• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

CONVORBIRI CU DUMNEZEU

Ok..esti dus A.mot..dus dus dus dus...imi consum energia pe degeaba...X_X

O viata frumoasa...si speri sa te plictisesti de mori in rai...=))

Si logic ca rad....=)) =)) si o sa rad totmereu ca viata e haioasa si religia e frumoasa si tu o iei asa de serios =)) esti dus dus dus dus....
mai binde hindus\indus in eroare decat un nefericit si dus ca tine....
Adio.

Old DG said:
Este cea pe care o fac singur din valorile intrinseci ale OMULUI, universal valabile pentru toate confesiunile religioase! Nu este nevoie sa ma bat cu pumnul in piept sau sa-mi fac prozeliti, imi vad de treaba in liniste si pace, Dumnezeu vede asta!
Si da-mi voie sa-ti enumar cateva:
intelepciune, rabdare,iubire, intelegere,credinta,putere,binecuvantare, smerenie, recunostinta,rugaciune,infranare,pace, bucurie........

Old DG Scris:
"(...) înţelepciune, răbdare, iubire, înţelegere, credinţă, putere, binecuvântare, smerenie, recunoştinţă, rugăciune, înfrânare, pace, bucurie..."

--------------------------------------------------------------------------------
Aşa este, bunule Old DG, de toate e nevoie, dar mai ales de iubire, căci "de nu-i iubire tot ce simt, ce-i oare?"

IOAN scris:
"Nu mă frământă dacă şi cât trăiesc. Asta am lăsat-o în seama iubirii lui Dumnezeu. Se întâmplă de multe ori ca cineva să nu vrea să-şi aducă aminte de moarte. Este pentru că doreşte viaţa. Aceasta este, dintr-un punct de vedere, o dovadă a nemuririi sufletului. Însă, şi dacă trăim, şi dacă murim, ai Domnului suntem (Rom. 14, 8). Moartea este puntea care ne va duce la Hristos. Îndată ce închidem ochii, îi vom deschide în veşnicie. Ne vom înfăţişa înaintea lui Hristos. În cealaltă viaţă vom trăi “mai întipărit” harul lui Dumnezeu.”
(Părintele Porfirie, Editura Egumeniţa, Cartea Ortodoxă)

A.Mot said:
Serj said:
LUNA ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT REPLY-UL TAU...

SI INTREBAREA DE FINAL....EPIC EPIC EPIC =))
Razi hindusule in eroare pentru ca inca DUMNEZEU te mai lasa sa razi de cei care cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata......iar eu cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata 99,99 %
:"-Esti sigur ca nu ai fost luat de Gri si nu de Dumnezeu??"?Cine este gri?

Amot te-am intrebat daca nu ai fost rapit de Gri, si tu nu stii cine sunt ??
Grii sunt o rasa de extraterestri care sunt implicati in rapiri de oameni, care au capacitatea extraordinara de a le manipula mintea.

Daca esti acasa in pat si dormi, ei pot veni la tine, trecand prin pereti sau prin usa, si comunica cu tine prin telepatie, iar mai apoi « te inalta » si te duc cu ei cu ajutorul unei raze de lumina. Acolo iti vor arata cate ceva din secretele lor ( daca esti norocos) sau te vor supune unor cercetari medicale facandu-te sa crezi ( in cazuri rare)ca esti un suflet ales.

Celor rapiti Grii le implanteaza un fel ce cip/ program prin care ei isi mentin controlul asupra lor.

Ce mai fac acesti Gri care sunt foarte taiosi si fara emotii: pot sa creeze un soi de umanoizi – hibrizi care sunt jumatate oameni si jumatate extraterestri. Ce e mai grav in toate astea Amot e ca Grii sunt entitati foarte avansate, dar in acelasi timp foarte periculoase, care considerea omenirea ca fiind o rasa inferioara,care nu este capabila sa priceapa nimic dar absolut nimic…

In afara de asta, sistemul lor de reproducere este prin clonare,..

Dupa ce ai scris zeci de raspunsuri, am avut o « viziune » si asta m-a determinat sa te intreb despre Gri. Cred ca esti o clona careia din greseala i-au implantat in hard disk din greseala un program din prima generatie, si la care tot din greseala au pus o bifa permanenta la programul « intrebari »:D:D:D.

CINE ARE URECHI DE AUZIT SĂ AUDĂ!

"Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele;
Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie, lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine, trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu, având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia.
Căci dintre aceştia sunt cei (...) mereu învăţând şi neputând niciodată să ajungă la cunoaşterea adevărului.
(...) Dar nu vor merge mai departe, pentru că nebunia lor va fi vădită tuturor, precum a fost şi a acelora. (Pavel, 2 Timotei)

"ÎNCREDINŢAREA PE CARE O AI, PĂSTREAZĂ-O PENTRU TINE, ÎNAINTEA LUI DUMNEZEU. Ferice de cel ce nu se osândeşte singur în ce găseşte bine." (Romani 14:22)

Ca un corolar asupra celor discutate pana acum este maxima:
"Credinta urca la minte cu liftul, dar coboara la inima pe scari!"

Luna, uni ziceai ca "e" istraterestrii astia? :D Da-mi un singur caz concret ca s-a gasit cipu ala in creeru (sau pe uni il pun) unui om si s-a dus dr toata credinta in barbos .:D Amot, lume invidioasa breh :D.

383894-tanara.jpg
Acesta este Francesca Stavrakopoulou , doctor în religie la Universitatea din Exeter, Marea Britanie care a ajuns la o concluzie care zguduie din temelii credinţa.

Dovada ar fi o inscriptie pe o ceramica descoperita in desertul Sinai.

Inscriptia a fost fotografiata si inregistrata de arheologi si reprezinta o cerere de binecuvantare de la Yahweh si Asherah, dovada ca cei doi erau o pereche divina.(ce n-am inteles cui ii este adresata cererea de binecuvantare )

9564-12999-96117-68.jpg

Sursa imagine: dailymail.co.uk

Pentru credincioşi, „Dumnezeu” ar desemna Dumnezeul evreilor, al creştinilor şi al musulmanilor. Pe scurt, divinitatea supremă. Cele trei religii folosesc denumiri diferite: Yahweh, Allah sau Dumnezeu, însă orice evreu, musulman sau creştin este de acord cu faptul că EL este doar unul. EL este un personaj solitar, un creator unic, universal, nu doar un zeu între mulţi alţii. Sau cel puţin aşa ne place să credem, potrivit cotidianului britanic Daily Mail.

Totuşi, după de zeci de ani de cercetări specializate în istoria şi religia mozaică, trăind cu convingerea şi speranţa că trebuie să existe şi dovezi “fizice” ale existenţei lui Dumnezeu, sau vreo fărâmă ştiinţifică care să ateste fără echivoc existentă vreunei divinităţi supreme, cercetătorii au ajuns la o ipoteză cel puţin incomodă pentru teologie. Dumnezeu ar fi avut o soţie.

Potrivit Dr. Francesca Stavrakopoulou, cercetător şi lector senior în Biblia ebraică, Departamentul de Teologie şi Religie la Universitatea din Exeter, nu se pune în discuţie divinitatea sau ce reprezintă Dumnezeu pentru credincioşi, ci doar existenţa unei alte divinităţi, care apare alături de EL, aşa cum arată înscrisurile antice. Potrivit dovezilor arheologice, inclusiv inscripţiilor, figurinelor şi textelor vechi, precum şi detaliilor din Biblie, se indică faptul că EL nu a fost singura divinitate adorată în Israelul antic. Mai mult, aceleaşi dovezi arheologice atestă că Dumnezeu ar fi fost adorat laolaltă cu o zeiţă. Se pare că EA a fost venerată alături de EL în templul LUI din Ierusalim.

http://www.hotnews.md/articles/view.hot?id=9564

Aceasta asa zisa Francesca Stavrakopoulou este o hindusa in eroare si tablita aceea este un fals hindus in eroare adica acea tablita de lut este facuta de oamenii de azi pentru a face pe cat mai multi sa fie hindusi in eroare.

"Francesca Stavrakopoulou , doctor în religie la Universitatea din Exeter, Marea Britanie" hindusa in eroare?
Hai mey Amot, fii si tu macar o data in viata serios...

A.Mot said:
Aceasta asa zisa Francesca Stavrakopoulou este o hindusa in eroare si tablita aceea este un fals hindus in eroare adica acea tablita de lut este facuta de oamenii de azi pentru a face pe cat mai multi sa fie hindusi in eroare.
Amot, bine ai revenit=D>!
Fara tine, pe forum era prea multa liniste.. multi incepuseara sa dea semne de plictiseala[-o<.. .

Ioan Suciu tu spui numai sucituri si suceli adica aiureli si polologhii pagane.

Gogu said:
"Francesca Stavrakopoulou , doctor în religie la Universitatea din Exeter, Marea Britanie" hindusa in eroare?
Hai mey Amot, fii si tu macar o data in viata serios...
Sunt foarte serios.

Luna said:
A.Mot said:
Amot, bine ai revenit=D>!
Fara tine, pe forum era prea multa liniste.. multi incepuseara sa dea semne de plictiseala[-o<.. .
Adica ce vrei sa spui????!!!!

GRUPUL DE RUGĂCIUNE LER

http://www.facebook.com/event.php?eid=231421403574627

Cu ajutorul Domnului, cu iubire şi cu inimă curată, deschid acest Grup de rugăciune închinat Inimii Mântuitorului. Grupul nostru este o Uniune în Dumnezeu, pentru a învinge împreună toate necazurile şi, în primul rând, lucrările duhurilor şi demonilor infernului satanic.
Astăzi, când omul este departe de Dumnezeu, RUGĂCIUNEA ESTE SINGURA NOASTRĂ ŞANSĂ!
Astăzi ne luptăm tot mai greu pentru viaţa şi sănătatea noastră şi a familiilor noastre.
Astăzi, fără de Dumnezeu, omenirea se luptă tot mai greu pentru Pacea lumii. Astăzi, lumea trece printr-o criză financiară, dar, mai rău, trece printr-o criză a credinţei.
Astăzi, omul modern s-a depărtat de Dumnezeu şi a pierdut Calea Mântuirii. Omul modern nu mai are timp să-L caute şi să-L cunoască pe Iisus Hristos. Şi, totuşi, astăzi trăim timpurile Marii Sale Reîntoarceri, timpurile de pe Urmă şi ale Judecăţii de Apoi. Trăim timpurile SFÂRŞITULUI. Iar sfârşitul este aproape. Este timpul Marii Alegeri, cănd ceasul din urmă se apropie. Dar, se apropie şi Mântuitorul. Mai ales acum, avem nevoie de ajutorul Său. Căci El este Iubirea şi Lumina în întunericul lumii. Căci El este Salvarea şi Mântuirea! Lui să ne aplecăm genunchii în sfântă, adâncă, curată şi tainică rugare! Şi Lui să ne încredinţăm inimile şi sufletele noastre la trecerea pragului spre viaţa veşnică!

Rugăciunea este scară de lumină între cer şi Pământ. Prin ea se înalţă rugătoare cereri şi închinătoare dorinţi şi, tot prin ea, se coboară şi împlinirea lor, prin taină şi sfinţenie dumnezeiască.
Prin rugăciune se înalţă sufletul spre ceruri, apropiindu-se şi adunându-se în taina divină a vieţuirii împreună cu Iisus Hristos. Cu El se naşte viaţa cea nouă, cu El se creşte, cu El se vorbeşte, cu El se hrăneşte, cu El se vieţuieşte, cu El se odihneşte, cu El se iubeşte, cu El se munceşte, cu El se sfârşeşte ziua şi viaţa care tot cu El a început. Cu El se închid ochii la primul sărut, la căderea serii, la venirea somnului şi la sărutul morţii. Cu El se întâlneşte Omenia şi Dumnezeirea. Cu El se înalţă omul la visare sfântă şi fericită.
Să trăieşti cu El înseamnă o viaţă în adevăr, lumină, iubire şi sfinţenie. Trăind cu El, ajungi ca El. Trăind cu El, trăieşti Iubirea, căci El este Iubirea însăşi.
Trăind cu El, trăieşti Rugăciunea. Căci El este Rugăciunea însăşi. Să-ţi trăieşti viaţa cu El, este să I te asemeni Lui şi pe El să-L porţi în iubirea inimii tale. Să fim cu El, înseamnă ca noi să devenim cu adevărat Copii ai Tatălui ceresc.
O asemenea viaţă înseamnă împlinire, fericire şi iubire.
O asemenea viaţă înseamnă Mântuire.
Rugăciunea, dragii mei, este ruptă din cer, este copil al fericirii cereşti.
Să ne străduim să o înălţăm de astăzi, mai fierbinte, spre cerul lui Ler Dumnezeu!

GRUPUL DE RUGĂCIUNE LER
http://www.facebook.com/event.php?eid=231421403574627

Am creat această pagină cu gândul să ne unim cu toţii în rugăciune şi în Cuvântul lui Dumnezeu. Să facem din aceste pagini o Biserică Sfântă şi o scară spre cer! Să ne legăm împreună într-o uniune sfântă şi curată, la picioarele Crucii lui Iisus Hristos, Domnul Învierii.
Lui, Dumnezeului nostru, să ne încredinţăm toate gândurile, dorinţele, suferinţele, visele, nevoile, grijile şi, mai ales, rugăciunile inimilor şi sufletelor noastre, mărturisite cu iubire de copil, cu credinţă şi cu dragoste.
Şi, tot cu dragoste, să aşteptăm şi răspunsul şi împlinirea dorinţelor şi rugăciunilor noastre.

Fraţilor, VENIŢI CU NOI ÎN RUGĂCIUNE! Veniţi, iar pentru voi, cei care nu vă puteţi ruga, ne vom ruga noi, ridicând ruga voastră spre cer. Veniţi să regăsim calea sfinţeniei şi dragostea Mântuitorului! Veniţi spre Adevăr, Iubire şi Lumină! Să facem drumul spre Dumnezeu, cu ochii înspre Crucea Nemuririi! Veniţi, dar, fraţilor, să ne unim în rugăciune cu Duhul Sfânt şi să ne scriem scrisorile noastre “nu cu cerneală, ci cu Duhul lui Dumnezeu Celui Viu!”

TEXTUL RUGĂCIUNII COMUNE ÎL GĂSIŢI AICI:
http://forum.softpedia.com/bloguri/...-TEXTUL-RUGACIUNILOR-COMUNE-PROPUSE-5723.html

Ioan,pe ce criterii ne planifica Dumnezeu existenta?Si de ce nu-l poate "convinge"pe Satan sa nu-i mai supere Creatia?!Sunt intrebari la care caut de mult timp raspunsul.

E.....daca nu credeti in biblie e problema dumneavoastra,dar nu veti avea raspuns la intrbari daca nu credeti.Probabil credeti in legi omenesti pe care Dumnezeu le uraste...

Pt. Emerem
Cândva, la începutul lumii oamenilor, deci după NAŞTEREA lor, omului i s-a trasat o sarcină: aceea de a rămâne mereu în contact cu TATĂL. Din păcate, între timp a apărut în istorie SATAN. El l-a îndepărtat pe om tot mai mult de Dumnezeu. Astăzi doar o mână de oameni mai pot fi în legătură cu El.
Cât despre SATAN, acesta nu poate fi convins spre a-şi schimba programarea înspre bine. El este RĂUL însuşi şi geniul răului. Din păcate, nici Dumnezeu, oricât ar fi El de mare, nu-l poate înlătura de tot sau omorî pe acesta. El este nemuritor. Poate fi prins, legat şi numai astfel oprit, dar nu poate fi distrus. Satan este o forţă teribilă a urgiilor, iar lucrările lui, mai ales cele aflate în programul Apocalipsei lui Ioan, sunt absolut teribile, căci ele acţionează chiar şi în cazul când Satan este legat! Este o programare cu efect întârziat. În această formă, Apocalipsa este deosebit de periculoasă, mai ales în aceste timpuri, când acţiunea cuvântului satanic se manifestă acţionând mai ales în sufletul oamenilor şi prin distrugerea Pământului ca planetă!
Toate cele bune!
Doar aceste elemente îmi sunt mie doar cunoscute.
Povestea lui Satan este foarte greu de înţeles şi foarte greu de aflat.
Despre Apocalipsă şi Satan, citeşte mai multe în EVANGHELIA TAINICĂ...
Aici este un fragment interesant din ea:
http://forum.softpedia.com/bloguri/is1/APOCALIPSA-LUI-SATAN-5384.html

Tot pt. EMEREM
Despre credinţa în BIBLIE. Îţi pot spune cu certitudine că nu este rău să crezi în ea, dimpotrivă, este foarte bine, chiar dacă multe elemente sunt greşite, expuse eronat sau aproximativ. De altfel, este singura carte care prezintă Cuvântul lui Dumnezeu, prin Evangheliile lui Iisus Hristos din Noul Testament.
Câteva dintre erorile Vechiului Testament sunt corectate de "Evanghelia Tainică...", ce reprezintă ultima formă a revelaţiei Cuvântului lui Dumnezeu. M-aş bucura să o citeşti măcar în fragmentele pe care le găseşti în internet.
Iată unele erori ale Vechiului Testament:
- data apariţiei omului este total greşită. Omul a apărut cu mult mai înainte pe scena Pământului
- Facerea omului este prezentată într-un mod total greşit. OMUL NU ESTE O CREAŢIE DIN PĂMÂNT!!! OMUL S-A NĂSCUT PE PĂMÂNT!
- şarpele ridicat în pustie reprezintă semnul lui Satan...
- Numele lui Dumnezeu nu este Yahwe. Acest nume, mai precis numele de Yohwe, este adevăratul nume de înger al celui care va deveni... SATAN!!! Deci, cei care îl caută pe Dumnezeu sub numele de Yahwe, îl găsesc în fapt pe Satan! Mare cacialma! Nu-i de mirare unde a ajuns lumea astăzi...
- Numele lui Dumnezeu nu este conţinut în Biblie. El a fost un nume tainic, păstrat doar în amintirea unui singur popor şi într-o combinaţie de nume în cultura altuia.
- Adevăratul NUME AL LUI DUMNEZEU este IO LER.
Salutare!

Ioan,multumesc pentru explicatii dar,din pacate ,nu cred ca sunt veridice.
Dumnezeu este inceputul si sfarsitul,Alfa si Omega.Deci Satan nu putea apare pur si simplu.Este tot creatia lui Dumnezeu.Intrebarea mea era :de ce Dumnezeu nu il opreste pe acesta?!De fapt eu cred ca si Satan isi face "lucrarile"tot sub indrumarea lui Dumnezeu.Nu se spune in Biblie ca nu ni se poate clinti nici un fir de par fara voia LUI?!Credeam ca ai gasit o alta explicatie in legatura cu prezenta asta nesfarsita a raului.Dar se pare ca foarte putini stiu si nimeni nu e dispus sa explice.Cat despre Biblie...nu pot sa spun ca nu cred deloc in ea.Sunt multe lucruri acolo care sunt adevarate-cred eu-dar mult mai multe modificate sau adaugate doar pentru a crea haos in mintile noastre."crede si nu cerceta"este explicatia Bibliei si a crestinismului-explicatie data -dupa parerea mea de preotii crestini cu sinoadele lor.Si asta explica multe.In primul rand dorinta lor de a fi tinuti in ignoranta,apoi de a ne dezice de religie.O persoana inteligenta oricat de credincioasa ar fi,la un moment dat incepe sa se indoiasca si sa spuna intrebari.Aici incepe-cred eu-libertatea gandirii.Din pacate aceasta se asociaza de multe ori cu disparitia credintei in Dumnezeu.De ce "inaltii prelati"accepta asta?!Nu cumva samanta raului este chiar in mijlocul Bisericii Crestine?!

Cat despre numele lui Dumnezeu...nu cred ca poate cineva sa il cunoasca si ,mai ales,nu cred ca exista.Deoarece Dumnezeu a aparut inainte de toate ,inseamna ca a aparut inainte de a fi nevoie de un nume pentru a-L particulariza.

Cum adica Dumezeu uraste legile omenesti? Pai nu a dat el liber la legile astea? Asa sadic sa fie , sa arunce responsabilitatile actiunilor omului in carca lui, cand asta ar fi trebuit sa si-o asume el, apoi il mai si pedepesete?

Back