Inca de la inceput DUMNEZEU a facut toate Sufletele de oameni (care cred ca sunt in numar foarte mare si care asteapta sa se intrupeze pentru prima oara iar altele cu voia lui DUMNEZEU intr-un numar mai mic se reintrupeaza asa cum si Ilie s-a reintrupat ca fiind Ioana Botezatorul) apoi a facut din tarana din Terra cred ca sute de mii de trupuri de oameni perechi de barbati si femei in care Sufletele de oameni au intrat coordonand acele trupuri conform vointei lui DUMNEZEU.Daca de exemplu cu voia lui DUMNEZEU Terra va fi distrusa complet si deci nu va mai ramane niciun trup de om viu atunci Sufletele oamenilor vor continua sa existe pana cand va voi DUMNEZEU. DUMNEZEU nu mai face acum nimic in UNIVERS decat faptul ca mentine Universul intr-un echilibru perfect chiar daca local cu voia lui se produc asa zise catastrofe.Gogu said:Daca exista reincarnare, cum se explica faptul ca populatia planetei a fost si este in continuare crestere?
Singura rugaciune care trebuie spusa este Rugaciunea Domneasca si aceasta rugaciune arata ca numai si numai lui DUMNEZEU TATAL CERESC trebuie sa ne rugam si numai si numai lui DUMNEZEU TATAL CERESC trebuie sa ne inchinam.Dupa ce spunem Rugaciunea Domneasca putem cere ce vrem.Cui trebuie sa cerem ce vrem?
Rataciri hinduse in eroare.Cum arata corpul eteric si cel astral si ce este Eul (e gresit sa scrii Eu-l)?Exista doar suflete si trupuri de la atom pana la om.Sufletul este de forma trupului respectiv.DUMNEZEU a facut totul si toate foarte simplu iar ateii si hindusii in eroare complica ceea ce este asa de simplu si de minunat.DUMNEZEU are SUFLET?anuk said:Cat despre cele patru parti „naturale”, ele sunt: corpul fizic, corpul eteric, corpul astral si Eu-l, componente, de asemenea, dar umane.