Serj said:
LUNA ITI MULTUMESC DIN TOT SUFLETUL PT REPLY-UL TAU...
SI INTREBAREA DE FINAL....EPIC EPIC EPIC =))
Razi hindusule in eroare pentru ca inca DUMNEZEU te mai lasa sa razi de cei care cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata......iar eu cred ca Biblia Ortodoxa este Adevarata 99,99 %
:"-Esti sigur ca nu ai fost luat de Gri si nu de Dumnezeu??"?Cine este gri?
Amot te-am intrebat daca nu ai fost rapit de Gri, si tu nu stii cine sunt ??
Grii sunt o rasa de extraterestri care sunt implicati in rapiri de oameni, care au capacitatea extraordinara de a le manipula mintea.
Daca esti acasa in pat si dormi, ei pot veni la tine, trecand prin pereti sau prin usa, si comunica cu tine prin telepatie, iar mai apoi « te inalta » si te duc cu ei cu ajutorul unei raze de lumina. Acolo iti vor arata cate ceva din secretele lor ( daca esti norocos) sau te vor supune unor cercetari medicale facandu-te sa crezi ( in cazuri rare)ca esti un suflet ales.
Celor rapiti Grii le implanteaza un fel ce cip/ program prin care ei isi mentin controlul asupra lor.
Ce mai fac acesti Gri care sunt foarte taiosi si fara emotii: pot sa creeze un soi de umanoizi – hibrizi care sunt jumatate oameni si jumatate extraterestri. Ce e mai grav in toate astea Amot e ca Grii sunt entitati foarte avansate, dar in acelasi timp foarte periculoase, care considerea omenirea ca fiind o rasa inferioara,care nu este capabila sa priceapa nimic dar absolut nimic…
In afara de asta, sistemul lor de reproducere este prin clonare,..
Dupa ce ai scris zeci de raspunsuri, am avut o « viziune » si asta m-a determinat sa te intreb despre Gri. Cred ca esti o clona careia din greseala i-au implantat in hard disk din greseala un program din prima generatie, si la care tot din greseala au pus o bifa permanenta la programul « intrebari »

.