa de o grijă împovărătoare și de înfricoșătorul chin la care îi supune în momentul de față necesitatea de-a alege singuri și în deplină libertate. Și astfel vor fi toți fericiți, milioane de făpturi omenești, toți, în afară de cei o sută de mii, în mîinile cărora se află destinele lor. Fiindcă numai noi, deținătorii secretului, noi singuri vom fi nefericiți. Vor fi mii de milioane de prunci fericiți și o sută de mii de martiri care-și vor lua asupra lor povara blestemată a cunoașterii binelui și răului. Ei vor muri în pace, se vor săvârși din viață în numele Tău, și dincolo de mormânt nu vor găsi decât moarte. Iar noi vom păstra cu grijă secretul și, pentru fericirea lor, îi vom amăgi, făgăduindu-le o răsplată veșnică în ceruri. Fiindcă, de bună seamă, chiar dacă lumea de apoi ar exista cu adevărat, ea nu va fi fost făcută pentru făpturile de seama lor. Se zice că, așa cum s-a prorocit, vei veni din nou printre noi, și biruința va fi a Ta ; vei veni însoțit de ceata celor aleși, a celor mândri și puternici; noi, însă, vom spune atunci că aceștia nu s-au izbăvit decît pe ei, în timp ce noi am izbăvit toată lumea. Se zice de asemenea că la vremea aceea curva cea mare ce șade pe fiară, ținînd în mîinile ei cupa tainei, va fi judecată și că din nou se vor răzvrăti cei nevolnici și, sfâșiind purpura de pe ea, îi vor despuia trupul «nemernic». Eu însă mă voi ridica atunci și-ți voi arăta mii de milioane de prunci fericiți, care n-au știut ce este păcatul. Și noi, cei ce am luat asupra noastră greșelile lor, pentru ca să poată avea parte de fericire, vom veni în fața Ta și-ți vom spune: «Judecă-ne dacă poți și dacă Te încumeți s-o faci». Află că nu mă tem de Tine. Să știi că și eu am stat în pustie, că și eu m-am hrănit cu aguride și rădăcini, că și eu am binecuvântat libertatea pe care Tu le-ai hărăzit-o oamenilor, că și eu mă pregăteam să ajung în rândul aleșilor Tăi, în rândul celor căliți și puternici cu dorința «de a împlini numărul». M-am dezmeticit, însă, și n-am vrut să mai slujesc asemenea nebunie. Înapoindu-mă, așadar, m-am alăturat mulțimii celor care s-au străduit să îndrepte lucrarea Ta. I-am părăsit pe cei mândri și m-am întors către cei umili, pentru a zămisli fericirea lor. Așa va fi, cum ți-am spus, și împărăția noastră va lua ființă. Îți repet: mâine chiar ai să vezi cum, la un singur gest din partea mea, turma asta atât de supusă se va repezi să îngrămădească jăratecul la poalele rugului, pe care Îți vei ispăși osânda, fiindcă ai venit să ne tulburi. Căci nimeni pe lume nu cred să fi meritat cîndva mai mult decât Tine pedeapsa prin foc! Mâine deci am să Te ard pe rug. Dixi!
Fragment din discursul marelui inchizitor, din Fratii Karamazov, F. M. Dostoievski
Ce vrei sa spui cu acest fragment?Ce a fost inchizitia si cine au fost preotii sai......respectau acestia Biblia?

manuela said:
mai fraate maiiiiiiiiiiiiii !!!! nu va ,mai certati!
Eu nu consider ca ne certam ci doar dialogam ca sa aflam Adevaruri ale ADEVARULUI ABSOLUT.Tu stii vreun Adevar al ADEVARULUI ABSOLUT?

Ala gri cred ca e vb de :devil: .
Unii iti adreseza intrebari iar tu , ori ii faci atei , ori hindusi. Faci asta ca nu stii ce sa mai zici !!! Te repeti , si ghici ce ...daca cineva nu este de acord cu tine , si tu il faci ateu si hindus in eroare asta nu inseamna ca el o sa-ti de-a dreptate. Ceea ce faci tu nu este un DIALOG !!!

Back