Gogu said:dumnezeu la biserica.
Cutremurele au alte cauze si alte metode de evitare a CONSECINTELOR lor, pentru ca nu un cutremur omoara, ci cladirile proaste si mobila pusa aiurea...
Sarrah said:Hmmmm....
Poate ma aprind...iau foc rau pe tema asta!
Daca vorbim de haos, de aparitia ordinii in dezordine...
O dezordine perfecta e...de fapt o ordine!!
Totul ar fi sa aleg un sir aleatoriu de cifre de undeva.
Apoi sa il analizez.
Cel mai haotic sir posibil sa imi dati!
Dar sa fie rezultatul unui proces aleatoriu.
Deja Geox stie pulsul Vrancei. Dar se da lovit...
Tot pe o analiza se bazeaza, pe date culese, pe ce a fost.
E fecioara, de...
Esti constienta de faptul ca dumnezeu, asa cum il percepep majoritatea crestinilor, este un concept relativ recent in istoria umana. Nu are decat vreo 5-6000 de ani. Primii ce l-au "conceput" sunt evreii (de unde crestinii au preluat foarte multe).degetica said:Cat despre faptul ca Dumnezeu e la biserica ,permite-mi sa nu fiu de acord.Dumnezeu e oriunde si pentru oricine chiar si in caz de cutremur.Ca nu o sa fii tu de acord e parerea ta,dar acesta e punctul meu de vedere pe care nu o sa mi-l schimbe nimeni ,niciodata si pe care sper ca il vei respecta,asa cum si punctul tau de vedere e respectat.
Gogu said:Esti constienta de faptul ca dumnezeu, asa cum il percepep majoritatea crestinilor, este un concept relativ recent in istoria umana. Nu are decat vreo 5-6000 de ani. Primii ce l-au "conceput" sunt evreii (de unde crestinii au preluat foarte multe).degetica said:Cat despre faptul ca Dumnezeu e la biserica ,permite-mi sa nu fiu de acord.Dumnezeu e oriunde si pentru oricine chiar si in caz de cutremur.Ca nu o sa fii tu de acord e parerea ta,dar acesta e punctul meu de vedere pe care nu o sa mi-l schimbe nimeni ,niciodata si pe care sper ca il vei respecta,asa cum si punctul tau de vedere e respectat.
anuk said:Intrebare : Despre ce sau cine se face vorbire in acest topic ?
Raspuns" se face vorbire despre Luna, Soare, Cutremure si Sarah
Concluzia ,nu-i un topic riguros, la o adica se poate abera ()
nu am studiat indeajuns, sigur e o explicatie.GeoX said:Cutremurul nu e totusi matematica, am mai zis asta. Deci nu e cazul sa exageram. Matematica nu explica de ce am scapat de un cutremur major in perioada 2005-2010.