GOGU,
Trebuie să te rog să mă ierţi, nu am încă timp pentru un răspuns complet şi complex la provocarea ta, în legătură cu dovezile existenţei lui Dumnezeu.
Vreau, totuşi, să-ţi scriu ceva. Eu, unul, ştiu despre existenţa lui Dumnezeu, la fel ca şi tine, din famile, mai apoi, din biserică şi din Sfintele Scripturi.
La aceste, aşa numite poveşti şi povestiri despre Dumnezeu, se adaugă o experienţă proprie, experienţa subsemnatului.
Iată, acum, pe această pagină, mărturisesc că eu l-am întâlnit, în viaţa mea, pe Satan, deci, acesta există. Asta înseamnă, şi ar fi destulă dovadă că şi Dumnezeu există!
Dar, tot eu, pot mărturisi că L-am întâlnit şi pe Dumnezeu, pe Cel pe care eu îl numesc LER, şi care este Tatăl lui Iisus Hristos. Scriu aceasta înspre buna identificare a adevăratului Dumnezeu. Deci, L-am întâlnit pe El şi L-am întâlnit şi pe Iisus Hristos şi pe Sfânta Maria. Deci, dacă L-am întâlnit personal pe Dumnezeu, înseamnă că pot pune şi mărturie că El există!
Sunt mărturisirile mele demne de crezare? Da, eu aşa cred. De altfel, în felul acesta sunt şi cuvintele Noului Testament, demne de crezare. Căci şi acestea au fost scrise ca urmare a unor revelaţii personale, divine. Doar că, în Noul Testament nu avem de-a face cu ORIGINALUL, ci cu însemnări povestite şi scrise la mai mulţi ani de la scrierea originalului, mult după moartea autorilor. Mai avem de-a face şi cu traduceri ale unor OAMENI. Mai avem de-a face şi cu interesele bisericii... Şi nu uita şi că să greşeşti este omenesc!
Eu, încă mai trăiesc, şi atât timp cât încă mai trăiesc, voi vorbi ceea ce Dumnezeu are să-mi vorbească şi să-mi ceară să vorbesc mai departe. Egal dacă eu contrazic sau nu Biblia. Eu pot contrazice Biblia, care nu este decât o carte, chiar dacă această carte este sfântă.
Important pentru zilele noastre, este că eu vorbesc un Cuvânt VIU, care vine chiar acuma, direct de la Dumnezeu. După ce voi muri, se va putea modifica şi ceea ce eu, acum, sunt în stare să spun sau să scriu. Deocamdată trăiesc şi spun aşa cum îL ştiu, şi cu cea mai curată credinţă de care sunt în stare, Cuvântul lui Dumnezeu.
Deci, dragă Gogu, în acest moment, eu depun acum, şi pe paginile PREMONIŢIILOR, MĂRTURIE că DUMNEZEU EXISTĂ!
Cine poate demonstra că eu spun contrarul adevărului?
Biblia, chiar în rugăciunea Tatăl nostru, comite eroarea de-a înălţa ruga celui care "NE DUCE ÎN ISPITĂ!"
Dă-mi voie să te întreb pe tine, oare cine este ispititorul, cel care îndeamnă pe oameni la rău, domnul minciunii şi cel care îi duce pe oameni în ispita păcatului??? Cine este ISPITITORUL??? Oare, trebuie să ne rugăm DOMNULUI ACESTUIA, AL ISPITIRILOR, ADICĂ LUI SATAN???
De ce să nu ne rugăm adevăratului Dumnezeu SĂ NU NE LASE SĂ CĂDEM ÎN ISPITĂ???
Am dreptate? Ştiu că îmi vei spune că, cel puţin aici, AM
Aş dori să mai adaug ceva.
Eu sunt de convingerea că Noul Testament este, cu adevărat, Cuvântul lui Dumnezeu. Deci, este o carte sfântă. Numai că, chiar şi în textul ei se găsesc câteva erori, egal de unde sau cu ce interese au fost făcute, chiar dacă au fost făcute cu ştiinţă sau cu neştiinţă, sunt, oricum, erori.
Cât despre Vechiul Testament, acolo, pe lângă Cuvântul lui Dumnezeu Cel Adevărat, sunt mai multe erori, fiind înserat chiar şi Cuvântul lui Satan sau despre Satan. Este de înţeles, de altfel, pentru că această carte este o culegere de texte, chiar şi de legende, provenind din mai multe izvoare, din mai mulţi autori, nefiind ceva unitar. Şi-apoi, dacă până şi Numele lui Dumnezeu este o eroare, ce să mai poţi crede mai departe???
Deci, Vechiul Testament ESTE DOAR PARŢIAL CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU!