• Forumul vechi a fost pierdut. Nu mai putem recupera continutul vechi. Va invitam sa va inregistrati pentru a reface comunitatea noastra!

Dumnezeu exista?

Surprinzator ca nu sesizezi.
O buna parte din vechiul testament este copiat din Vede si tu condamni hinduismul?!

Apropo, poate nu ai remarcat, dar in general nu am pretentia ca detin adevarul absolut. Dar asta nu ma impiedica sa detin anumite franturi :D
Din aceasta cauza ma abtin sa comentez chestii pe care nu le cunosc ;)

Gogu said:
Surprinzator ca nu sesizezi.
O buna parte din vechiul testament este copiat din Vede si tu condamni hinduismul?!
Ia spune ce spun asa zisele vede!Da un link......

Gogu said:
Apropo, poate nu ai remarcat, dar in general nu am pretentia ca detin adevarul absolut. Dar asta nu ma impiedica sa detin anumite franturi :D
Din aceasta cauza ma abtin sa comentez chestii pe care nu le cunosc ;)
Numai DUMNEZEU cunoaste ADEVARUL ABSOLUT dar Sufletele noastre pot cunoaste cu voia Lui DUMNEZEU anumite Adevaruri.Din pacate Sufletului tau nu-i este dat de la DUMNEZEU sa stie ce este sufletul in general si ce este Sufletul omului in special........si asta inseamna ca Sufletul tau este adormit adica nu este treaz cum s-ar zice trupul tau functioneaza cu un fel de pilot automat adica inca nu esti constient de existenta ta reala........

=)) Haide mey Amot, tocmai tu, cel caruia i s-a revelat adevarul suprem, sa nu stii una ca asta? Sa nu cunosti tu macar ce sunt Vedele? =))
Ai dat BAC-ul anul acesta? Si l-ai luat?

Amot,daca sufletul tau trezit te face sa te comporti asa...atunci ,te rog,lasa-ne sa dormim in pace!

Gogu said:
=)) Haide mey Amot, tocmai tu, cel caruia i s-a revelat adevarul suprem, sa nu stii una ca asta? Sa nu cunosti tu macar ce sunt Vedele? =))
Ai dat BAC-ul anul acesta? Si l-ai luat?
Bacul l-am dat in 1964 si deci nu stiam decat de Biblia Ortodoxa dar pe care am hulit-o de la 12-21 de ani din cauza unui hindus in eroare japonez care a scris asa zisa carte "biblia hazlie" care o vreme m-a hindus si pe mine in eroare........Am auzit de asa zisele vede.....si parca mai este o carte care incepe cu litera u dar nu le-am citit stiu doar ca am citit despre acestea ca fiind un fel de Iliada si Odyseea cu o multime de zei hindusi in eroare........Fa tu un rezumat si spune ce scrie acolo........Ce spun asa zisele vede despre aparitia Universului si deci si despre aparitia oamenilor si despre suflet in general si despre Sufletul omului in special?Raspunde!

emerem said:
Amot,daca sufletul tau trezit te face sa te comporti asa...atunci ,te rog,lasa-ne sa dormim in pace!
Cum ma comport??????????Daca vreti sa plec de pe forum atunci ar trebui sa fiu banat.......Oricum eu va doresc tuturor ceea ce va doreste DUMNEZEU.

Dumnezeu are grija de noi toti, dar se bucura mai mult de oaia ratacita, pe care o aduce inapoi la turma!

Amot, ti-am mai spus pe undeva. Cel ce a scris biblia hazlie nu era nici japonez, nici hindus. Era un iezuit. Stii ce e aia iezuit?

Gogu said:
Amot, ti-am mai spus pe undeva. Cel ce a scris biblia hazlie nu era nici japonez, nici hindus. Era un iezuit. Stii ce e aia iezuit?
De ce si-a schimbat numele oare frantuzul ala hindus in eroare ca un budist?

Old DG said:
Dumnezeu are grija de noi toti, dar se bucura mai mult de oaia ratacita, pe care o aduce inapoi la turma!
Ce intelegi tu prin oaie ratacita?

Amot,
Stii ce este acela un pseudonim?
Faptul ca tu te semnezi pe acest forum A.Mot inseamna ca ti-ai schimbat numele tau?

Gogu said:
Amot,
Stii ce este acela un pseudonim?
Faptul ca tu te semnezi pe acest forum A.Mot inseamna ca ti-ai schimbat numele tau?
Numele pamantesc este altul decat cel Adevarat adica cel Ceresc.As vrea sa stiu care este numele Ceresc al Sufletului meu.Numele pamantesc il putem schimba cu voia lui DUMNEZEU dar numele Ceresc al Sufletului omului este stabilit pentru totdeauna de DUMNEZEU.

Exact ce spuneam si eu la acuzatiile tale aduse lui Leo Taxil :D

polemica fara sfarsit...sunt tot felul de adepti...uni spun ca da altii ca nu...nu vom sti pana nu vom muri...

cristi_1993 said:
polemica fara sfarsit...sunt tot felul de adepti...uni spun ca da altii ca nu...nu vom sti pana nu vom muri...

Mort fiind......

Nici ca se putea zice ai bine:

Eu nu cred nici în Iehova

Eu nu cred nici în Iehova,
Nici în Buddha-Sakya-Muni,
Nici în viaţa, nici în moarte,
Nici în stingere ca unii.

Visuri sunt şi unul şi-altul,
Şi totuna mi-este mie
De-oi trai în veci pe lume,
De-oi muri în vecinicie.

Toate aceste taine sfinte
- Pentru om frânturi de limbă –
În zadar gândeşti caci gândul,
Zău, nimic în lume schimba.

Si fiindcă în nimica
Eu nu cred – o, daţi-mi pace!
Fac astfel cum mie-mi pare
Si faceţi precum vă place.

Nu ma încântati nici cu clasici,
Nici cu stil curat si antic –
Toate-mi sunt de o potriva,
Eu rămân ce-am fost: romantic.

inconfundabilul Eminescu

anuk said:
cristi_1993 said:

Mort fiind......

mort fiind, da...probabil..nu vom mai constientiza...acest fapt..dar na

http://www.vranceamedia.ro/video-de...ul-nostru-este-mai-frumos-decat-adevarul-lor/

“În februarie 2003 o cometă de două ori mai mare ca planeta Jupiter (cea mai mare din sistemul solar) a fost la un pas să provoace seisme şi tsunami în lanţ pe Terra, însă o explozie solară i-a anulat traiectoria iniţială şi a condus la evitarea catastrofei. Practic, Creatorul şi-a salvat creaţia”, cu referire la Dumnezeu, desigur. “Nu veţi auzi şi citi detalii despre evenimentul din februarie 2003 decât în foarte puţine locuri, de la foarte puţini oameni”.

Dragii mei, întrebarea este bună. Ea poate însă avea şi un răspuns sigur. Există, în istorie, mulţi oameni care L-au întâlnit pe Dumnezeu. Veţi spune sau crede că mă laud dar, şi eu sunt unul care L-a întâlnit pe Dumnezeu. EL EXISTĂ! Dar există şi Satan... Şi, din pot spune, din păcate, şi pe acesta l-am întâlnit.
Deci EU, IOAN, PUN MĂRTURIE CĂ DUMNEZEU EXISTĂ!
Cât despre Numele lui Dumnezeu, mergeţi aici:
http://www.facebook.com/pages/NUMELE-LUI-DUMNEZEU/249984485052583

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Numele Domnului Dumnezeu este şi aici:

http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=28596

PS
Dumnezeu nu numai că există, dar cu El se poate şi vorbi! ORICINE CREDE ÎN EL POATE VORBI CU EL!
Vizitaţi şi CONVERSAŢIILE CU DUMNEZEU de pe PREMONIŢII:
http://www.premonitii.ro/showthread.php?tid=28114

Din punct de vedere logic, dumnezeu nu exista.
Din punct de vedere al dovezilor irefutabile, dumnezeu nu exista.
Poate cineva sustine, cu dovezi clare si irefutabile, ca nu este asa?

Da, GOGU dragă, desigur că sunt în măsură să-ţi aduc mai multe dovezi despre existenţa lui Dumnezeu. Nu cunosc cuvântul "irefutabil", presupun că înseamnă indubitabil.
Dacă ai puţină răbdare, voi scrie despre unele dintre aceste dovezi. Dar, te-am rugat cândva şi te mai rog şi astăzi, fă-mi cinstea şi citeşte "Evanghelia Tainică..." Nu ai nimic de pierdut. Acolo vei găsi şi astfel de "DOVEZI"... Şi apoi, avem subiect de comentariu. Mie mi-ai face o deosebită bucurie.
Salutare!

Back