Ia spune ce spun asa zisele vede!Da un link......Gogu said:Surprinzator ca nu sesizezi.
O buna parte din vechiul testament este copiat din Vede si tu condamni hinduismul?!
Numai DUMNEZEU cunoaste ADEVARUL ABSOLUT dar Sufletele noastre pot cunoaste cu voia Lui DUMNEZEU anumite Adevaruri.Din pacate Sufletului tau nu-i este dat de la DUMNEZEU sa stie ce este sufletul in general si ce este Sufletul omului in special........si asta inseamna ca Sufletul tau este adormit adica nu este treaz cum s-ar zice trupul tau functioneaza cu un fel de pilot automat adica inca nu esti constient de existenta ta reala........Gogu said:Apropo, poate nu ai remarcat, dar in general nu am pretentia ca detin adevarul absolut. Dar asta nu ma impiedica sa detin anumite franturi
Din aceasta cauza ma abtin sa comentez chestii pe care nu le cunosc![]()
Bacul l-am dat in 1964 si deci nu stiam decat de Biblia Ortodoxa dar pe care am hulit-o de la 12-21 de ani din cauza unui hindus in eroare japonez care a scris asa zisa carte "biblia hazlie" care o vreme m-a hindus si pe mine in eroare........Am auzit de asa zisele vede.....si parca mai este o carte care incepe cu litera u dar nu le-am citit stiu doar ca am citit despre acestea ca fiind un fel de Iliada si Odyseea cu o multime de zei hindusi in eroare........Fa tu un rezumat si spune ce scrie acolo........Ce spun asa zisele vede despre aparitia Universului si deci si despre aparitia oamenilor si despre suflet in general si despre Sufletul omului in special?Raspunde!Gogu said:=)) Haide mey Amot, tocmai tu, cel caruia i s-a revelat adevarul suprem, sa nu stii una ca asta? Sa nu cunosti tu macar ce sunt Vedele? =))
Ai dat BAC-ul anul acesta? Si l-ai luat?
Cum ma comport??????????Daca vreti sa plec de pe forum atunci ar trebui sa fiu banat.......Oricum eu va doresc tuturor ceea ce va doreste DUMNEZEU.emerem said:Amot,daca sufletul tau trezit te face sa te comporti asa...atunci ,te rog,lasa-ne sa dormim in pace!
De ce si-a schimbat numele oare frantuzul ala hindus in eroare ca un budist?Gogu said:Amot, ti-am mai spus pe undeva. Cel ce a scris biblia hazlie nu era nici japonez, nici hindus. Era un iezuit. Stii ce e aia iezuit?
Ce intelegi tu prin oaie ratacita?Old DG said:Dumnezeu are grija de noi toti, dar se bucura mai mult de oaia ratacita, pe care o aduce inapoi la turma!
Numele pamantesc este altul decat cel Adevarat adica cel Ceresc.As vrea sa stiu care este numele Ceresc al Sufletului meu.Numele pamantesc il putem schimba cu voia lui DUMNEZEU dar numele Ceresc al Sufletului omului este stabilit pentru totdeauna de DUMNEZEU.Gogu said:Amot,
Stii ce este acela un pseudonim?
Faptul ca tu te semnezi pe acest forum A.Mot inseamna ca ti-ai schimbat numele tau?
cristi_1993 said:polemica fara sfarsit...sunt tot felul de adepti...uni spun ca da altii ca nu...nu vom sti pana nu vom muri...
anuk said:cristi_1993 said:polemica fara sfarsit...sunt tot felul de adepti...uni spun ca da altii ca nu...nu vom sti pana nu vom muri...
Mort fiind......